ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 31 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 31 Ιουλίου.

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πάντα μια υπέροχη Σελήνη αφού σε αυτό το ζώδιο ο μικρός μας δορυφόρος βρίσκει το κατάλληλο περιβάλλον για να εκφράσει τις πιο θετικές του ιδιότητες. Αγαπά το απλό, το λιτό, την ικανοποίηση των αισθήσεων και την πρακτικότητα. Είναι σταθερή, πιστή και αφοσιωμένη σε όποιον και ό,τι αγαπά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Τι συμβαίνει όμως όταν η Σελήνη από τον Ταύρο κονταροχτυπιέται με το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα όπως κάνει σήμερα; Είναι απλό δημιουργεί μια μέρα με ένταση, πολλές παρεξηγήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ευτυχώς το βράδυ κλείνει με ένα υπέροχο τρίγωνο προς την Αφροδίτη κι έτσι στο τέλος της μέρας όλα γίνονται πιο όμορφα.

ΚΡΙΟΣ: Πρακτικά είναι τα θέματα που θα αντιμετωπίσετε σήμερα αλλά πιθανώς όχι με πολλή  όρεξη. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο αλλά πιθανώς πριν το τέλος της ημέρας να έχετε βρει μια λύση. Προσέξτε τα έξοδα σας όμως και μην παρασύρεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Το Σάββατο είναι από τις μέρες που μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις είτε στο σπίτι, στις σχέσεις είτε στη δουλειά αυξάνονται και πληθύνονται. Τουλάχιστον το βράδυ θα σας αποζημιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενδεχομένως να έχουν μαζευτεί αρκετές εκκρεμότητες από τη δουλειά όλης της εβδομάδας ή να έχετε και δικές σας υποχρεώσεις προς το σπίτι οπότε στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα ασχοληθείτε με αυτά. Βέβαια οι τάσεις φυγής χτυπάνε κόκκινο αλλά έστω μια έξοδος αν δεν μπορείτε να πάτε κάπου για Σαββατοκύριακο θα είναι μια καλή εναλλακτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρά τις δύσκολες όψεις της Σελήνης το Σάββατο είναι μια χαρά μέρα για να μοιραστείτε με το σύντροφο και τους φίλους σας τις περισσότερες ώρες και να περάσετε χαλαρά και να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ: Μολονότι οι περισσότεροι μπορεί να μην εργάζεστε σήμερα, η δουλειά και η πορεία της καριέρας σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αλλά μια συζήτηση με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να φανεί πολλά υποσχόμενη στο τέλος της μέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Που και που ακόμη κι εσείς οι σκληρά εργαζόμενοι και πειθαρχημένοι Παρθένοι πρέπει να το ρίχνετε έξω χωρίς πρόγραμμα και χωρίς να νιώθετε καμία ενοχή. Σήμερα είναι ακριβώς αυτή η μέρα ενώ το βράδυ με το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης είναι και σούπερ ερωτικό.

ΖΥΓΟΣ: Το Σάββατο ξεκινά κάπως περίεργα σαν μέρα και μπορεί μέσα σας λίγο να βράζετε γιατί δεν υπάρχει ίσως η συνεννόηση που θέλετε με κάποιους συνεργάτες ή φίλους. Αλλά θα σας αποζημιώσει το βράδυ για τα καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχουν μέρες που μπορεί να χτυπάνε ταυτόχρονα πολλά καμπανάκια όπως η σημερινή που φαίνεται ότι δουλειά, οικογένεια και σχέσεις απαιτούν κάτι από το χρόνο σας κι αυτό σας κάνει να νιώθετε εξουθενωμένοι. Τουλάχιστον το βράδυ θα σας αποζημιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέματα της δουλειάς ή και της υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα σε μια μέρα που σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με τις υποχρεώσεις σας και λιγότερο με τη διασκέδαση. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το Σάββατο σας δίνει την τέλεια αφορμή για να περάσετε μια μέρα αφιερωμένη σε σας και σε όσους αγαπάτε. Το σύντροφο, τους φίλους, τα παιδιά σας. Το βράδυ δε με το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης είναι ιδιαίτερα ερωτικό και μπορεί να έχετε κι ένα πολύ ενδιαφέρον φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με αρκετούς προβληματισμούς έρχεται το Σάββατο και ενδεχομένως με υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι ή την οικογένεια. Πιθανώς να θέλετε κάτι να φτιάξετε στο χώρο σας ή να έχετε καλεσμένους και πρέπει να κάνετε προετοιμασία.

ΙΧΘΥΕΣ: Το Σάββατο ξυπνά την ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων και ταξίδια οπότε μην το πολυσκέφτεστε. Ακόμη κι αν δεν είναι στα πλάνα σας μπορεί να έχετε μια πρόκληση από ένα φίλο-η για μια εκδρομή ή ένα ταξίδι. Πείτε ναι και θα περάσετε υπέροχα.

Aναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

11 Ερωτήσεις που θα σου δείξουν αν σαμποτάρεις τις σχέσεις σου

– Ποιός είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;

– Καλές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2021 για όλα τα ζώδια