ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 06/09- 12/09/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 06/09 – 12/09. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η εβδομάδα φέρει έντονα την επιρροή της Νέας Σελήνης του Σεπτεμβρίου, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιο της Παρθένου, κάνοντας πολυάσχολη την καθημερινότητα μας και φέρνοντας στο προσκήνιο τα θέματα που κυβερνά το ζώδιο στο οποίο σχηματίζεται (υγεία, εργασία, παιδεία και περιβάλλον).

Η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Την Παρασκευή 10/9 έχουμε την πλανητική αλλαγή της εβδομάδας, με την Αφροδίτη να αφήνει τα αγαπημένα της λημέρια του Ζυγού και να προχωρά στον Σκορπιό. Οι σχέσεις και τα οικονομικά είναι το πεδίο που στρέφει την προσοχή μας αυτή η Αφροδίτη, με ενδιαφέροντα σενάρια και στα δύο μέτωπα το επόμενο διάστημα.

Κριός

Με έμφαση στα επαγγελματικά ξεκινά η εβδομάδα και με τις φιλοδοξίες σας στο κόκκινο. Δεν είναι μόνο η Νέα Σελήνη που δίνει έμφαση στη δουλειά, αλλά και το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που υποβοηθούν να βάλετε μπροστά τα μεγάλα σας σχέδια. Μέχρι τις 10/9 η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό στον τομέα των σχέσεων, σχηματίζοντας δυο όψεις: ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ένα τρίγωνο με τον Δία. Αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια έντονη εβδομάδα και σε ερωτικό επίπεδο.

Ταύρος

Η φιλική προς το ζώδιο σας Νέα Σελήνη της 7ης Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί ίσως τον πιο όμορφο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 5ο οίκο της δημιουργίας, της χαράς, των παιδιών. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα είναι βοηθητική σε πολλά επίπεδα. Από τη μια, βοηθά να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Να αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας, να κάνετε διασκεδαστικές δραστηριότητες μαζί και γενικώς να μοιράζεστε περισσότερο χρόνο μαζί. Την Παρασκευή ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στον Σκορπιό στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών.

Δίδυμοι

Τα νέα ξεκινήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Για κάποιους από σας μπορεί να υπάρχει στα σχέδια μια μετακόμιση ή μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα περιβάλλοντα. Την Παρασκευή η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό, δίνοντας έμφαση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σε θέματα φυσικής κατάστασης, εμφάνισης και ομορφιάς, αλλά και στις καθημερινές σας σχέσεις και ασχολίες βελτιώνοντας τις.

Καρκίνος

Θετική η εβδομάδα και για να ερευνήσετε καλύτερα θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, μετεκπαίδευση. Αν ασχολείστε με τον χώρο των ΜΜΕ επαγγελματικά ή είστε συγγραφείς, ασχολείστε με το διαδίκτυο και γενικώς η επικοινωνία είναι στη βάση του επαγγέλματός σας, θα έχετε μια ιδιαίτερα παραγωγική εβδομάδα. Γενικότερα, αν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε στον κόσμο, είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να το τολμήσετε και να έχετε ανταπόκριση.

Λέων

Μια ωραία εβδομάδα ξεκινά με έμφαση όμως στα πρακτικά θέματα της δουλειάς, αλλά και των οικονομικών. Η μοναδική στην Παρθένο Νέα Σελήνη της χρονιάς, λαμβάνει χώρα στον 2ο ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τα χρήματα, τις απολαβές των κόπων σας, την ασφάλεια κι ενεργοποιεί με κάποιο τρόπο την ικανότητα σας να κερδίσετε περισσότερα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μια όψη που θα ολοκληρωθεί λίγες ώρες πριν τη Νέα Σελήνη, συμβάλλει προς την ίδια κατεύθυνση των κερδών μέσω της δουλειάς ή των ικανοτήτων σας.

Παρθένος

Μια Νέα Σελήνη στα γενέθλια σας, όπως σας έχω εξηγήσει και στην ανάλυση μου για το νέο αυτό φεγγάρι της Τρίτης 7/9, επηρεάζει όχι μόνο την εβδομάδα, αλλά όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δίνοντας σας άπειρες ευκαιρίες να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας, είτε αυτές αφορούν την εμφάνιση σας, τη δουλειά, τις σχέσεις, τις υπηρεσίες που προσφέρετε και τις ικανότητες που έχετε. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σάς κάνει ακόμη πιο φιλόδοξους σε σχέση με τους στόχους σας.

