ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στον Ζυγό πραγματοποιείται σήμερα και μας καλεί να βάλουμε τα όριά μας για να έχουμε σχέσεις που να τις νιώθουμε ισότιμες. Ωστόσο οι όψεις που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό και παράλληλα ο Ερμής που συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, φέρνουν ένταση στην ατμόσφαιρα. Ας προσεγγίσουμε την ημέρα με τη διπλωματία του Ζυγού και τα όρια που πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας και στους άλλους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Παρόλο που μία Νέα Σελήνη σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να είναι μία αφορμή για νέα ξεκινήματα σε αυτή τη συνθήκη δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Σήμερα χρειάζεται να προσέξουμε στη συναναστροφή και την επικοινωνία μας με τους άλλους αλλά και στις μετακινήσεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Θα χρειαστεί να βάλετε τα όρια σας στις σχέσεις σας είτε εργασιακές είτε προσωπικές αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει με επίθεση. Χαράξτε τα όρια σας χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να τσακωθείτε. Αν προκύψουν προτάσεις επαγγελματικές ή σε ερωτικό επίπεδο καλύτερα είναι να κρατηθείτε και να μεταθέσετε όποια δράση για τον επόμενο μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις γεμίζουν την καθημερινότητά σας και η ένταση επικρατεί στον χώρο της δουλειάς σας ακόμα κι αν δεν εμπλέκεστε άμεσα σε αυτή. Ίσως το στρες να αυξάνεται από τον ανταγωνισμό. Αν ψάχνατε για δουλειά ίσως δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να βρείτε κάτι έστω προσωρινό. Εμπόδια ίσως υπάρξουν στα θέματα σπουδών, σε νομικά ή οικονομικά θέματα. Μόνος δρόμος η υπομονή. Προσοχή στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φορτισμένη θα είναι η ατμόσφαιρα με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό εξαιτίας των δύσκολων όψεών της με τον Άρη, τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή. Θέματα οικονομικά και προσωπικών σχέσεων έρχονται και πάλι στην επιφάνεια. Υπάρχει θυμός μέσα σας που δεν τον έχετε εκφράσει κι αυτό σας πιέζει. Βάλτε όρια με ευγένεια και διπλωματία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα εντός του σπιτιού και της οικογένειάς σας θέματα στρέφεται η προσοχή σας με τη Νέα Σελήνη. Ίσως νιώσετε πίεση από ένα θέμα που αφορά το σύντροφό σας ή έναν κοντινό συνεργάτη σας. Η ημέρα δεν είναι εύκολη και συνοδεύεται από ένταση και στρες. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις σας καλούν να δείξετε υπομονή και να συμβιβαστείτε. Αν το πρόβλημα αφορά τον χώρο του σπιτιού, που θέλετε να αγοράσετε, ενοικιάσετε, καλύτερα να μην πάρετε σοβαρές και αμετάκλητες αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

ΛΕΩΝ: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο κυρίως θα πρέπει να δείξουν περισσότερη προσοχή στα λόγια τους και την οδήγηση. Η καθημερινότητα είναι γεμάτη υποχρεώσεις που πρέπει να οργανωθούν καλά τις επόμενες ημέρες για να τα προλαβαίνετε όλα χωρίς προβλήματα. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει τους συνηθισμένους μικροεκνευρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο τομέας των οικονομικών σας απασχολεί και χρειάζεστε να βρείτε έναν τρόπο είτε να αυξήσετε τα έσοδά σας είτε να περιορίσετε τα έξοδα και μακροπρόθεσμα ίσως τα καταφέρετε. Με τη Νέα Σελήνη ίσως προκύψει κάτι ξαφνικά και σας αγχώσει σε σχέση με τα οικονομικά σας. Ίσως όλο αυτό πάρει ως το τέλος του μήνα για να επιλυθεί.

ΖΥΓΟΣ: Θέματα που αφορούν στα οικονομικά, στην καθημερινότητα και τον περιορισμένο χρόνο σας σάς πιέζουν με τη Νέα Σελήνη. Μπορεί να χρειάζεστε κάποιον να σας βοηθήσει για να τα βγάλετε πέρα κι αυτό το άτομο να μην υπάρχει ή να μην μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτή την περίοδο. Ίσως προσπαθείτε να βγάλετε άκρη σε σχέση με μία ενοικίαση ή αγορά σπιτιού και να αντιμετωπίζετε εμπόδια. Μην πιέζετε τα πράγματα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσετε μία σχέση προσωπική ή επαγγελματική περιμένετε για το τέλος του μήνα καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως έχετε ξεκινήσει να κάνετε κάτι αρκετά μοναχικά, το οποίο θα παρουσιάσετε αργότερα μέσα στον χρόνο. Προετοιμάζεστε για εξετάσεις, ετοιμάζετε μία επιχείρηση, δημιουργείτε κάτι, αλλά σε αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως παρουσιαστούν διαφωνίες με άλλους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε ή κάπως παίρνουν μέρος στην προετοιμασία των σχεδίων σας. Μην απογοητεύστε και προσπαθήστε να μετριάσετε την ένταση. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρόλο που η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα μπορούσε να είναι ευχάριστη για εσάς, οι δύσκολες όψεις που τη συνοδεύουν φέρνουν αναστάτωση σε θέματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις, στόχους,φίλους και στα επαγγελματικά. Ίσως σας πιέζει και κάποιο θέμα στον οικονομικό τομέα το οποίο σας εμποδίζει να κάνετε όσα θέλετε. Προσέξτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας σήμερα, αφού όλοι έχουν περισσότερη νευρικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα που αφορούν την καριέρα, το σπίτι και την οικογένεια, ιδίως για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, φέρνει στην επιφάνεια η Νέα Σελήνη. Οι συνθήκες μοιάζουν ασφυκτικές όπως και οι πιέσεις των ανωτέρων σας και της οικογένειάς σας. Αν σας έρθει μία νέα επαγγελματική πρόταση μη βιαστείτε να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε. Προσοχή στην υγεία σας καθώς η πίεση των ημερών σας επιβαρύνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε άλλη περίπτωση αυτή η Νέα Σελήνη θα σήμανε μία ευκαιρία για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, όμως στις σημερινές συνθήκες μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί σε κάτι τέτοιο ή να έρθουν προβλήματα αν συνεργάζεστε με άτομα από το εξωτερικό, που ίσως πάρει καιρό να λυθούν. Θέματα σπουδών, δουλειάς και στόχων σας απασχολούν και νιώθετε αγωνία για το μέλλον. Προσοχή στην επικοινωνία, στις επαφές και τις μετακινήσεις σας. Επίσης μείνετε μακριά από προστριβές με ανθρώπους που δεν ξέρετε, στον δρόμο ή στα social media.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα οικονομικά και οι συναλλαγές με το δημόσιο και τις τράπεζες έρχονται στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωπος με δυσκολίες αν έχετε αιτηθεί ένα δάνειο ή διακανονισμό. Ίσως ακόμα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σε μία συνεργασία σας ή και ακόμα τα οικονομικά της εταιρείας όπου εργάζεστε. Μπορεί να νιώθετε πίεση γιατί εργάζεστε με λιγότερα χρήματα ή με μειωμένους συνεργάτες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι υπομονή γιατί τα πράγματα δεν θα συνεχίσουν να είναι έτσι στο μέλλον. Προσοχή στην υγεία σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν από την «αντιδραστική» Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06/10/2021

– Τι σημαίνει όταν λείπει κάποιο στοιχείο (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό) από τον αστρολογικό χάρτη σας και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021