ΖΩΔΙΑ

Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Οκτώβριο.

Ο Οκτώβριος, είναι ο μήνας που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να μας προβληματίσει κυρίως σε δυο διαστήματα, στις δυο φορτισμένες φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη στις 6/10 και Πανσέληνος στις 20/10).

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 6/10 με συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Έτσι, αυτό το φεγγάρι συνδέεται με υψηλή ενέργεια, πάθος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα και με θυμό, εκδήλωση βίας εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη, αλλά και με ανυπομονησία, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό.

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα βρίσκεται η Σελήνη στη φάση της Πανσελήνου του Οκτωβρίου κι ο Ήλιος με τον Άρη απέναντι στον Ζυγό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για μια ιδιαίτερα εύφλεκτη ατμόσφαιρα που τα νεύρα, ο θυμός, τα πάθη, η βιασύνη κι η παρόρμηση θα περισσεύουν. Προσπαθήστε να πάτε με το «κύμα», αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις και να υπερβάλλετε και μην μπαίνετε σε διαδικασία να θέλετε να τα ελέγχετε όλα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ψυχραιμία!

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 πραγματοποιείται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη, δημιουργώντας περισσότερη ένταση σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση και μάλιστα μπορεί όλο αυτό να προκύψει ως κεραυνός εν αιθρία. Ο Οκτώβριος σας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές αλήθειες, που αφορούν κυρίως στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Μετά τις 7/10 η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας πύρινο Τοξότη, φέρνοντας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά και κάποια υποστήριξη στα μακροπρόθεσμα πλάνα σας των σπουδών ή των επαγγελματικών.

Ταύρος

Ο Οκτώβριος και η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αφορά τον ίδιο τομέα της εργασίας και αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια ή ότι υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση στον χώρο εργασίας σας ή μπορεί να μην τηρούνται κανόνες, όροι και συνθήκες που πιθανώς είχατε συμφωνήσει. Επίσης, η Νέα Σελήνη στις 6/10 στον Ζυγό, που είναι σε σύνοδο με τον Άρη, εφιστά την προσοχή σας στην υγεία, αν είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου. Αν εμφανιστούν προβλήματα και στους δυο τομείς υγείας και δουλειάς, με λίγη υπομονή θα επιλυθούν στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Δίδυμοι

Αν δεν ήταν ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Ερμής στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου και συνάμα η επιρροή των δυο «θυμωμένων» φάσεων της Σελήνης, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, η προβολή της δουλειάς και η φήμη που σας συνοδεύει, είναι τα κύρια θέματα του Οκτωβρίου που θα σας απασχολήσουν δεόντως, είτε με θετικό είτε μερικές φορές με αρνητικό τρόπο. Στις 7/10 η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για επαφές, αλλά και συμπάθειες και στήριξη από τους άλλους.

Καρκίνος

Με τον ανάδρομο φαινομενικά Ερμή μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάποιες μνήμες συνεχώς τριγυρίζουν στο κεφάλι σας και πιθανώς δεν μπορείτε να τις αποβάλλετε. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 εστιάζει το ενδιαφέρον σας πάλι στο σπίτι και την οικογένεια και είναι πιθανόν να προκληθούν εντάσεις, είτε γιατί δεν καταφέρνετε να συνεννοηθείτε με κάποιους συγγενείς ή τους συγκατοίκους σας, είτε μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις σε μια πιθανή μετακόμιση ή σε ένα νέο ξεκίνημα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Λέων

Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι ορατά κυρίως στο τελευταίο δεκαήμερο, που θα έχουμε πλέον ορθούς Ερμή, Κρόνο, Δία και Πλούτωνα. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 ενεργοποιεί τον τομέα των διαπραγματεύσεων, των σπουδών, των επαφών και των συμφωνιών, αλλά και των μετακινήσεων και μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, είτε με την εκκίνηση κάποιου εκπαιδευτικού προγράμματος, σεμιναρίων, είτε με κάποια επαγγελματική πρόταση.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στις 6/10 στον Ζυγό, σας κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξους επαγγελματικά και οικονομικά και θα επιδιώξετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ευκαιρίες να τονώσετε τα έσοδα σας, αλλά και τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιήστε. Βέβαια, δεν πρέπει λεπτό να ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και κάποια πράγματα καθυστερούν, δεν γίνονται τη στιγμή που πρέπει ή διαφοροποιούνται σε σχέση με το αρχικό πλάνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάνε καλά, αλλά ότι χρειάζεται να είστε υπομονετικοί.

