ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 7 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 7 Αυγούστου.

Απαιτητικές οι μέρες που ζούμε στη χώρα μας που όλη αυτή την εβδομάδα βάλλεται από το χαοτικό τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που ενεργοποιείται από την νέα Σελήνη στον Λέοντα η οποία πραγματοποιείται αύριο Κυριακή. Και μολονότι αυτή η όψη αφορά το παγκόσμιο χωριό φαίνεται ότι η πατρίδα μας πληρώνει ένα πιο βαρύ τίμημα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα διδαχθούμε από όλη αυτή την κατάσταση ώστε να διεκδικούμε τα σωστά πράγματα από τους κυβερνώντες όταν έρχεται η στιγμή να τους οδηγήσουμε στη Βουλή και ας κάνουμε ό,τι μπορούμε σε αλληλεγγύη όσων πλήττονται περισσότερο από εμάς.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να έχετε συγκρούσεις και διαφορές απόψεων για καθαρά υποκειμενικούς λόγους σήμερα αλλά όσα λιγότερα λέτε και όσο περισσότερο ακούτε τόσο καλύτερα θα εξελιχθούν τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμη κι αν δεν άλλαξαν τα πράγματα στη ζωή σας με τον Ουρανό στο ζώδιο σας μέχρι τώρα, μπορεί να αλλάξουν τώρα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για ό,τι έρχεται και να προσπαθήσετε να το δεχτείτε με ανοιχτό μυαλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαλλαχθείτε από τοξικές σχέσεις αλλά και επαναλαμβανόμενα μοτίβα που δεν σας πάνε πουθενά. Αυτό σας ζητά η όψη αυτή που κυριαρχεί μες τη χρονιά και ενεργοποιείται τώρα από την αυριανή νέα Σελήνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το να διατηρήσετε την εσωτερική σας γαλήνη και ισορροπία σε ό,τι αφορά τις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές είναι το προσωπικό σας στοίχημα αυτές τις μέρες.

ΛΕΩΝ: Σε κάθε τι που συμβαίνει ή δεν καταλαβαίνετε δε χρειάζεται να αντιδράτε επιθετικά. Θέλει ψυχραιμία κι επίσης να μην προτάξετε τον εγωισμό σας πάνω από το καλό μιας σχέσης προσωπικής ή μιας συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχει περίπτωση να νιώσετε μεγαλύτερο άγχος σε σχέση με την πορεία ενός επαγγελματικού ζητήματος ή να έχετε αγωνίες για την εξέλιξη καταστάσεων στη ζωή σας. Έχετε ανθρώπους που σας στηρίζουν όμως δεν είστε μόνοι-ες.

ΖΥΓΟΣ: Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με γκάζια αλλά και πιέσεις. Ακόμη κι εσείς οι ψύχραιμοι και διπλωμάτες Ζυγοί που διατηρείτε ένα επίπεδο ακόμη κι όταν διαφωνείτε μπορεί να χάσετε την αυτοκυριαρχία σας αυτές τις μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: καλείστε να δημιουργήσετε καινούριους κανόνες στην αλληλεπίδραση σας με τους άλλους είτε πρόκειται για προσωπικές είτε για επαγγελματικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το σαββατοκύριακο ξεκινά με πίεση και ένταση κυρίως σε πνευματικό επίπεδο κι αυτό είναι που πρέπει να φροντίσετε να διατηρήσετε ακμαίο. Μη χάνετε την πίστη και την αισιοδοξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι κακό να δείχνετε ότι πιστεύετε στον εαυτό σας, και να έχετε αυτοπεποίθηση όταν αυτό όμως γίνεται με άτσαλο τρόπο ή επιδεικτικό τότε μπορεί να δημιουργήσετε αντιπάθειες. Προσοχή σε στενές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να βγάλετε από την πλάτη σας όσες περισσότερες ευθύνες γίνεται και δευτερευόντως προσπαθήστε να βρείτε κάποιον άνθρωπο που να σας στηρίζει σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Ουρανός δημιουργεί ένταση στο μυαλό σας, πίεση καθώς και νοητική κόπωση. Πιθανώς γιατί μπορεί να προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε κάποιο αδιέξοδο ή να παρεμβάλλονται άλλοι και να σας αποσυντονίζουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου 2021 φέρνει χαοτικές αλλαγές. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

– Πώς αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τις περιόδους κρίσης, τον πόνο και τις δυσκολίες της ζωής

– Τα 5 ζώδια που νοιάζονται πολύ για τους άλλους