ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 14 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 14 Αυγούστου.

Μπορεί να περιμέναμε πώς και πώς αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, με τη Σελήνη στον Σκορπιό, δεν είναι σίγουρα η πιο χαλαρή και ιδανική συνθήκη, μιας και η Σελήνη μπλέκεται στα δίχτυα του Κρόνου και του Ουρανού. Καλό είναι να δώσουμε αρκετή προσοχή, όμως, ακόμη και με περισσότερους περιορισμούς, δε σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά και να το γιορτάσουμε, όπως απαιτούν αυτές οι ημέρες άλλωστε.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Τη σημερινή μέρα, η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Ερμή και τον Άρη, κάνοντας μας λίγο πιο παρορμητικούς και βιαστικούς στα λόγια και στον δρόμο, γι’ αυτό αν έχετε κανονίσει ταξίδι, οπλιστείτε με αρκετή υπομονή. Αύριο, η ημέρα θα είναι αρκετά πιο ήπια από το μεσημέρι κι έπειτα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα απαιτεί περισσότερη συγκέντρωση στην οδήγηση, αλλά και μεγαλύτερη υπομονή. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να σας κάνει λίγο πιο ευέξαπτους ενοχλώντας ή πληγώνοντας κάποιο άτομο χωρίς να το θέλετε. Ακόμη, με τη Σελήνη στον Σκορπιό δώστε προσοχή σ’ ό,τι ακούτε, ακόμη κι από άτομα εμπιστοσύνης, προστατεύοντας τα μυστικά σας αλλά και σε θέματα υγείας. Αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις, είτε μιλάμε για τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές επαφές σας, θα κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον σας. Όμως, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι κατάλληλο για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις. Πριν κάνετε το οτιδήποτε, καλό είναι να παίρνετε πρώτα την έγκριση των άλλων και μετά να προχωρήσετε για να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και κυρίως για να μην απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τη σημερινή μέρα, ενδεχομένως να προκύψουν τυχόν μικροπαγίδες και προβλήματα, ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς και επαφών με συνεργάτες, αλλά και άτομα στην καθημερινότητα σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και ίσως να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες ευθύνες, ενώ καλό είναι να προσέξεις και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε χωρίς να το ελέγξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσοχή σας, με τη Σελήνη στο Σκορπιό, στρέφεται στα ερωτικά σας, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, σας διασκεδάζουν, στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και στα θέματα των παιδιών.  Αυτό δε σημαίνει πως θα λείψουν οι δύσκολες όψεις της, που ειδικά σήμερα, μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε εγκλωβισμένοι. Καλό είναι να μην υπόσχεστε πράγματα που ξέρετε ότι θα καταπιεστείτε για να τα πραγματοποιήσετε, ακόμη και στα ίδια σας τα παιδιά ή τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ: Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σήμερα τόσο σε αυτά που λέτε όσο και πώς τα λέτε, αν θέλετε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Ενδεχομένως να νιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν (δεν σας ταιριάζει η Σκορπίσια επιρροή), ενώ μπορεί να υπάρξουν οικογενειακές εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, πιθανόν, δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις ή την αίσθηση πίεσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας ή ακόμη και τους συγγενείς. Οι απαιτήσεις της ημέρας αυξάνονται, ενώ μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή σχέδια για το μέλλον. Καλό είναι να αποφύγετε δεσμεύσεις, συμφωνίες, αλλά και πολύ σοβαρές συζητήσεις. Χαλαρώστε και μην επιβαρύνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και διαφορετικά πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Ασάφεια και ρευστότητα στα ερωτικά και στα οικονομικά είναι αυτά που χαρακτηρίζουν αυτές τις μέρες, με την κατάσταση να βελτιώνεται από Δευτέρα που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Ακόμη, δώστε προσοχή στις αυξημένες προσδοκίες, αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να κάνετε παρορμητικά. Γιορτάστε το με πνεύμα οικονομίας χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα στερηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε focus σε ζητήματα υγείας και θέματα που αφορούν στην οικογένεια. Ίσως προκύψει κάποια επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν ή από το συγγενικό σας περιβάλλον, χωρίς να χρειάζεται να πέσετε ψυχολογικά ή να πιέζεστε. Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σας και να μην ονειροβατείτε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα ενδεχομένως να χαρακτηρίζεται κάποια εσωτερική ένταση και εκνευρισμό- ιδιαίτερα είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου- ξεσπώντας ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Η καρδιά και η λογική διχάζονται και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι θα κάνετε στο τέλος. Παράλληλά, υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή, ενώ, κάποιο θέμα υγείας, ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και κάποιο μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τις όψεις της η Σελήνη μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια αναστάτωση. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Προσοχή και στις οικονομικές σας συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα επαγγελματικά και θέματα σχέσεων έρχονται σε πρώτο πλάνο. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ή αγχώνεστε ιδιαίτερα. Ετοιμαστείτε από Δευτέρα να κάνετε επανεκκίνηση στους στόχους που έχετε και όλα θα πάνε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Μαρτίου, μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας ή να σας βγαίνουν παράπονα και γκρίνιες. Πριν σας φανούν όλα ακατόρθωτα και κάνετε υπερβολές, φερθείτε λογικά και δείξτε ψυχραιμία και υπομονή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τι πρέπει να πείτε στα 12 ζώδια για να ηρεμήσουν
Η θέση του σημαντικότερου πλανήτη στους οίκους
Ποια 4 ζώδια θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο το Δεκαπενταύγουστο 2021;