Ζυγός

Ο Οκτώβριος, φέρνει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, η οποία είναι περισσότερο μια εκνευριστική επιρροή, παρά κάτι που θα δημιουργήσει ουσιαστικά προβλήματα μακροπρόθεσμα. Το πιθανότερο είναι να συναντάτε μικροαναποδιές στην καθημερινότητα σας, καθυστερήσεις, εμπόδια που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να καμφθούν, παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή φίλους και μικροπροβλήματα με ηλεκτρονικές συσκευές ή το μεταφορικό σας μέσο. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 είναι λίγο «σκοτεινή», με την έννοια ότι πυροδοτεί κάποια αρνητικά συναισθήματα ή θυμό, καθώς ταυτόχρονα βρίσκεται και ο Άρης στο ζώδιο σας και συμμετέχει ως επιρροή σε αυτή τη Νέα Σελήνη.

Σκορπιός

Αν έχετε να κάνετε σημαντικές εκκινήσεις, προτιμήστε καλύτερα να τις αφήσετε για τη τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, που δεν θα έχουμε πλέον και πολλούς ανάδρομους πλανήτες. Με την είσοδο δε και του Άρη στο ζώδιο σας στις 30/10, τον επόμενο μήνα μπορείτε να κινήσετε με τη θέληση και τη δράση σας «βουνά». Η Νέα Σελήνη στις 6/10 στον Ζυγό καλεί την προσοχή σας στον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις, ώστε να συμπεριλάβετε πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα σας.

Τοξότης

Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου, οπότε προσπαθήστε να μην βιάζεστε, να είστε πιο υπομονετικοί και πιο επινοητικοί όταν βλέπετε ότι μια συγκεκριμένη μέθοδος ή τρόπος δεν αποδίδουν. Σχέσεις με φίλους και συνεργάτες μπορεί να δοκιμαστούν περισσότερο αυτό τον μήνα ή μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που δεν γνωρίζατε για ανθρώπους που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια νέα τέτοιου τύπου. Ακόμη, μπορεί με αυτό το φεγγάρι να διαμορφώνετε τους νέους σας στόχους.

Αιγόκερως

Καλώς ή κακώς δεν θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα -με τον ανάδρομο Ερμή- σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας κι εσείς πρέπει αγόγγυστα απλά να προσπαθείτε για το καλύτερο, ακόμη κι όταν όλα γύρω σας μπορεί να σας απογοητεύουν με τις καθυστερήσεις, τις αναβολές ή τις μικροαναποδιές. Η Νέα Σελήνη πάντως στον Ζυγό, στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σας, μπορεί να δείξει κάποια ένταση με άτομα από τον χώρο εργασίας, που μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα και κακή ατμόσφαιρα. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι κάτι που δεν θα καταφέρετε να επιλύσετε με λίγη προσπάθεια.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 είναι φιλική προς εσάς και σας βάζει σε σκέψεις αλλαγών στη ζωή σας με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Άλλοι μπορεί να έχετε νέα πλάνα σε σπουδές, άλλοι σε θέματα δουλειάς. Είστε βέβαιοι ότι χρειάζεται κάποια αλλαγή στη ζωή σας, αλλά ίσως δεν είστε βέβαιοι σε ποιο τομέα ή με ποιο τρόπο θέλετε να γίνει αυτή η αλλαγή. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε αν έχετε αυτή την πολυτέλεια. Παρατηρήστε καλύτερα τα πράγματα, ερευνήστε συνθήκες και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις μετά τις 20/10, που θα είναι πιο ευοίωνα τα πράγματα κι εσείς πιο αποφασιστικοί.

Ιχθύς

Είναι ένας μήνας που θα ασχοληθείτε περισσότερο με το ισοζύγιο των εσόδων-εξόδων σας, είτε αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δείτε πώς θα κάνετε επωφελείς διακανονισμούς για χρέη ή οφειλές προς το δημόσιο, τις τράπεζες, να ξαναδείτε παλιότερες συμφωνίες αλλάζοντας ίσως όρους ή να ξεσκονίσετε συμβόλαια, ασφάλειες, επενδύσεις για να έχετε μια συνολική εικόνα της οικονομικής σας διαχείρισης. Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να μην βοηθά σε νέες συμφωνίες τόσο πολύ, αλλά είναι εξαιρετικός για «διορθώσεις». Η Νέα Σελήνη στις 6/10 εφιστά την προσοχή σας και σε ξαφνικά έξοδα, αλλά και σε θέματα υγείας.

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο, από την Άση Μπήλιου