Ζυγός

Με τη δύναμη της Νέας Σελήνης, που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σας, διώχνοντας αρνητικά μοτίβα συμπεριφορών, αλλά και τοξικών καταστάσεων, ξεκινώντας πρωτίστως από τον ίδιο σας τον εαυτό. Τι μπορεί να κάνει καλό στην υγεία, τη φυσική σας κατάσταση, στο μυαλό και την ψυχή σας; Τι πρέπει να αλλάξετε στην καθημερινότητα σας για να υπάρχει ισορροπία σώματος – πνεύματος και ψυχής; Ποιοι από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν αξίζουν τον χρόνο που τους διαθέτετε και ποιοι απλώς κλέβουν την ενέργεια σας; Μήπως πρέπει να βάλετε πιο αυστηρά όρια (το δυσκολότερο σας) στις σχέσεις σας;

Σκορπιός

Τα σπουδαία νέα της εβδομάδας έρχονται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας την Παρασκευή και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε κάπως «αόρατοι», τώρα είναι η στιγμή να βγείτε μπροστά και να κάνετε πολλούς να σας δουν. Θα βοηθήσει τόσο στην προσωπική σας ζωή, σε θέματα εμφάνισης, όσο στις δημόσιες σχέσεις και τη δουλειά. Η Νέα Σελήνη σας φέρνει σε επαφή με νέα άτομα, ανοίγει τον κοινωνικό σας κύκλο και βοηθά να δώσετε σάρκα και οστά σε νέα πρότζεκτ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα και σας καλεί να σκεφτείτε τι καινούριο μπορείτε να βάλετε ως στόχο στο επόμενο διάστημα. Δεν υπάρχει «ταβάνι» στις φιλοδοξίες και τα όνειρα σας αγαπητοί μου Τοξότες και το μόνο προαπαιτούμενο είναι η οργάνωση, η πειθαρχία και η συνέπεια. Έχοντας αυτά ως όπλα στη φαρέτρα σας θα καταφέρετε πολλά. Η Παρθένος είναι ένα γήινο πρακτικό ζώδιο. Άρα και ο τρόπος που πρέπει να σκεφτείτε τώρα είναι πρακτικός, προσγειωμένος και ρεαλιστικός.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, στον 9ο οίκο της επέκτασης των οριζόντων σας, σάς εφοδιάζει με αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσετε τους νέους σας μακροπρόθεσμους στόχους. Τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα νέα άτομα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, να κατανοήσετε σε βάθος τα θέματα που σας απασχολούν, να ακονίσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, να μπείτε με όπλα στην μάχη του επαγγελματικού ανταγωνισμού, ώστε μακροπρόθεσμα να είστε οι νικητές.

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ξεκινά με μια δυναμική Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται στον 8ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με θέματα που αφορούν στις επενδύσεις, τα οικονομικά, τις συμφωνίες, τα φορολογικά, θέματα διατροφών, ασφαλειών και αποζημιώσεων. Εκτός της Νέας Σελήνης, στον ίδιο τομέα βρίσκεται και ο Άρης που σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ενισχύοντας τις οικονομικές σας φιλοδοξίες.

Ιχθύες

Αυτή η νέα Σελήνη είναι η ιδανική Νέα Σελήνη να βάλουμε τάξη στο χάος. Μας δίνει την ευκαιρία να οργανώσουμε καλύτερα τον χώρο του σπιτιού, της δουλειάς, να ξεκαθαρίσουμε αυτά που χρειαζόμαστε απ’ ότι είναι περιττό ή άχρηστο, να σβήσουμε άχρηστα μέιλς, μηνύματα, αρχεία που απλώς πιάνουν χώρο και μας δημιουργούν και στρες έχοντας τα μπροστά μας κάθε μέρα χωρίς να κάνουμε κάτι γι’ αυτά. Το μότο της Νέας Σελήνης είναι τακτοποίησε, συστηματοποίησε, αρχειοθέτησε, οργάνωσε, καθάρισε!

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου