ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 28 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 28 Ιουλίου.

Ο Δίας προχωρά στην ανάδρομη φαινομενικά πορεία του πίσω στον Υδροχόο μέχρι τις 18/10 δίνοντας μας την ευκαιρία να κερδίσουμε χρόνο, να ξαναδούμε τα πλάνα που έχουμε για το μέλλον, να διαμορφώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη αντίληψη για κάποια πράγματα, να βάλουμε επίσης μπροστά κάποια σχέδια που ίσως ξεκίνησαν στο παρελθόν αλλά δεν ολοκληρώθηκαν.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ακόμα μας δίνει την ευκαιρία να κρίνουμε την αξία αυτών των εκκινήσεων, που ίσως ήδη έγιναν και να αποφασίσουμε τι πρέπει να διαφοροποιήσουμε προκειμένου να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Καιρός να ξαναδείτε παλιότερους στόχους και πιθανώς να τους ξαναβάλετε μπροστά με την βοήθεια φίλων ή συνεργατών σας με την επιστροφή του Δία στον Υδροχόο. Ή να ξαναβρεθείτε με φίλους και συνεργάτες από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο, στον τομέα της καριέρας σας από σήμερα θα σας επιτρέψει να κερδίσετε χρόνο και να ξαναδείτε τα επαγγελματικά σας πλάνα και πιθανώς να διαφοροποιήσετε την δράση ή τις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε πολλά κάστανα να βγάλετε από την φωτιά και χρειάζεται να βάλετε προτεραιότητες ως προς το πού θα δώσετε την ενέργεια σας για να είστε αποτελεσματικοί. Η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο θα βοηθήσει να χαράξετε νέα πορεία στις σπουδές και τα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είναι δυνατές κάποιες σχέσεις χρειάζονται από την πλευρά σας φροντίδα. Από την άλλη έχει έρθει ίσως η στιγμή να επανεκτιμήσετε την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικονομικά σας κυρίως αυτά που είναι κοινά με το ταίρι σας τώρα που ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο.

ΛΕΩΝ: Ο ανάδρομος Δίας θα βρίσκεται από σήμερα στον Υδροχόο και θα εστιάζει την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών με πολλά σενάρια. Κάποια αφορούν επανασυνδέσεις ή την εκκίνηση κάποιων σχέσεων με άτομα που γνωρίσατε παλιότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο από σήμερα, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε θέματα που αφορούν στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση πιο προσεκτικά αλλά και να γίνετε πιο επιλεκτικοί στα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια δημιουργικά σχέδια του παρελθόντος μπορεί να έρθουν ξανά στην επιφάνεια για να τα δείτε και να τα αξιοποιήσετε. Επίσης μπορεί να ξαναδείτε θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή παιδιών με την επιστροφή του Δία έστω και ανάδρομου προς το παρόν στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ή μπορεί να ολοκληρώσετε τώρα εκκρεμότητες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Ο Δίας έστω κι ανάδρομος από σήμερα στον Υδροχόο θα βοηθήσει περισσότερο στα προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Δία να επανέρχεται στον Υδροχόο από σήμερα, μπορεί να ξανασκέφτεστε παλιότερες προτάσεις ή σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο ή μπορεί να εμφανίζονται άτομα από το παρελθόν στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο από σήμερα, σας ζητά να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, να κάνετε καλή διαχείριση και να ξεμπερδεύετε με οφειλές του παρελθόντος. Επίσης μπορεί να δείχνει ταξίδια για δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καιρός να δείτε την πρόοδο και την εξέλιξη σας μέχρι τώρα με τον Δία που επιστρέφει στο ζώδιο σας και να βάλετε τα δυνατά σας από δω και κάτω να δουλέψετε πάνω σε αυτά που πρέπει, ώστε να έχετε επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τον Δία ανάδρομο στον Υδροχόο από σήμερα το ταξίδι αυτογνωσίας μπορεί να έχει σημαντικά θετικά αποτελέσματα, να σας δυναμώσει και να σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη αυτάρκεια. Ακόμη θα λειτουργήσει σαν φύλακας άγγελός σας, βοηθώντας σε μυστικές επαφές και συμφωνίες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Σχέση με Λέοντα: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Πλανητικές επιστροφές: Τι συμβαίνει όταν ένας πλανήτης επιστρέφει στο ζώδιο που τον έχουμε

Ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο 28/07/2021 – 18/10/2021: Και η τύχη μας αλλάζει