ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Ακριβώς πριν τις 18.00 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγου, ενώ η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση προς τον Άρη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Έριδα. Η Πανσέληνος ενεργοποιεί το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Όταν λέμε Άρης, εννοούμε φωτιά, πολεμική διάθεση, διενέξεις, θυμό και βία. Ο παρορμητισμός πρέπει να μπει στο συρτάρι και η προσοχή να έρθει στο προσκήνιο στις σχέσεις, στην οδήγηση και στον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων και εργαλείων. Ό,τι κόβει και ό,τι καίει θέλει προσοχή.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Εκείνοι που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος αυτή ανοίγει τραύματα, μεγαλώνει τις ανασφάλειες και το θυμό μας για όλα όσα δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Σαν μεγεθυντικός φακός στα συναισθήματα λειτουργεί η Πανσέληνος. Αν είστε χαρούμενοι θα πετάτε στα σύννεφα, ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα λυπηθείτε ακόμα πιο πολύ. Αρκετά πράγματα που ήταν ασαφή στο μυαλό σας, ξεδιαλύνονται και νιώθετε ενέργεια να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας, αλλά απ’ την άλλη γίνεστε βιαστικοί κι αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα θέλετε, ίσως και επιθετικοί. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ίσως νιώσετε τις ανασφάλειές σας να εντείνονται. Αποφύγετε τους ανθρώπους που σας κάνουν κριτική, διώξτε τον θυμό σας και προσέξτε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τάσεις φυγής σας δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος. Επηρρεάζει την ψυχολογία σας και σάς κάνει να θέλετε να διαφύγεται από την καθημερινότητά σας. Μυστικά αποκαλύπτονται, συζητήσεις γίνονται παρασκηνιακά, πιθανώς για τα επαγγελματικά σας. Αν και δεν είναι καλό διάστημα για αποφάσεις, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε όσα θέλετε να αλλάξετε για να διευκολυνθείτε στη δουλειά σας. Σημαντικό είναι να βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ερωτικές και φιλικές σχέσεις καθώς και παλιές «πληγές» έρχονται στην επιφάνεια. Ίσως νιώθετε ότι δεν ανήκετε κάπου, αλλά το θέμα είναι να «ανήκετε» εκεί που σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Στα social media δεν βρίσκονται οι πραγματικοί φίλοι σας και δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε με αγνώστους. Φτιάξτε μία λίστα με τους πραγματικούς φίλους σας και δείτε τους πραγματικούς στόχους σας στο μέλλον με αυτή την Πανσέληνο, αφήνοντας πίσω ότι σας εμποδίζει να πάτε μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τον άξονα καριέρα – οικογένεια, επηρρεάζει αυτή η Πανσέληνος. Ίσως προκύψουν θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας, παρά τις ανασφάλειές σας για το πόσο επιτυχημένοι είστε. Ο Άρης σας κάνει να νιώθετε ότι βαδίζετε σε κινούμενη άμμο, αλλά αυτή είναι προσωρινή αίσθηση οπότε μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Μην βασανίζετε τον εαυτό σας με τις ανασφάλειές σας, ηρεμήστε και σκεφτείτε με ψυχραιμία. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε την υγεία σας.

ΛΕΩΝ: Τα σχέδιά σας για το μέλλον, οι σπουδές, τα νομικά και επαγγελματικά θέματα και όσο πιστεύετε γι’ αυτά φωτίζονται από την Πανσέληνο. Η μέρα σάς οδηγεί σε απολογισμό πεπραγμένων και αναζητάτε τις αιτίες της επιτυχίας και της αποτυχίας σας και τι μπορείτε να αλλάξετε. Αυτή δεν είναι στιγμή για δράση, αλλά μόνο των διορθωτικών κινήσεων και των μικρών αλλαγών. Προσοχή στην οδήγηση και στις διενέξεις με αγνώστους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απο πάσης φύσεων οικονομικά θέματα μέχρι τα βαθιά συναισθήματά σας φέρνει στην επιφάνεια η Πανσέληνος. Προστατέψτε τα όριά σας σε συναισθηματικό επίπεδο και στην οικονομική σας διαχείριση. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε πώς θα απαλλαγείτε από χρέη και πώς θα ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Επίσης μπορείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά για την ερωτική σας ζωή με τον σύντροφό σας. Προσέξτε την υγείας σας και βρείτε τους κατάλληλους θεραπευτές για όσα σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις, ο γάμος και οι συνεργασίες είναι που σας απασχολούν με την Πανσέληνο. Για κάποιους η περίοδος αυτή έχει ένταση στην προσωπική ζωή για άλλους το εργασιακό περιβάλλον. Η Πανσέληνος ωθεί σε βιασύνη και καυγάδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων. Προσπαθείστε να μην αντεπιτεπιτεθείτε και διατηρήστε όσο γίνεται την ψυχραιμία σας. Αποστασιοποιηθείτε από τις εντάσεις, προστατέψτε τα όριά σας και την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δουλειά, η καθημερινότητα και η υγεία η δική σας αλλά και των κατοικιδίων σας, έρχονται στο προσκήνιο. Ασχοληθείτε με όλα αυτά και διορθώστε όποια κακή συνήθεια μπορείτε. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας και τη φυσική σας κατάσταση σε πρώτο πλάνο. Προστατέψτε τα όριά σας γιατί μπορεί να γίνετε αποδέκτης θυμού στο εργασιακό σας περιβάλλον ακόμα κι αν δεν φταίτε σε κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος που ενεργοποιεί τον θυμωμένο Άρη δεν αφήνει περιθώρια για ανεμελιά και ώρες διασκέδασης εύκολα. Μην σταματήσετε να προσπαθείτε να εξασφαλίσετε ώρες χαλάρωσης μέσα στην ημέρα, γιατί αν η σκληρή δουλειά σας εμποδίζει να απολαύσετε τη ζωή ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο άξονας καριέρας – οικογένειας ενεργοποιείται από την Πανσέληνο, δημιουργώντας πιέσεις ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Καθυστερήσεις και ανατροπές μπορεί να σημειωθούν στο πρόγραμμά σας αλλά προσπαθείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Προσοχή στην υγεία σας και στις μετακινήσεις. Μην εμπιστεύεστε τον θυμό σας αλλά την υπομονή σας και αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις με στενούς συνεργάτες, τα αδέλφια σας, γείτονες και φίλους έρχονται στο προσκήνιο. Επηρρεάζονται οι επικοινωνίες, τα μεταφορικά μέσα, η οδήγηση. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι τις επόμενες ημέρες και να βρείτε τους δικούς σας ρυθμούς. Προσοχή σε όσα λέτε ή γράφετε και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε. Τα νεύρα εντείνονται όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν. Αποφύγετε αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτου.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα οικονομικά και οι ανασφάλειές σας σε σχέση με την αξία σας έρχονται στην επιφάνεια. Αυτές είναι περίεργες ημέρες και μην το ξεχνάτε για να τις περάσετε με ασφάλεια. Αποφύγετε συζητήσεις που ξέρετε ότι θα προκαλέσουν ένταση και πάρτε απόσταση από τα δράματα των άλλων, ακόμα και των συγγενικών προσώπων σας. Αφήστε τους άλλους να παρηγορήσουν όσους το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η «θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10/2021

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021