ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου.

Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβριος μπαίνει με λίγο πιο φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο μας κάνει κάπως πιο ευαίσθητους αλλά συνάμα και ασταθείς στις διαθέσεις μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή που φέρνει κάποιες δυσκολίες ειδικά προς το μεσημέρι σε θέματα επικοινωνίας αλλά και μια διάσταση ανάμεσα στις επιθυμίες της καρδιάς και τις διαταγές της λογικής.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, είστε λίγο πιο ευαίσθητοι σήμερα και λίγο πιο κλειστοί στις επαφές σας με τους άλλους ή μπορεί να αντιμετωπίζετε θέματα επικοινωνίας στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας προς το μεσημέρι.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο και σε νοητικό επίπεδο αφού οι υποχρεώσεις σας θα φαίνονται σαν ένα πολύ δύσκολο παζλ. Η μέρα είναι δημιουργική και παραγωγική στο σύνολο της απλά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί με συνεργάτες τις μεσημεριανές ώρες κυρίως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εσείς οι Δίδυμοι προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε αγορές που ίσως δεν είναι απαραίτητες. Από την άλλη μπορεί και μια ερωτική ιστορία να σας κάνει να νιώθετε αστάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας κάνει να σκέφτεστε τις αλλαγές που θα θέλατε να υιοθετήσετε στην ζωή σας το επόμενο διάστημα. Όμως φαίνεται ότι οι στόχοι σας δεν είναι τόσο ξεκάθαροι και αλλάζετε διαρκώς κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια πιο ευαίσθητη φάση σήμερα ίσως χωρίς πολλά κέφια ή πιο κουρασμένους. Από την άλλη μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια τάσεις φυγής ή και οι ανασφάλειες σας. Προσοχή στην επικοινωνία τις μεσημεριανές ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε σήμερα να δώσετε χώρο και χρόνο και για μια διαφορετική άποψη από την δική σας. Σχέσεις με φίλους και συνεργάτες μπορεί να σας προβληματίσουν κάπως.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη» να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν είτε στην δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο ζώδιο σας δε βοηθά στην ομαλή ροή της επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα είναι από τις μέρες που οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στο χώρο της δουλειάς. Ρίξτε κάπως τους τόνους και μην επιμένετε να περάσει το δικό σας. Επίσης προσέξτε τις προσδοκίες που έχετε να είναι ρεαλιστικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σας ζορίσει είτε σε ψυχολογικό επίπεδο είτε ακόμη σε οικονομικό επίπεδο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή σας βρίσκει να παλινωδείτε ανάμεσα σε αυτά που θέλει η καρδιά και επιθυμείτε βαθιά κι αυτά που σας υπαγορεύει η λογική σας. Σήμερα προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε και αποκαλύπτετε τα μυστικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά μέσα σε μια κατάσταση αντικρουόμενων απόψεων στο χώρο της εργασίας κυρίως. Μπορεί εσείς να έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας σε σχέση με αυτό που θεωρούν σωστό οι συνεργάτες ή οι προϊστάμενοι σας. Θα πιεστείτε λίγο αλλά τα πράγματα θα βελτιωθούν στην πορεία της μέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ενδώσετε σε πιέσεις από συνεργάτες. Ακόμη φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμα για να νιώθετε καλύτερα. Οι μεσημεριανές ώρες δεν είναι πολύ ευνοϊκές για αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι θετική προς το ζώδιο σας, στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής, στα παιδιά σας αν είστε γονείς ή στα δημιουργικά σας σχέδια. Προσέξτε όμως το μεσημέρι κυρίως στις ασυμφωνίες που μπορεί να προκύψουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 4 πιο δημιουργικά ζώδια
– Καλές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2021
– Ερμής στον Ζυγό 2021: Επικοινωνία με το… γάντι!