ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Tετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

Η φθινοπωρινή ισημερία πραγματοποιείται απόψε καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό. Η μέρα και η νύχτα μας έχουν ίση διάρκεια, σήμερα κι από αύριο οι νύχτες αρχίζουν να μεγαλώνουν και μπαίνουμε στο τελευταίο μέρος μίας παράξενης και δύσκολης χρονιάς.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Κριό αλλά η κύρια όψη της σημερινής ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που φέρνει ένταση στις επαφές μας. Τα παιχνίδια εξουσίας, ο έντονος συναισθηματισμός στις ερωτικές σχέσεις, η ζήλια, η κτητικότητα και οι εμμονές είναι στο μενού. Ίσως αισθανθούμε ότι ο έλεγχος των πραγμάτων δεν είναι δικό μας, οι προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις να μην μας ικανοποιούν και μπορεί να γίνουμε χωρίς να το συνειδητοποιούμε χειριστικοί και ελεγκτικοί.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιό σας δημιουργεί κάποια πίεση. Η αυτοπεποίθησή σας όμως καλά κρατεί κι έτσι η ψυχραιμία θα επικρατήσει στην αντιμετώπισή σας σε ό,τι προκύψει. Αν μπορέσετε να βάλετε όρια η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ δυναμική για εσάς, αφού το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σας δίνει μεγαλύτερη επιρροή προς τους άλλους. Προσοχή μην γίνετε καταπιεστικοί προς τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διαφωνίες, οι εντάσεις και τα παιχνίδια εξουσίας ίσως κάνουν την εμφάνισή τους στη μέρα σας. Η Σελήνη στον Κριό και η αντίθεσή της με τον Ερμή καλλιεργεί αυτό το κλίμα, οπότε οι εντάσεις είναι για ένα θέμα που δεν σας αφορά, αντισταθείτε να συμμετέχετε. Επιδείξτε ψυχραιμία στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής, καθώς η ζήλια και η κτητικότητα θα κάνουν επίσης την εμφάνισή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν κανένα όφελος για σας αλλά αντίθετα ροκανίζουν τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο σας. Βάλτε όρια σε φίλους και γνωστούς που σας αποσπούν από το έργο σας και δείξτε προσοχή στα έξοδα που ίσως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οι συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα μπορούν να γίνουν αλλά δεν είναι αυτή η ημέρα που θα καταλήξετε σε συμφωνίες ή που είναι κατάλληλη για να ζητήσετε αύξηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της επαγγελματικής σας ζωής και σας προτρέπει να κυνηγήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Το κλίμα μπορεί να περιλαμβάνει ένταση στον χώρο της δουλειάς ή την οικογένειας. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αντίθετα εκμεταλλευτείτε τη φόρα σας για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ: Η ημέρα ευνοεί το να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας ζητήματα που ίσως σας φέρουν κάποιο κέρδος. Η τάση σας για επικοινωνία με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους, ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις έντασης που καλό είναι να αποφύγετε. Η φθινοπωρινή ισημερία θα σας στρέψει στο να βρείτε μέσα σας πρώτα την ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλετε να έχετε τον έλεγχο κι αυτό ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με υπερβολές που θα αποφύγετε αν επιδείξετε κάποια ψυχραιμία. Ίσως αισθανθείτε απογοήτευση γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς θα θέλατε, ενώ η αίσθηση του ανικανοποίητου μπορεί να σας δημιουργηθεί έντοντα στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή στα έξοδα το επόμενο διάστημα, υπάρχει η ανάγκη να βρειτε σορροπία.

ΖΥΓΟΣ: Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας απόψε και η εποχή που τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας ξεκινά. Η ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική σας ζωή είναι το βασικό ζήτημα που σας απασχολεί σήμερα. Η Σελήνη στον Κριό σας καλεί να βρείτε τις δικές σας προτεραιότητες και να τις ακολουθήσετε σήμερα. Το βράδυ έχετε το νου σας για διαφωνίες που μπορεί να δημιουργηθούν για απόψεις υποκειμενικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δουλειά είναι στο επίκεντρο της ημέρας και καλείστε να κάνετε τον σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων για να ανταπεξέλθετε και να μην χαρακτηριστείτε συγκεντρωτικοί. Συναισθηματικά το μυαλό σας γυρίζει στο παρελθόν ακόμα κι αν αυτό είναι αδιέξοδο. Η προσοχή σας από το τέλος αυτής της κουραστικής ημέρας και μετά στρέφεται στον εαυτό σας και τις προτεραιότητές σας. Μέχρι τις 23/10 θα περάσετε ημέρες με μεγάλη εσωστρέφεια που πρέπει να συγκεντρωθείτε στις ανάγκες σας και να δουλέψετε με τον εαυτό σας χωρίς να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ημέρα σήμερα για σας χαρακτηρίζεται από τη λέξη ομαδικότητα. Η Σελήνη στον Κριό και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σας καλούν να συμμετέχετε πιο πολύ στις κοινωνικές ομάδες, στα social media, σε συλλογικές προσπάθειες που σας αφορούν, ακόμα και σε συνέργειες στο χώρο της δουλειάς σας. Η επικοινωνία έχει τον πρώτο λόγο και η μέρα σας γεμίζει χρήσιμες πληροφορίες. Ίσως νιώθετε εξαντλημένοι από τον όγκο της δουλειά σας. Η φθινοπωρινή ισημερία στρέφει το ενδιαφέρον σας στους στόχους σας και την ομαδική δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καριέρα και η κοινωνική αναγνώριση μπαίνουν στο προσκήνιο και στρέφεστε σε αυτούς τους τομείς για να βελτιώσετε την εικόνα και την απόδοσή σας στη δουλειά. Η περίοδος που ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό αναμένεται κουραστική αλλά αποτελεσματική. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και ενέργεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Η πίεση που νιώθετε μπορεί να μεταφραστεί σε μία αίσθηση ότι η αγάπη και η στήριξη που δίνετε δεν επιστρέφεται με τον τρόπο που θα θέλατε και κάπου εκεί ξεκινάτε να αναρωτιέστε για τις επιλογές και την πορεία σας. Προσοχή στον εκνευρισμό ή την γκρίνια που μπορεί να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρειάζεται σκέψη πριν αποφασίσετε τι και πώς θα το πείτε σήμερα, αφού η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας. Αν δεν προσέξετε τότε οι διαφωνίες χωρίς λόγο δεν θα αποφευχθούν. Μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και εστιάστε στις υποχρεώσεις σας. Ξεκινά μια θετική περίοδος για εσάς με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό ακόμα κι αν δεν νιώσετε από την πρώτη στιγμή την αισιοδοξία να σας κατακλύζει λόγω εμποδίων που μπορεί να προκύψουν. Θα πρέπει να φανείτε επινοητικοί για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με μεγάλη προσπάθεια θα διατηρήσετε σήμερα την ψυχραιμία σας στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε. Τα παιχνίδια δύναμης είναι δύσκολο να αποφευχθούν αλλά αν αφορούν τρίτους τότε μπορείτε να αποφύγετε τα δράματα και να μείνετε ήρεμοι ό,τι κι αν συμβαίνει. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας και ασχοληθείτε με όσα πραγματικά επείγουν. Το επόμενο διάστημα μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για τα οικονομικά, να διαπραγματευτείτε αύξηση αλλά παράλληλα πρέπει να επιδείξετε προσοχή στα έξοδα. Προσοχή επίσης σε θέματα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ήλιος στον Ζυγό – Φθινοπωρινή ισημερία 2021: Ψάχνοντας για ισορροπία στις σχέσεις
– Τα 10 κορυφαία λάθη που κάνουν οι Παρθένοι στις σχέσεις τους
– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/09/2021 – 26/09/2021