ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 18 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 18 Αυγούστου.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω όλη τη μέρα και σχηματίζει τρίγωνα με τον Ερμή και τον Άρη λίγο πριν τη σύνοδο των δύο πλανητών που θα πραγματοποιηθεί ξημερώματα της Πέμπτης. Η επιρροή της ασκείται ήδη από σήμερα κυρίως για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Προσοχή στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στον δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα είναι απαιτητική και μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς στα επαγγελματικά σας. Καλύτερα να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να πετύχετε αυτό που θέλετε, την Παρασκευή. Αποφύγετε τους υψηλούς τόνους στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να δυναμιτίσει ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Χρειάζεται υπομονή και προσοχή στη διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων που μπορεί να προκύψουν σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ιδιαίτερα πιεστική μέρα προς όλες τις κατευθύνσεις και θα πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων για να μην ζορίσετε πολύ τον οργανισμό σας.  Προσέξτε τη βιασύνη, την επιπολαιότητα όταν οδηγείτε και αποφύγετε τους υψηλούς τόνους σε συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συζητήσεις σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να προκύψουν σήμερα. Κι ενώ εσείς μπορεί να θέλετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κι όταν πάτε να λειτουργήσετε πυροσβεστικά ίσως σε μια διαφωνία άλλων.

ΛΕΩΝ: Σήμερα προσέξτε να μην βρεθείτε ανάμεσα σε αψιμαχίες άλλων, ειδικά στον χώρο εργασίας και τελικά πληρώσετε εσείς τη «νύφη». Προσοχή στα έξοδά σας. Ενδεχομένως ένας λογαριασμός να σας εκνευρίσει. Επίσης μην μπαίνετε σε διαδικασία οικονομικής διαπραγμάτευσης σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το νευρικό σας σύστημα χορεύει σε ρυθμούς που μάλλον παίζουν οι άλλοι για σας. Σήμερα μπορεί να έχετε μια ανοιχτή αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας είτε πρόκειται για τη σχέση, έναν συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι έναν φίλο.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμα μία νευρική και ανήσυχη μέρα για εσάς. Μην προτρέχετε, γιατί μπορεί να πείτε κάτι που ίσως μετανιώσετε αργότερα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Πολύ εύκολα σήμερα κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε, εκτός των φίλων και των συνεργατών, και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσοχή στις σχέσεις με τα παιδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένες απαιτήσεις και στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά σας κι εσείς κάπου στη μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με κάποιον σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γενικώς είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε, αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Σ’ αυτή την περίπτωση η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά, καθώς και άκρη δεν θα βρείτε και θα πιεστείτε περισσότερο. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο ή να θυμηθείτε όσα κακά στραβά κι ανάποδα έχετε εντοπίσει στη σχέση ή τον γάμο σας και να φέρετε στο τραπέζι.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα μπορεί εύκολα να ανάψουν φωτιές στις συζητήσεις σας αν δεν δείξετε πνεύμα κατανόησης των άλλων και επιμείνετε ότι πρέπει τα πράγματα να γίνονται όπως θέλετε εσείς. Ένα βήμα πίσω μπορεί να σας κερδίσει πολλά περισσότερα, σε σχέση με αυτά που θα κερδίζατε κάνοντας επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

– Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο 2021: Η επανάσταση ξεκινά από μέσα μας

– Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Λέων με τα 12 ζώδια