ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας δίνοντας μας ευκαιρίες να επικοινωνήσουμε καλύτερα, να συνεργαστούμε, να κάνουμε σημαντικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές. Γενικά είναι μία πιο θετική και χωρίς πολλές ενοχλήσεις ημέρα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η μοναδική όψη της Σελήνης είναι το τρίγωνο με τον Κρόνο που είναι σταθεροποιητικό και βοηθητικό σε νέα ξεκινήματα με μακρόχρονο ορίζοντα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Στενές σχέσεις, γάμος και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μπορεί εσείς να θέλετε περισσότερα, μπορεί να προκύψει μία κατάσταση που δεν περιμένατε ή να υπάρχει και λίγη ένταση. Όμως η μέρα ευνοεί τις συνεργασίες, τις συμπράξεις και γενικά τις σχέσεις σας αν τις προσεγγίσετε με καλή διάθεση και λίγη διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ: Θετικά αποτελέσματα σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, καλύτερα αποτελέσματα στην δουλειά προσφέρει η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό. Η μοναδική της όψη τριγώνου με τον Κρόνο μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη στην καριέρα για τους γεννημένους-ες στο πρώτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα προσωπικά σας ή για θέματα παιδιών. Είναι μία από τις πιο άνετες ημέρες της εβδομάδας που σας βρίσκουν σε δημιουργική διάθεση και ευνοούν τα νέα ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Πιθανώς να έχετε συζητήσεις για ένα νέο ξεκίνημα ή και μία επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία είναι πιο ευχάριστη και αποτελεσματική σήμερα κι είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα σχέδια σας. Αν θέλετε να συζητήσετε για μία συνεργασία ή να συμφωνήσετε σε κάποιους όρους της, η μέρα προσφέρεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα των οικονομικών και της δουλειάς με πολύ θετικά αποτελέσματα. Η μέρα ευνοεί την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για τη δουλειά σας, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα ενώ για τους γεννημένους-ες στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να φέρει μία νέα πρόταση.

ΖΥΓΟΣ: Πιο δική σας η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και ίσως λίγο άγχος για κάποια προσωπικά σας θέματα. Σε κάθε περίπτωση είναι μία θετική μέρα για συζητήσεις, επικοινωνία αλλά και νέα ξεκινήματα με σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως νιώθετε την ανάγκη για λίγη απομόνωση ή ξεκούραση ή ακόμη μπορεί να συζητάτε κάπως μυστικά για τα σχέδια σας. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για την φυσική σας κατάσταση και υγεία. Τα επαγγελματικά σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έντονη κοινωνική δραστηριοποίηση, φίλοι και συνεργάτες παίζουν καταλυτικό ρόλο και μία μέρα που σας παρέχει εύνοιες στην επικοινωνία, στις διαπραγματεύσεις, στις συζητήσεις αλλά πιθανώς και σε νέες συμφωνίες. Εξαιρετική μέρα για να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα δίνετε όλα στα επαγγελματικά, προσοχή όμως στις οικογενειακές σχέσεις. Θα πρέπει να βρίσκετε ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Η σημερινή μέρα προσφέρει την ευκαιρία και για κάποιες οικονομικές συμφωνίες ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο ευνοϊκή μέρα για την διάθεση σας, για να περάσετε καλά, να έχετε περισσότερο κέφι και να είστε πιο δημιουργικές. Ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, την επαγγελματική δράση, θέματα σπουδών αλλά και τον σχεδιασμό κάποιων ταξιδιών.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιοι μπορεί να θέλετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας συνεργασίας ή μπορεί να συζητάτε γενικώς θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Σε κάθε περίπτωση είναι μία σχετικά πιο άνετη μέρα για σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Άρης και θυμός: Τι μας κάνει να θυμώνουμε και πώς το εκφράζουμε;

– Στη σκιά του ανάδρομου Ερμή 06/09/2021 – 02/11/2021

– Τα 10 μυστικά που ίσως δεν γνωρίζετε για το ζώδιο της Σελήνης σας