ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που δεν μπορούν να μείνουν μόνα τους

Unsplash

Είναι κάποιοι που τους βλέπεις και τους καμαρώνεις με το πόσο ωραία περνούν και μόνοι τους. Επιδιώκουν τη μοναχικότητα, δεν τρομάζουν στην ιδέα ότι δεν θα έχουν έναν σύντροφο, είναι στη φύση τους όλο αυτό, και μαζί και μόνοι τα καταφέρνουν μια χαρά. Από την άλλη μεριά, οι άκρως συντροφικοί, οι pareistas, που δώσ’τους κόσμο και τζέρτζελο και πάρ’ τους την ψυχή. Μένουν μονάχοι τους, χωρίς άνθρωπο να μιλήσουν και νιώθουν ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι τους εκδικείται η μοίρα. Αυτά τα άτομα, είναι συνήθως ένα από τα παρακάτω ζώδια. 

Είναι τα ζώδια που δεν μπορούν να μείνουν μόνα τους. Με τίποτα όμως.

Ζώδια που δεν μπορούν να μείνουν μόνα τους: Ο Κριός

Ανεξάρτητο το Κριαράκι, αλλά από την άλλη έχει ανάγκη και την αναγνώριση, την εκτίμηση των συνανθρώπων του, οπότε ό,τι και να σου πει, να θυμάσαι πως δεν θα την παλέψει μόνος για πολύ. Έχε το στο μυαλό σου ως ένα από τα ζώδια που δεν μπορούν να μείνουν μόνα τους. Θα κάνει άνοιγμα στον κόσμο πολύ σύντομα. Γιατί μέσα στη σιωπή της μοναχικότητας, πώς θα δώσει και θα πάρει αγάπη; Κυνηγάει την εμπειρία ο Κριός, κι αυτή τις περισσότερες φορές έχει στο πλάνο κι άλλους, όχι μόνο εκείνον.

Ταύρος

Ο Ταύρος καμιά φορά φέρνει γύρω του περισσότερο κόσμο απ’ όσο πρέπει ή μπορεί ν’ αντέξει. Μ’ αυτόν τον τρόπο τροφοδοτεί το αίσθημα αυτοπεποίθησής του, ένα από εκείνα που σαν ένστικτο τον κρατούν «ζωντανό». Ο Ταύρος έχει ανάγκη να τον έχουν ανάγκη, όπως έχει εκείνος τους άλλους. Η συντροφικότητα αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου αστερισμού, τον επιβεβαιώνει και τον κάνει να νιώθει ασφαλής. Την πληρώνει βέβαια αυτή την εμμονή που παθαίνει συχνά πυκνά με το «μαζί», αλλά αυτός είναι, τι να τον κάνεις.

Δίδυμος

Είναι δυνατόν ο Δίδυμος με διπλή φιγούρα στο σύμβολο, να θέλει να μένει μόνος του; Ο καθένας τους έχει από 357 φίλους-γνωστούς, με τους οποίους επικοινωνεί όσο το δυνατόν περισσότερο για να νιώθει πλήρης. Πρώτος στις παρέες, στις κουβέντες, στις ομαδικές εξόδους, μην απομακρύνεσαι, δεν θέλει, δεν μπορεί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμπάθειες κι αντιπάθειες, με τέτοια ιδιαίτερη προσωπικότητα, είναι αδύνατον.

Ζώδια που δεν μπορούν να μείνουν μόνα τους: Ο Καρκίνος

Ενθουσιάζεται με το μπούγιο ο Καρκίνος, τον πιάνει βέβαια κάποιες φορές μια εσωστρέφεια αλλά κράτα ρολόι, δεν θα του πάρει πολύ. Είναι το ζώδιο που φημίζεται για το πλεονάζον του σε συναισθηματική ενέργεια, οπότε είναι φυσικό να προτιμάει να είναι με άλλους παρά μόνος. Ειδικά όταν δεν είναι επιλογή του η σόλο κατάσταση, τον πιάνει μεγάλη στεναχώρια.

Ζυγός

Τα 6 ζώδια που δεν μπορούν να μείνουν μόνα τους. Η περίφημη ισορροπία του Ζυγού προϋποθέτει συντροφικότητα, όχι αποκλειστικά σε επίπεδο ερωτικής σχέσης, αλλά γενικότερα. Νιώθει πλούσιος όταν αγαπάει κι αγαπιέται, οι άνθρωποι δεν τον κουράζουν, ίσα ίσα, τους φροντίζει για να αισθάνεται πλήρης. Όταν ένας Ζυγός έρχεται αντιμέτωπος με το φόβο της μοναξιάς- και άρα δεν είναι επιλογή του αυτό- θα βρει τρόπο να κλείσει το κενό. Η σχέση του με τον εαυτό του περνάει συχνά μέσα από τους άλλους. Επιβεβαιώνεται άρα υπάρχει.

Σκορπιός

Δυναμικό και παθιάρικο ζώδιο με ισχυρά ζωώδη ένστικτα. Ε, για ποιον τα κάνει όλα αυτά νομίζεις; για τον εαυτό του; πάντα υπάρχει ένας αποδέκτης/θύτης/θύμα για όλον αυτό το συναισθηματικό αναβρασμό. Αφήνοντάς τον μόνο του, τον τελειώνεις, δεν έχει με τι ν’ ασχοληθεί. Όταν ο Σκορπιός δεν έχει να παλέψει για έναν έρωτα, μια φιλία, μια συνεργασία, μαραίνεται.