ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της υψηλής ενέργειας, της διεκδίκησης περνά στον Ζυγό και θα παραμείνει στο ζώδιο της αδυναμίας του μέχρι τις 30/10. Εδώ ο Άρης προτάσσει την ευγένεια και την διπλωματική οδό και όχι τις κατά μέτωπο επιθέσεις προκειμένου να κερδίσει αυτό που θέλει.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Αιγόκερω δίνοντας έμφαση στην δουλειά, τα πρέπει, τις υποχρεώσεις.

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους στην ζωή σας προσωπικές και επαγγελματικές από δω και κάτω και μέχρι τις 30/10 θα είναι προτεραιότητα με τον Άρη στον Ζυγό. Σήμερα μπορεί να έχετε χρήσιμες επαφές για επαγγελματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλή δουλειά, νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά αλλά και μεγαλύτερη γκρίνια στις σχέσεις με συνεργάτες φέρνει ο Άρης από τον Ζυγό μέχρι τις 30/10. Προσοχή στην υγεία. Εκμεταλλευτείτε το ίδιο διάστημα για να οργανώσετε καλύτερα διατροφή και άσκηση. Η Τετάρτη έρχεται με συζητήσεις και ίσως την επιθυμία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έντονες επιθυμίες, ερωτικά παιχνίδια, πολλά φλερτ,
περισσότερες κατακτήσεις φέρνει από σήμερα ο Άρης από τον Ζυγό. Σε ένα άλλο επίπεδο μπορεί μία ερωτική σχέση να σας απασχολήσει ή να ασχοληθείτε εντατικά με θέματα παιδιών. Η Τετάρτη έρχεται με μέτρια κέφια και πρακτική διάθεση.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικογενειακά σας θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο από σήμερα που ο Άρης προχωρά στον Ζυγό. Μπορεί κάτι να σας ενοχλεί στο σπίτι ή να χρειάζεται να κάνετε επιδιορθώσεις ή και μία μετακόμιση. Σήμερα μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή και το σύντροφο σας. Ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Έντονη κοινωνική διάθεση, πολλά ραντεβού, επαφές για επαγγελματικούς λόγους, συναντήσεις με συνεργάτες, ταξίδια θα σας απασχολήσουν από σήμερα περισσότερο με τον Άρη στον Ζυγό μέχρι τις 30/10. Ίσως υπάρχει όμως και κάποιο θέμα με ένα στενό συγγενή ή με ένα μεταφορικό μέσο. Σήμερα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Άρη στον Ζυγό από σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με διευθετήσεις οικονομικών θεμάτων. Μπορεί να έχετε περισσότερα έξοδα αλλά ίσως και αναπάντεχα έσοδα. Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, τα παιδιά ή τις προοπτικές σε μια ερωτική σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Με τα πόδια στην… πλάτη από σήμερα. Θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα και το 24ωρο μπορεί να σας φαίνεται λίγο για να προλάβετε. Ο Άρης στο ζώδιο σας από σήμερα θα σας κάνει πιο φιλόδοξους, πιο πιεστικούς αλλά και πιο ευάλωτους γι’ αυτό προσέχετε και θέματα υγείας. Σήμερα ασχοληθείτε με το σπίτι περισσότερο και τα οικογενειακά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρασκήνιο, μυστική δράση, μεγαλύτερη ενασχόληση με θέματα υγείας φέρνει ο Άρης από τον Ζυγό. Μπορεί να υπάρχει μία πιο κρυφή διάσταση στην προσωπική σας ζωή από τώρα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Σήμερα ενδεχομένως να χρειαστεί να μετακινηθείτε για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κοινωνική σας ζωή σε έξαρση από σήμερα με τον Άρη στον Ζυγό. Θα ασχοληθείτε με φίλους, συνεργάτες και θα θέσετε νέους στόχους στην καθημερινότητα σας μέχρι τις 30/10. Σήμερα θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, οικονομικά προσπαθώντας να βάλετε σε τάξη το σπίτι ή την δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Άγχος και ένταση για τα επαγγελματικά ή την οικογένεια φέρνει ο Άρης από τον Ζυγό! Γενικά θα είναι ένα κουραστικό διάστημα αυτό που ξεκινά από σήμερα και εκτείνεται μέχρι τις 30/10. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας κάτι που δεν επιτρέπει χαλαρούς ρυθμούς αλλά θα είστε σούπερ παραγωγικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενθουσιασμός, ανάληψη πρωτοβουλιών και ικανοποίηση κάποιων επιθυμιών φέρνει ο Άρης από τον Ζυγό. Ταξίδια, νέα σχέδια, σπουδές, επαφές με ξένους ευνοούνται. Σήμερα παρόλα αυτά ίσως νοιώθετε την ανάγκη ξεκούρασης.

ΙΧΘΥΕΣ: Ρυθμίσεις σε οικονομικά θέματα φέρνει η νέα θέση του Άρη στον Ζυγό αλλά και ενασχόληση με θέματα υγείας. Το χρήμα και ο έρωτας θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Σήμερα θα ασχοληθείτε με φίλους και συνεργάτες ή μπορεί να κανονίσετε κάποια έξοδο μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα 6 ζώδια που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους και για ποιους λόγους
Άρης στον Ζυγό 15/09/2021 – 30/10/2021: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια
Σχέση με Παρθένο: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε