ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που ψοφάνε για καβγά. Πρόσεχε τι λες μπροστά τους

Pexels

Ζώδια ευερέθιστα, τσαμπουκαλίδικα, οι καβγατζήδες του αστρολογικού κύκλου. Καθένα από τα παρακάτω ζώδια, είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για καβγά. Μπορεί να ανεβάσει στροφές και να γίνει μπαρούτι σε χρόνο dt. Έτσι, η συζήτηση μαζί τους πατάει συχνά σε γκρίζες ζώνες, καθώς μια φυσιολογική – εκ πρώτης όψεως – συζήτηση, μπορεί να καταλήξει σε μια εκρηκτική διαμάχη και να θυμίζει κάτι από Κούγκι.

Το να εντοπίσεις τέτοιους ανθρώπους με βάση το ζώδιό τους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τηρήσεις τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, έτσι ώστε σε περίπτωση που ανάψουν τα αίματα, να είσαι προετοιμασμένη. Συνέχισε να διαβάζεις, για να μάθεις τους πιο «εκρηκτικούς» τύπους του ζωδιακού. Τα ζώδια εκείνα που τρώγονται όλη την ώρα για καβγά.

Ποια ζώδια έχουν τον καβγά στο τσεπάκι τους;

Κριός

Ο Κριός ως γνήσιος εκπρόσωπος του στοιχείου της φωτιάς, είναι φλογερός στα όλα του. Και νευρικός σαν Κριάρι που είναι, ορθώνει τα κέρατα και ορμάει προς όποιον κάνει το λάθος να τον εκνευρίσει, αφού το ‘χει τόσο εύκολο. Καλό παιδί, αλλά οξύθυμο. Πηγή των νεύρων του, η ανυπομονησία του και ο κυβερνήτης πλανήτης του, Άρης. Το καλό πάντως σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι οι εκρήξεις του είναι ταχείας καύσης και λίγο μετά τον καβγά, έχει ξεχάσει γιατί, με ποιον και πολύ πιθανόν ακόμα και ότι τσακώθηκε. Ανεβάζει στροφές γρήγορα και μετά πέφτει.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, αλλά δεν θα τσακωθούν αν δεν διαφωνήσετε μαζί τους. Είναι από τα ζώδια που μπορούν να συνεχίσουν έναν καβγά για ώρες και δεν θέλουν καν να παραδεχτούν ότι κάνουν λάθος, επειδή έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση για το γεγονός ότι σπάνια κάνουν λάθος. Μπορούν να υπερασπιστούν μέχρι τελικής πτώσης τις πράξεις τους, οπότε αν είσαι έτοιμη να ενδώσεις σε έναν καβγά με έναν Ταύρο, πάρε και την βιταμινούλα σου.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ως ζώδιο του αέρα είναι εξαιρετικά απρόβλεπτοι. Η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, ειδικά αν τους ενοχλήσετε σε μια ώρα που έχουν αποφασίσει ότι θα αφιερώσουν στον εαυτό τους ή απλώς θέλουν να περάσουν μια ήσυχη και συναισθηματική μέρα. Μπορούν να περάσουν από την άμυνα στην επίθεση με την ταχύτητα του Flash. Αν πέσεις σε καβγά με έναν Δίδυμο, προετοίμασε τα αυτιά σου για ένα ατέλειωτο οπτικοακουστικό υπερθέαμα γεμάτο με κοσμητικά επίθετα, βρισιές και στο τσακίρ κέφι, σπασμένα αντικείμενα. Οι Δίδυμοι μαλώνουν ανελέητα.

Καρκίνος

Όταν συζητάς με έναν Καρκίνο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, καθώς, ως γνωστόν, είναι τύποι πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ωστόσο, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να τους κάνουν και πολύ εκρηκτικούς. Κάποια στιγμή, μπορεί να τον πλήγωσες, λέγοντας κάτι που μπορεί να σου κρατήσει για μήνες ή και χρόνια. Θα βρει ωστόσο την κατάλληλη στιγμή να στο πετάξει, και δεν θα κάνει πίσω μέχρι να πάρει τις απαντήσεις που θα τον ικανοποιήσουν. Οι Καρκίνοι μπορούν να δείχνουν ήρεμοι και μειλίχιοι, αλλά μπορεί να γίνουν πολύ προσβλητικοί και εξαιρετικά μνησίκακοι.

Λέων

Οι Λέοντες λατρεύουν το drama στη ζωή τους και μπορεί να μετατραπούν στους πιο ζόρικους αντιπάλους όταν πρόκειται για διαφωνία. Δεν είναι τυχαία ανάμεσα στα ζώδια που είναι μονίμως έτοιμα για καβγά, αφού ακόμα κι αν το ζήτημα μπορεί να λυθεί ήρεμα, οι Λέοντες θα αναζητήσουν τρόπο να το εντείνουν, ειδικά αν έχετε χτυπήσει ένα ευαίσθητο ή ευάλωτο σημείο τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο για να επιβληθούν και εύκολα μπορούν να ξεπεράσουν τα όρια. Ο καλύτερος τρόπος για να σφυρίξεις τέλος σε έναν καυγά με τους Λέοντες, είναι να ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη, να απολογηθείς και να αναλογιστείς σαν καλό παιδί, τι μπορεί να πήγε στραβά ώστε να αποφύγεις παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Σκορπιός (φυσικά και είναι στα ζώδια που ετοιμάζονται για καβγά)

Οι Σκορπιοί μπορούν να κλιμακώσουν τη συζήτηση και να την μετατρέψουν σε εκρηκτικό debate, πριν καν το καταλάβεις. Θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τα πιστεύω τους σε οποιαδήποτε διαμάχη. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικοί σε αυτά που θα πουν, οπότε αν βρεθείς απέναντί τους, θα φροντίσουν να ρίξουν το δηλητήριό τους και να σε αφήσουν να αργοσβήνεις. Μπορεί να μην ήταν η αρχική πρόθεσή τους, αλλά οι Σκορπιοί δεν χάνουν εύκολα την ευκαιρία να πουν κάτι που μπορεί να πληγώσει τα θύματά τους.