ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.

Έρχεται ένα απίθανο σαββατοκύριακο σχεδόν χωρίς καθόλου αρνητικές όψεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ειδικά το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και να εναρμονίζεται με τον Ερμή στον Ζυγό και τον Δία στον Υδροχόο είναι μια υπέροχη μέρα ειδικά για τα ζώδια του αέρα αλλά όλοι κάτι μπορούμε να κλέψουμε από την εύνοια για να περάσουμε καλύτερα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Μια μέρα που θα διαπιστώσετε πόσο επηρεάζετε και επηρεάζεστε από τους άλλους σήμερα. Μια λέξη σας φτάνει για να έχετε αντιδράσεις από τον περίγυρο σας. Η σημερινή μέρα είναι βοηθητική κυρίως από το φιλικό σας περιβάλλον κι εννοείται προσφέρεται για να κανονίσετε ένα σωρό δραστηριότητες με φίλους!

ΤΑΥΡΟΣ: Σας είναι δύσκολο σήμερα να είστε ευέλικτοι όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα θέμα επαγγελματικά ή οικογενειακά. Όμως στο τέλος τα πράγματα θα πάνε καλά όση κι αν είναι η ταλαιπωρία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλά μπορείτε να μάθετε σήμερα και να ανοίξουν τους ορίζοντες σας ή να προσθέσουν στην γνώση σας. Είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας μολονότι οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες. Δείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα είναι δύσκολο να κρατήσετε το πρόγραμμα σας όπως θα θέλατε αφού κι εσείς οι ίδιοι πηγαίνετε από το ένα στο άλλο χωρίς να ολοκληρώνετε αυτά που κάνετε. Τα οικονομικά σας απασχολούν έντονα και ίσως σας προκαλούν ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ: Συζητήστε με το σύντροφο σας, ένα στενό συνεργάτη ή φίλο κάτι το οποίο σας φοβίζει από το να το αφήνετε να σας κυριεύει. Μην γίνεστε ανυπόμονοι με τους άλλους. Ο καθένας έχει τους ρυθμούς του. Σήμερα μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια μέρα που μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τη δουλειά σας μολονότι μέσα σας μπορεί να νιώθετε αρκετές ανασφάλειες ή να έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου. Το Σάββατο προσφέρεται για να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά ή το σπίτι.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα μπορεί να είστε πιο παραγωγικοί και όλα να γίνονται πιο εύκολα στην καθημερινότητα σας μολονότι θα υπάρχουν πειρασμοί να αφήσετε τις υποχρεώσεις και να το ρίξετε λίγο έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δύσκολα θα μπορέσετε να αποφύγετε το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων στο σπίτι ή την δουλειά. Πιθανώς μάλιστα να ακούσετε και κάποιες γκρίνιες ή παράπονα από το στενό σας περιβάλλον ότι δεν δείχνετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Βρείτε χρόνο λοιπόν για να τους αποζημιώσετε με κάποιο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεργάτες και οι φίλοι σας θα είναι γεμάτοι απαιτήσεις σήμερα οπότε δύσκολα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε μεν αλλά από την άλλη θα είστε και ιδιαίτερα πολυάσχολοι και παραγωγικοί. Το βράδυ κανονίστε κάτι με φίλους και θα περάσετε πολύ ωραία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια μέρα που στρέφει το ενδιαφέρον σας στα πρακτικά σας ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με παρορμητικά έξοδα γιατί μπορεί να ξεφύγετε. Μπορείτε σίγουρα να περάσετε καλά και χωρίς να καταξοδεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει ανοιχτό βιβλίο για τους άλλους σήμερα αλλά σας δημιουργεί και άγχος για όλες τις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Η σημερινή μέρα βοηθά να κάνετε πρόοδο αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να μην μοιράζετε υποσχέσεις από δω κι από κει.

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι δύσκολο να κρατήσετε για τον εαυτό σας σήμερα κάτι που δεν σας αρέσει και καλά θα κάνετε να το δείξετε αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προσβληθούν άλλοι. Αξιοποιήστε τη μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες και για να ξεκουραστείτε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του «θερισμού» στις 21/09/2021
– Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό;
– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021