ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο χαρούμενο, εξωστρεφές και δημιουργικό περιβάλλον του Λέοντα προτάσσοντας την διασκέδαση, τις χαρές της ζωής πάνω απ’ όλα αλλά οι δύσκολες όψεις της.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ο Κρόνος και ο Ουρανός αφενός δεν μας επιτρέπουν να ξεχάσουμε τις υποχρεώσεις μας αφετέρου μπορεί να μας φέρουν και διάφορα απρόοπτα μέσα στη μέρα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Σε διάθεση να το ρίξετε λίγο έξω και να χαρείτε ένα ευχάριστο Σάββατο σας βρίσκει η Σελήνη στον Λέοντα όμως φαίνεται ότι ακόμη κι αν δεν εργάζεστε σήμερα θα έχετε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείτε να αναβάλλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα κι είναι πιθανόν να υπάρχει και κάποια ένταση με ένα μέλος της οικογένειας ή ένα συγκάτοικο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα προσφέρεται για εξόδους, εκδρομές και γενικώς για να χαλαρώσετε λίγο αλλά και να περάσετε όμορφα ό,τι κι αν διαλέξετε να κάνετε. Όμως η κόντρα της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει
κάτι απρόοπτο και να πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας. Ευτυχώς είστε προσαρμοστικοί.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη στον Λέοντα δίνει έμφαση στις επιθυμίες σας και είναι όντως μια ευχάριστη μέρα για να τις ικανοποιήσετε όμως μια απαιτητική όψη με τον Κρόνο σας υπενθυμίζει ότι ίσως χρειάζεται πρώτα να ξεμπερδεύετε με υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας κάνοντας σας πρωταγωνιστές με κάποιο τρόπο στις εξελίξεις. Βέβαια θα πρέπει να είστε αρκετά συνεργάσιμοι και με τους άλλους όταν τους συμπεριλαμβάνετε στα σχέδια σας και να έχετε ακούσει τις όποιες επιθυμίες τους. Η μέρα μπορεί να έχει απρόοπτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα λίγο πιο εσωστρεφές Σάββατο είναι το συγκεκριμένο που καλά θα κάνετε να το αξιοποιήσετε για να ξεκουραστείτε, να κάνετε πιο χαλαρά πράγματα χωρίς να ζορίζεστε. Έρχεται μια νέα Σελήνη στο ζώδιο σας που σας θέλει πρωταγωνιστές από βδομάδα!

ΖΥΓΟΣ: Με τη Σελήνη στον Λέοντα θα είστε σε καλή διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε το χρόνο σας με φίλους κι αγαπημένα σας πρόσωπα όμως από την άλλη μπορεί να υπάρχει κάτι απρόοπτο ή πιθανώς ένα επαγγελματικό θέμα να μην σας επιτρέπει να είστε τόσο χαλαροί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια μέρα που δεν θυμίζει ξεκούραση και χαλαρούς ρυθμούς είναι η σημερινή κι ενδεχομένως να υπάρχουν θέματα που πρέπει να επιλύσετε και άγχος για κάτι επαγγελματικό. Από την άλλη προσπαθήστε να ελέγξετε όσο μπορείτε το πρόγραμμα σας για να συμπεριλάβετε και μερικές ώρες ξεκούρασης ή διασκέδασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια πολύ θετική Σελήνη στον Λέοντα φτιάχνει τη διάθεση σας αυτό το Σάββατο κι ακόμη κι αν έχετε δουλειά ή υποχρεώσεις τίποτε δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να κάνετε κι αυτά που θέλετε και σας ευχαριστούν. Μάλιστα όσο πιο γρήγορα ξεμπερδεύετε με τα «πρέπει» τόσο περισσότερο χρόνο θα έχετε για να τον διαθέσετε στις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μολονότι η Σελήνη στον Λέοντα είναι ουδέτερη για το ζώδιο σας σήμερα κάτι μπορεί να σας ενοχλεί είτε σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά είτε και συναισθηματικά. Μην χαλάτε όμως όλη τη μέρα μόνο με έγνοιες και άγχη. Βρείτε και λίγο χρόνο για να περάσετε πιο ανάλαφρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των επαφών σας έτσι ακόμη κι αν δεν είχατε όρεξη για εξόδους και συναντήσεις όλο και κάποιος φίλος και γνωστός θα έχει να σας προτείνει κάτι που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ: Θέματα που σχετίζονται με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία αλλά και τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Είναι πιθανόν μάλιστα να υπάρχει και μια απρόσμενη είδηση που μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι δυσάρεστη.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πώς να κρατήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του

Ποιους ευνοούν τα νέα ξεκινήματα με τη δυνατή Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07/09/2021;

Τα 4 πιο δημιουργικά ζώδια