ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.

Μια δυναμική όψη υψηλής ενέργειας σχηματίζει η Σελήνη από τον Καρκίνο τις πρωινές ώρες της Τετάρτης ένα τετράγωνο με τον Άρη δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης στις σχέσεις ή αίσθημα πίεσης. Ευτυχώς στην πορεία η μέρα γίνεται πιο άνετη καθώς ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τον Ποσειδώνα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ωραίο βράδυ για να δούμε μια ταινία, να ξεκουραστούμε κάνοντας όμορφες και χαλαρές δραστηριότητες και να είμαστε πιο εκφραστικοί στο συναίσθημα μας απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Στο ξεκίνημα της μέρας θα είστε σε εγρήγορση ίσως και με κάποια νεύρα με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη. Από το απόγευμα και μετά είναι κάπως σαν να σταματά ο χρόνος και το μυαλό σας τρέχει σε άλλες εικόνες και παραστάσεις που σας προκαλούν νοσταλγία.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις σας χρειάζονται φροντίδα, ειδικά αν παρέπαιαν το προηγούμενο διάστημα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε ένα φίλο που έχετε χαθεί, συζητήστε με ένα καλό σας συνεργάτη τα όνειρα και τους στόχους σας , βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας. Ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένα δημιουργικό σας πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με έμφαση στα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών ξεκινά η Τρίτη καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη δημιουργώντας μια πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και πιθανώς και εκνευρισμούς. Στην πορεία το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα βοηθά να έχετε περισσότερη έμπνευση σε θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ξυπνάει μέσα σας τις πιο βαθιές επιθυμίες σας αλλά και μνήμες από παλιά. Ξυπνάει όμως και την δημιουργικότητα σας κι έτσι μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με το να διακοσμήσετε ένα χώρο, να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι κάτι. Η Αφροδίτη στον τομέα του έρωτα σας κάνει και πιο ρομαντικούς με το σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα ξεκινά δυναμικά αλλά και με λίγη μεγαλύτερη ένταση και νεύρα στο περιβάλλον σας είτε του σπιτιού είτε της δουλειάς καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Εκμεταλλευτείτε την όψη για να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και να βρείτε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Από το απόγευμα κι έπειτα κανονίστε κάτι πιο χαλαρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέχρι το μεσημέρι μπορεί να βρείτε μια λύση σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί με την βοήθεια ίσως και ενός συγγενικού προσώπου. Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα κάνει το μυαλό σας να περιπλανάται σε σχέσεις που μπορεί να μην ευοδώθηκαν στο παρελθόν ή σας έμειναν απωθημένο ή σε συνεργασίες που είχαν όλα τα φόντα να επιτύχουν αλλά έμειναν μόνο στις υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Πιεστικό ξεκίνημα και σας δημιουργεί και εκνευρισμό κυρίως με θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή με ανωτέρους και προϊσταμένους. Στην πορεία όμως υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία στη μέρα σας. Ίσως μάλιστα έχετε την όρεξη και την διάθεση να μοιραστείτε με κάποιο φίλο ή και το ταίρι σας κάποιες ώρες στο σπίτι ή σε μια βόλτα έξω. Να πάτε ας πούμε για ένα χαλαρό περπάτημα και να πείτε τα νέα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις για την ερωτική σας ζωή. Το αποψινό βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερώσετε χρόνο στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να δείξετε τα συναισθήματα σας, να μιλήσετε για την σχέση σας και να κάνετε σχέδια μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα στην πορεία της μέρας στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα πιο προσωπικά αλλά και του σπιτιού. Αν το περιβάλλον του σπιτιού σας δεν θυμίζει το ιδανικό σπίτι που θα θέλατε να έχετε, τότε ίσως πρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο μαζί του, κάνοντας τις δικές σας διακοσμητικές παρεμβάσεις για να νιώθετε πιο όμορφα μένοντας μέσα σε αυτό. Το βράδυ ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τρίγωνο Αφροδίτης -Ποσειδώνα δημιουργεί «τρύπες» στα όρια σας κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Αν νιώθετε ότι οι απαιτήσεις και οι ανάγκες τους σας παραζορίζουν, εσείς θέτετε τα όρια σας και καλό είναι να πείτε και ένα «όχι» ή ένα «φτάνει» για να μην ξοδέψετε όλη την ενέργεια σας σε υποθέσεις άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλώς ή κακώς με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιο σας όλο και πιο πολύ σας απασχολούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Οι προοπτικές της ήδη υπάρχουσας δουλειάς σας για όσους εργάζεστε ή η ανάγκη και λόγω των συνθηκών, μιας άλλης εργασίας που μπορεί να τροφοδοτεί τις οικονομικές σας ανάγκες με μεγαλύτερη σταθερότητα μπορεί να στρέφει το βλέμμα σας και σε άλλες διεξόδους.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάτι φαίνεται το πρωί να σας αγχώνει ή να σας δημιουργεί εκνευρισμό. Στην πορεία της μέρας το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει άκρως δημιουργικούς ενώ ξυπνά μέσα σας και τη ρομαντική σας διάθεση. Τώρα αν είστε μόνες – οι μπορεί αυτή η ρομαντική διάθεση να σας προκαλέσει απογοήτευση αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι ώστε να μιλάμε μαζί τους και να αποφορτιζόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 4 ζώδια που έχουν το «ανικανοποίητο»

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021