ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στο ζώδιο του Σκορπιού δίνοντας μια πιο συναισθηματική, νοσταλγική αλλά κι ευαίσθητη διάσταση στη μέρα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα δημιουργεί τάσεις φυγής αλλά και πιο ρομαντική ατμόσφαιρα!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η υπερανάλυση και η πίεση που ασκείτε στον εγκέφαλο σας δεν σας βοηθά να βρείτε λύσεις αντιθέτως σας αγχώνει ακόμη περισσότερο και πιθανώς να χάνετε και την ουσία. Η μέρα προσφέρεται για να δείτε με πιο πρακτικό τρόπο το όποιο πρόβλημα έχετε. Πιθανές οικονομικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η παρέα σάς πάει ένα βήμα παραπέρα σήμερα! Από τις μέρες που ένας φίλος, ο σύντροφος σας, ένας στενός συνεργάτης μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε καλύτερα αλλά και να βγάλετε κι εσείς τον καλύτερο εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μεθοδικότητα και η επιμονή στο στόχο θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε ένα πιο υγιές μέλλον για τα επαγγελματικά σας. Από τις μέρες που πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε αυτό που μπορεί να έχει ένα αντίκτυπο μακροπρόθεσμα. Ασχοληθείτε και με θέματα της φυσικής σας κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως από πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας αφού μπορεί να σας ανοίξει κάποιους ορίζοντες σε επαγγελματικό επίπεδο ή μπορεί να έχετε επαφές και συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ακόμη είναι μια κατεξοχήν διασκεδαστική μέρα για σας.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βάλει στην διαδικασία να εξετάσετε κάποιες συνήθειες σας και να δείτε πως μπορείτε πιθανώς να τις αλλάξετε ή να τις αποβάλλετε αν είναι κακές. Εστιασμένοι περισσότερο στην οικογένεια σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λίγο πιο επικοινωνιακό το Σάββατο αλλά και λίγο πιο νευρικό για σας σήμερα αλλά φαίνεται ότι αυτή την υπερένταση μπορεί να την προκαλούν κάποιοι άνθρωποι ή συγκεκριμένες συμπεριφορές στο περιβάλλον σας. Μην χαλιέστε και βρείτε τρόπο να ξεδώσετε το βράδυ κάνοντας πράγματα που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ: Αγχωμένοι με κάποια επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα μπορεί να είστε σήμερα ή αποφασισμένοι να αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες προκειμένου να επιλύσετε ένα τέτοιο θέμα. Με πρακτικότητα και υπομονή εστιάστε στον στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας το Σάββατο θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πρωταγωνιστές της μέρας αλλά από την άλλη και πιο αγχωμένοι προκειμένου να φέρετε εις πέρας όλα όσα έχετε προγραμματίσει. Το βράδυ θα περάσετε πιο όμορφα και πιο ρομαντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στον Σκορπιό σας κλείνει λίγο περισσότερο στον εαυτό σας, τα προσωπικά σας θέματα, και τα θέματα του σπιτιού. Ενδεχομένως να σας απασχολεί κι ένα θέμα υγείας ή η ψυχολογία σας να είναι περίεργη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια μέρα που δίνει έμφαση στην φιλία, τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σίγουρα μια μέρα που θα σας φέρει σε επαφή με αρκετό κόσμο. Κανονίστε μια έξοδο για το Σαββατόβραδο και θα περάσετε υπέροχα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε πολλή δύναμη εσωτερικά και κυρίως μια φλόγα που καίει και μπορεί να επιτύχετε και τον πιο δύσκολο επαγγελματικό στόχο. Η σημερινή μέρα το επιτρέπει αρκεί να ασχοληθείτε κάποιες ώρες με τη δουλειά. Πιο κουραστικό το Σάββατο αλλά κρατήστε την όρεξη σας για την Κυριακή!

ΙΧΘΥΕΣ: Μια θετική μέρα για να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες της δουλειάς, των σπουδών ή των σχεδίων σας. Ακόμη σάς δίνεται η ευκαιρία μεγαλύτερης αρμονίας στην προσωπική σας ζωή. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής από τις «υποχρεώσεις» σας. Απολαύστε το ρομάντζο!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πόσο γρήγορα μαθαίνουν τα 12 ζώδια από τα λάθη τους;

– Άρης και θυμός: Τι μας κάνει να θυμώνουμε και πώς το εκφράζουμε;

– Αφροδίτη στον Σκορπιό 10/09/2021 – 07/10/2021: Πώς θα μας επηρεάσει;