ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 28 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 28 Αυγούστου.

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι αρκετά ήπια ως επιρροή και μόνο η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάτι απρόοπτο όχι απαραίτητα όμως αρνητικό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

 Το τρίγωνο με τον Άρη μας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση μας στα πράγματα και πιο εύκολους στην προσέγγιση στις σχέσεις μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η πορεία της Σελήνης στον Ταύρο, μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στο πως θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πως γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Τα πρακτικά θέματα αφορά κυρίως το γουηκέντ αυτό ενώ είναι πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο και με θέματα διατροφής και άσκησης για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος αλλά από την άλλη μπορεί να προκύπτει και κάτι ξαφνικό που ίσως χρειάζεται να τροποποιήσετε το πρόγραμμα σας για να το αντιμετωπίσετε. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι μια αρνητική μέρα και με το τρίγωνο Σελήνης – Άρη θα έχετε ευκαιρίες να το ρίξετε έξω!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Από την άλλη αυτό δεν χρειάζεται να είναι μια δυσάρεστη κατάσταση τουναντίον μπορεί να είστε σούπερ δημιουργικοί με το χρόνο σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, που είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα και μην τα αναβάλλετε για την άλλη εβδομάδα. Η επιθυμία σας να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς θα είναι ιδιαίτερα έντονη οπότε προγραμματίστε γι’ απόψε μια έξοδο που είναι βέβαιο ότι θα σας διασκεδάσει ιδιαίτερα.

ΛΕΩΝ: Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στον Ταύρο, σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Από την άλλη είναι πιθανόν να μην έχετε καθόλου χρόνο για ξεκούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Σελήνη στον φιλικό σας Ταύρο σήμερα σε σύνοδο με τον Ουρανό κοιτάξτε πως μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, ανοίξτε τους ορίζοντες σας, πιστέψτε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται και μην σταματάτε να εξερευνάτε νέους τόπους αλλά και νέους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Μολονότι η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα και αύριο είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας μπορεί να μην νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Παρόλα αυτά η Σελήνη αυτή δεν αντιτίθεται στην καλοπέραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πορεία της Σελήνης στον Ταύρο, στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας  προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Κάποια από αυτές μπορεί να σας εκπλήξει σήμερα καθώς η Σελήνη συναντά τον Ουρανό ενώ δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια ουρανοκατέβατη γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αδιαμφισβήτητα η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι αλλά ο εαυτός σας. Είναι ένα σπουδαίο γουηκέντ για να ασχοληθείτε με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση αλλά να κλείσετε και αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Σελήνη στον φιλικό σας Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό από το πρωί βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πως θα διοχετεύσετε την δημιουργικότητα σας και πως μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Σούπερ ημέρα για τα αισθηματικά σας κι αν είστε γονείς για να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από το πρωί που η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας. Για σας είναι μια λίγο πιο βαριά από πλευράς διάθεσης μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν μέσα σας «βράζετε» γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί δεν είναι απίθανο να κάνετε ένα ξέσπασμα σήμερα ή αύριο. Ειδικά τη σημερινή μέρα μπορεί η αφορμή να είναι ένα σχόλιο από το σύντροφο σας. Παρόλα αυτά το Σάββατο δεν είναι δύσκολη μέρα και σας δίνει και ευκαιρίες για να έχετε κοινωνικές επαφές. Η επικοινωνία υπερτονίζεται.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

-Τα 3 ζώδια που θα έχουν ευκαιρίες το τελευταίο γουηκέντ του Αυγούστου 2021

-Καλές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2021

-Τα 3 πιο επικριτικά ζώδια