ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 11 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 11 Αυγούστου.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο κι από εκεί μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας, καλώντας μας να υιοθετήσουμε έναν πιο πρακτικό τρόπο να προσεγγίζουμε τα πράγματα για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Η σύνοδος με την Αφροδίτη το απόγευμα φέρνει θετική διάθεση.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σήμερα και αύριο είναι οι κατάλληλες μέρες για να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και ίσως λύσουμε κάποια από αυτά τα θέματα που μας απασχολούν. Συναισθηματικά το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει ένταση, ανακινεί ζήλιες και εμμονές και μας κάνει να ψάχνουμε τον έρωτα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα αφορά κυρίως τις πρακτικές σου ανάγκες και υποχρεώσεις. Η έμφαση δίνεται σε θέματα δουλειάς, υγείας και φυσικής κατάστασης. Σήμερα είναι μία ιδανική ημέρα για να πραγματοποιήσεις τις ετήσιες εξετάσεις σου ή να ψάξεις ενδελεχώς για τον γιατρό που χρειάζεσαι. Η μέρα ευνοεί τις εργασιακές σχέσεις και τις προσλήψεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή εργασιακών, για να περάσεις χρόνο με τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία από σένα άτομα. Θετική ημέρα για ζητήματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα αλλά και προώθηση της δουλειάς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα σου θυμίζει όλα τα «πρέπει» αλλά είναι θετική και τυχερή για σένα κυρίως τις απογευματινές και τις νυχτερινές ώρες. Οι θετικές όψεις της Σελήνης ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα, θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα ακίνητα ή την περιουσία σας. Το σπίτι γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και οι απογευματινές ώρες προσφέρονται για να κανονίσετε μία συνάντηση εκεί με φίλους ή συγγενείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι θετική για σένα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις. Η επικοινωνία, η προώθηση της δουλειάς, οι σπουδές, οι επαφές, οι διαπραγματεύσεις και τα ταξίδια ευνοούνται σήμερα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που θα γίνει ακριβείας τα ξημερώματα της Πέμπτης φέρνει ευκαιρίες σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Πρακτικά ζητήματα, που αφορούν τα οικονομικά και όχι μόνο, φέρνει η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα. Είναι μία καλή ημέρα για να οργανώσετε το πλάνο εσόδων – εξόδων σας καλύτερα και να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο. Ο πλήρης έλεγχος των οικονομικών σας είναι αυτό που ζητούν από εσάς τους Λέοντες οι όψεις της Σελήνης σήμερα κι αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άσε τα δύσκολα και τα απαιτητικά της καθημερινότητας γι’ αύριο κι αξιοποίησε αυτή την ημέρα για διαπραγματεύσεις και επαφές που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Το αποψινό βράδυ είναι φτιαγμένο για διασκέδαση και τα αισθήματα δυναμώνουν.

ΖΥΓΟΣ: Η ημέρα είναι εξαιρετική για εσάς τους Ζυγούς αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς χωρίς άγχος. Κάντε τις εξετάσεις σας και φροντίστε την υγεία σας προσθέτοντας στο πρόγραμμά σας τη διατροφή και τη γυμναστική. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ψάξετε για λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ακόμα κι αν σας βαραίνουν καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι στόχοι, η συλλογική δουλειά, οι φιλίες και οι συνεργασίας σου ευνοούνται τη σημερινή μέρα. Σε μέρες σαν τη σημερινή μπορείς πιο εύκολα να βρεις υποστηρικτές και συμμάχουν ή να εμπνεύσεις με τις ιδέες σου. Ίσως υπάρχει μια εξέλιξη και σε ερωτικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα είναι επικεντρωμένη στα επαγγελματικά σου. Αν ψάχνεις για δουλειά σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να στείλεις το βιογραφικό σου ή να περάσεις συνέντευξη. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στη δουλειά σου ίσως έχουν θετικά αποτελέσματα για σένα. Αν στον χώρο εργασίας σου διαδραματίζεται και μία ερωτική ιστορία, ίσως να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτήν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια μέρα με ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα ή σε θέματα σπουδών είναι η σημερινή. Το μυαλό σου λειτουργεί με σωστή κρίση παρά το γεγονός ότι ημέρες σαν κι αυτή μοιάζουν πιο απαιτητικές. Το να περάσεις κάποιες ώρες μακριά από το σπίτι και να αλλάξεις περιβάλλον ίσως σου δώσει χαρά και ανεμελιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρακτικά και οικονομικά είναι όσα σε απασχολούν σήμερα και προσπαθείς να βάλεις τάξη σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Η Παρθένος προσφέρει σταθερότητα και ευνοεί αυτή την τακτοποίηση. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα στα οποία όμως θα έρθουν και λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Κοινωνική χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη τότε κανόνισε συναντήσεις με φίλους ή συνεργάτες και γενικά με αγαπημένα πρόσωπα. Η μέρα ενδείκνυται για να συζητήσετε κάτι με έναν συνεργάτη σου και να εισακουστεί η άποψή σου.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

– Πώς αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τις περιόδους κρίσης, τον πόνο και τις δυσκολίες της ζωής

– Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Λέων με τα 12 ζώδια