ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 30/8-5/9/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/8 – 5/9. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η βδομάδα ξεκινάει με είσοδο του Ερμή στον Ζυγό (30/8). Μια εξέλιξη που δίνει διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα μας και στρέφει την προσοχή μας κυρίως στις σχέσεις μας με τους άλλους, είτε σε προσωπικό, ερωτικό ή φιλικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Ο Ερμής κατά παρέκκλιση, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του που ξεκινά στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα παραμείνει στον Ζυγό σχεδόν ένα δίμηνο μέχρι τις 6/11 και θα δοκιμάσει τις σχέσεις μας.

Μέχρι τις 26/9 ας εκμεταλλευτούμε την όποια επιρροή του για περισσότερη ισορροπία στην καθημερινότητά μας, όρια στις σχέσεις και για να ακούσουμε περισσότερο τι έχει να μας πει ο άλλος και να προσπαθήσουμε για περισσότερη ισοτιμία. Στις 2/9 έχουμε την πιο απαιτητική όψη της εβδομάδας, καθώς ο Άρης από την Παρθένο έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η όψη συνδέεται αστρολογικά με χαμηλά ενεργειακά επίπεδα, αίσθηση ατονίας, συναισθήματα απογοήτευσης. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη όψη για να πάρετε ρίσκο ούτε στα οικονομικά, αλλά ούτε και στις σχέσεις.

Κριός

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα μας και στρέφει την προσοχή μας κυρίως στις σχέσεις μας με τους άλλους, είτε σε προσωπικό, ερωτικό ή φιλικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Η περίοδος της στάσης και της ανάδρομης πορείας του θα κρατήσει από τις 26/9 μέχρι τις 20/10 κι αυτό θα είναι ένα από τα πιο απαιτητικά διαστήματα του φθινοπώρου για τις σχέσεις μας. Στις 2/9 έχουμε την πιο απαιτητική όψη της εβδομάδας, καθώς ο Άρης από την Παρθένο έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η όψη συνδέεται αστρολογικά με χαμηλά ενεργειακά επίπεδα, αίσθηση ατονίας, συναισθήματα απογοήτευσης. Την Κυριακή αρχίζει να «χτίζεται» η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις που ερωτευόμαστε αυτό που θέλουμε στον άλλο κι όχι την αληθινή του υπόσταση.

Ταύρος

Ο Ερμής είναι πλανήτης που αφορά τον μεγαλύτερο όγκο των δραστηριοτήτων μας στην καθημερινότητα μας και φυσικά την επικοινωνία, τις δοσοληψίες μας, αλλά και τις μετακινήσεις. Οι Ταύροι επηρεάζονται στον τομέα της εργασίας, των ρουτινών της καθημερινότητας και της υγείας και φυσικής κατάστασης. Στις 2/9 η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα κάνει τη μέρα ακατάλληλη για ρίσκο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσέξτε τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις σας, διότι χωρίς να το καταλαβαίνετε ίσως να γίνεστε λίγο εριστικοί. Από την άλλη, είναι μια καλή στιγμή -πέραν των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών- να ασχοληθείτε και με τα θέματα της υγείας σας.

Δίδυμοι

Η θέση του Ερμή για το δικό σας ζώδιο είναι ιδιαίτερα φιλική. Ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τα σχέδια σας το επόμενο διάστημα. Θα βοηθηθείτε στην επικοινωνία, θα έχετε περισσότερη διάθεση για επαφές, καλύτερες προοπτικές να προωθήσετε τη δουλειά σας, θα είστε πιο ενεργοί στα social media θα έχετε περισσότερη επιτυχία στα επαγγελματικά σας σχέδια. Επειδή ο Ερμής μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του ήδη από τις 6/9, δεν είναι απίθανο από τόσο νωρίς να αρχίσουν κι οι επαφές με άτομα από το παρελθόν, που θα κορυφωθούν μετά τις 26/9. Αν έχετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, που αφορά είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια και το σπίτι, αποφύγετε την Πέμπτη 2/9

