ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 10 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 10 Αυγούστου.

Αν επικρατεί κάτι σήμερα είναι μια εκρηκτική αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Κόντρες δεν φέρνει, πιο πολύ ρομαντισμό εκτοξεύει. Κι όταν σκεφτόμαστε ρομαντικά, ως γνωστόν, πετάμε στα σύννεφα. Οπότε αν πρέπει να κάνουμε κάτι μια μέρα σαν αυτή, είναι να αφεθούμε στα ρομαντικά μας αισθήματα, αλλά χωρίς να υψώνουμε τις προσδοκίες.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Λίγη προσοχή επίσης στα οικονομικά μας, δεν θα έβλαπτε καθόλου.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Στην περίπτωση που εργάζεστε με τον/τη σύντροφό σας, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι ένας λόγος για να έχετε τον νου σας παραπάνω. Η μέρα εστιάζει σε ζητήματα υγείας και ευεξίας. Ό,τι διαβάζετε δεν ισχύει πάντα, ειδικά στο διαδίκτυο, οπότε και εκεί χρειάζεται φιλτράρισμα. Προσοχή σε ποιον μιλάτε και τι του εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για εσάς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μεταφράζεται ως ερωτική διάθεση στα ύψη για σήμερα. Έχετε καλή διάθεση και επιδιώκετε να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι καλλιτέχνες έχουν έμπνευση και οι πιο δημιουργικοί Ταύροι βρίσκουν νέες ασχολίες. Εκφραστείτε ελεύθερα σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα είναι ιδανική για αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού, ακόμα και στα χρώματα. Ο προσωπικός σας χώρος σας απασχολεί πολύ, ειδικά αν είστε σε σκέψεις για συγκατοίκηση. Είναι μια καλή στιγμή. Πολύ πιθανό κάποια οικογενειακά ζητήματα να βρεθούν ψηλά στην ατζέντα σας αυτή την Τρίτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε συνδυασμό με τη Σελήνη στην Παρθένο σάς κάνει πιο επικοινωνιακούς. Θέλετε να εκφραστείτε, να πείτε ό,τι σκέφτεστε. Αν έχετε social media, αξιοποιήστε τα. Από την άλλη, προετοιμαστείτε για μηνύματα που θα σας κάνουν να νιώσετε ένα μπέρδεμα. Οπότε εστιάστε σε θέματα λιγότερο σημαντικά για σήμερα.

ΛΕΩΝ: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επιδρά στην κρίση σας. Ζητήματα σχέσεων και οικονομικά «θολώνουν» γι’ αυτό και η πιο σωστή στάση είναι να φερθείτε με αυτοσυγκράτηση και να μην περιμένετε πολλά για σήμερα. Το ρίσκο δεν ευνοείται, ούτε οι καθοριστικές δοσοληψίες. Αν είστε single αποφύγετε τους συμβιβασμούς με καταστάσεις που δεν σας αξίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφροδίτη, Σελήνη και Άρης στο ζώδιό σας σήμερα και αυτό σημαίνει πως εκπέμπετε ερωτισμό σε υψηλές συχνότητες. Απολαύστε την ερωτική σας ζωή και να ξέρετε πως δύσκολα θα σας αρνηθούν ό,τι κι αν ζητήσετε. Ωστόσο, οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σας καλό είναι να κρατηθούν χαμηλά. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αν κάπου πρέπει να αφιερωθείτε σήμερα είναι στον ευατό σας. Όσες/οι απολαμβάνουν τις διακοπές τους, η πίεση θα είναι μηδενική. Οι εργαζόμενοι, από την άλλη, θα αντιμετωπίσουν μια δυσκολία στη συγκέντρωσή τους. Κρατήστε αποστάσεις από παρασκηνιακές καταστάσεις. Ολοκληρώστε τη δουλειά σας και επιστρέψτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σάς γεμίζει με επιθυμίες και ρομαντισμό. Οι νέες γνωριμίες επιφορτίζονται με μία δόση αμφιβολίας και τα μηνύματα δεν είναι σαφή, κι αυτό είναι βάσανο. Είναι φιλία ή κάτι παραπάνω; Αφήστε τον χρόνο να δώσει τις απαντήσεις. Η μέρα ευνοεί την έμπνευση. Αφεθείτε δημιουργικά χωρίς να επιβαρύνεστε με δύσκολες σκέψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει το πεδίο δράσεις στο παρασκήνιο. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων ειδικα στα επαγγελματικά σας, τα οποία θα σας απασχολήσουν κυρίως σήμερα. Βάλτε προτεραιότητα στην αυτοπροστασία σας και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις γιατί η μέρα είναι πιεστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είσαι Αιγόκερως και ταξιδεύεις ή είσαι ήδη σε διακοπές, αυτή η μέρα θα σου μείνει αξέχαστη για την ανεμελιά της. Ακόμα όμως και όσοι ακολουθούν κάποιο πιο απαιτητικο πρόγραμμα, μπορούν να κάνουν μερικές αλλαγές στον προγραμματισμό τους. Μια παράκαμψη χαλαρότητας θα σας αναζωογονήσει. Οι τέχνες είναι πηγή απόλαυσης σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή για εσάς. Η αίσθηση οτι θα πρέπει να θυσιάσετε πράγματα σε αυτούς τους τομείς είναι διάχυτη, ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε μακροπρόθεσμα. Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις γιατί η μέρα, με την αντίθεση της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα δημιουργεί ανησυχία και όχι ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπερδεύει τα πράγματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Προσοχή σε νέες επενδύσεις και σχέσεις που δεν σας έχουν αποδείξει ότι αξίζουν. Προσπαθήστε να μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις αλλά ούτε και να τις εξιδανικεύετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

– Πώς αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τις περιόδους κρίσης, τον πόνο και τις δυσκολίες της ζωής

– Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Λέων με τα 12 ζώδια