Καρκίνος

Ο Ερμής παίρνει θέση τη Δευτέρα 30/8 στον Ζυγό κι αυτή είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση της εβδομάδας, που έχει μάλιστα και κάποια ιδιαιτερότητα. Συνήθως ο Ερμής μένει σε κάθε ζώδιο περίπου 20 μέρες. Αυτή τη φορά όμως θα μείνει στον Ζυγό σχεδόν ένα δίμηνο, μέχρι τις 6/11. Αυτό για εσάς σημαίνει πως αλλάζουν οι προτεραιότητες το επόμενο διάστημα στη ζωή σας, ενώ ο στενός σας κύκλος θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Η περίοδος αυτή είναι λίγο πιο μοναχική για σας, είτε γιατί μπορεί να ασχολείστε με ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, άρα έχετε αρκετή έρευνα και δουλειά, είτε γιατί δε νιώθετε την ανάγκη για πολλές κοινωνικότητες. Στις 2/9 προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε στους άλλους, αλλά και αυτές που σας δίνουν.

Λέων

Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 30/8, φαίνεται ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διαπιστώνετε καθημερινά για ένα ολόκληρο δίμηνο πόσο σημαντικές είναι οι καλές συνεργασίες. Στο διάστημα αυτό θα έχετε μια πιο πολυάσχολη καθημερινότητα, πολλές ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας, να ασχοληθείτε με σπουδές ή μετεκπαίδευση, να διδάξετε εσείς αυτά που ξέρετε σε άλλους, να είστε πιο ενεργοί στα social media. Την Τετάρτη 2/9 ας είστε πιο προσεκτικοί με θέματα οικονομικών. Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι μια επικίνδυνη όψη για τα θέματα των οικονομικών. Το διάστημα 26/9 – 20/10 θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, με καθυστερήσεις και αναβολές.

Παρθένος

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 30/8 πρακτικά για σας σημαίνει ότι θα περιδιαβαίνει τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιό σας, αλλά και των πρακτικών επαγγελματικών θεμάτων σας. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα ο στόχος σας πρέπει να είναι να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ισορροπία στο πορτοφόλι σας, ανάμεσα σε αυτά που εισπράττετε κι αυτά που ξοδεύετε.  Γενικά προσπαθήστε πριν τις 26/9 να έχετε μια καθαρή εικόνα για τους στόχους σας και πώς θα ανταποκριθείτε πρακτικά στις ανάγκες της περιόδου. Η 2η μέρα του Σεπτέμβρη είναι ίσως η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας, καθώς ο Άρης από το ζώδιό σας έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

 

Ζυγός

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις σχέσεις, τις μετακινήσεις. Από τη μία θα έχετεπιο πολλές ιδέες, το μυαλό σας θα είναι πιο κοφτερό και η κρίση σας πιο σωστή. Από την άλλη, θα έχετε και πιο αυξημένους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας που θα είναι πιο πολυάσχολη και απαιτητική. Ωστόσο, το στρες δεν θα το αποφύγετε φιλοξενώντας τον Ερμή στο ζώδιό σας, το οποίο θα αυξηθεί περισσότερο στη φάση της ανάδρομης πορείας του, από τις 26/9 μέχρι τις 20/10. Την Πέμπτη 2/9 χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, καθώς είναι η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σας κάνει πιο εσωστρεφείς. Δεν θα έχετε διάθεση να μοιραστείτε τις σκέψεις ή τα πλάνα σας με τους άλλους. Τα πράγματα μπορεί να μπερδευτούν λίγο περισσότερο στη φάση της ανάδρομης πορείας του από τις 26/9 μέχρι τις 20/10, αλλά σε όλο αυτό έχετε πάντα ως βοηθό και στήριγμα σας τη διαίσθηση σας, που μπορεί να σας οδηγήσει πιο σοφά κι από το μυαλό σας. φροντίσετε την υγεία σας περισσότερο. Αν δεν αντιμετωπίσετε οι ίδιοι θέματα υγείας, πιθανώς κάποιο άτομο από τον χώρο της οικογένειας να σας προβληματίσει και με δικά του θέματα. Την Πέμπτη, ο Άρης έρχεται σε κόντρα με τον Ποσειδώνα κι αυτή είναι ίσως η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας για σας. Προσέξτε στις σχέσεις σας τι πιστεύετε και τι όχι και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις εκείνη τη μέρα.

 Τοξότης

Ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό στις 30/8 και σας ωθεί  σε συνεργασίες ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, από το να προσπαθείτε διαρκώς μόνοι σας και να πελαγώνετε κάποια στιγμή από τις υπερβολικές απαιτήσεις στην καθημερινότητά σας. Κινηθείτε σύντομα, πριν τις 26/9 που ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος και μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα. Η περίοδος της ανάδρομης πορείας του θα διαρκέσει από τις 26/9 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και σε αυτό το διάστημα μπορεί να επανασυνδεθείτε με άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν, είτε ως φίλοι, πρώην συνεργάτες ή και πρώην εραστές. Η Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου θα είναι η πιο απαιτητική και δύσκολη μέρα της εβδομάδας. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο ο Ερμής αφορά κυρίως στα επαγγελματικά θέματα. Το διάστημα αυτό θα φιλόδοξο για σας, ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά να βάλετε και νέους. Προσπαθήστε να είστε επιλεκτικοί και να μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά, για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε. Στις 2/9 έχουμε την πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας, με την αντίθεση του Άρη προς τον Ποσειδώνα. Είναι μια δύσκολη μέρα σε επίπεδο επικοινωνίας κι ακόμη μπορεί να κρύβει παγίδες, καθώς δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο που είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος την αλήθεια από το ψέμα. Την Κυριακή προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς μπορεί να παίζονται παιχνίδια εξουσίας και δύναμης. Απέχετε από τέτοιες καταστάσεις.

Υδροχόος

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό είναι η κατάλληλη θέση για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να ταξιδέψετε, να ψαχτείτε με σπουδές, μετεκπαίδευση, σεμινάρια, εκδόσεις, διαδίκτυο, αλλά και νομικά ζητήματα. Ακόμη, μπορεί να έχετε περισσότερες επαφές με κόσμο, είτε από το εξωτερικό είτε που έχουν μια τελείως διαφορετική κοσμοθεωρία και φιλοσοφία ζωής από τη δική σας και να δείτε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η πορεία του Ερμή θα διαρκέσει κατά παρέκκλιση σχεδόν περισσότερο από δυο μήνες μέχρι τις 6/11 κι αυτό γιατί στις 26/9 θα γίνει στάσιμος φαινομενικά για να αρχίσει η ανάδρομη πορεία του, που θα διαρκέσει μέχρι τις 20/10. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές ή μικροπροβλήματα στα παραπάνω θέματα. Σαφώς δεν είναι μια ιδανική περίοδος για νέα ξεκινήματα, οπότε ή πρέπει να τα βιαστείτε ή να τα αφήσετε για αργότερα.

Ιχθύες

Για το δικό σας ζώδιο ο Ερμής περνά σε ένα πιο εσωστρεφές, συναισθηματικό τομέα, που αφορά τις βαθύτερες πλευρές των σχέσεών σας, την ψυχολογία σας, θέματα που είναι γενικώς ταμπού, τις πνευματικές και μεταφυσικές σας ανησυχίες, αλλά και τα οικονομικά. Θα συζητήσετε περισσότερο για πρακτικά ζητήματα των οικονομικών σας ή για την κοινή διαχείριση με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Στη φάση της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του, από τις 26/9 μέχρι τις 20/10, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας. Την Πέμπτη 2/9 ο Άρης από τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Θα είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική μέρα που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε εύκολα ή να εντυπωσιάζεστε από μεγάλες υποσχέσεις.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου