ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 10 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου.

Το Σάββατο ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου με μικτές όψεις. Ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μία αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Έτσι ενώ μια νέα Σελήνη είναι βοηθητική για νέα ξεκινήματα, σήμερα μπορεί να νιώσουμε ότι παίζει αρκετά με τα νεύρα και το μυαλό μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την δύναμη αυτής της Σελήνης για να δούμε τι αλλαγές θα χρειαστεί να κάνουμε μακροπρόθεσμα και τι μπορούμε να πετάξουμε το οποίο μας είναι άχρηστο και δεν επιτρέπει στο καινούριο να έρθει.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Θέματα σπιτιού, μίας μετακόμισης, αλλαγών στο χώρο αλλά και ευκαιρία να βρεθείτε με την οικογένεια σας πιο κοντά φέρνει η νέα Σελήνη. Μια περίοδος που παίζει με την ψυχολογία σας και σας δημιουργεί νοσταλγία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μετακινήσεις, κοντινά ταξιδάκια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις φέρνει η νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Ακόμη είναι βοηθητική για να μάθετε καινούρια πράγματα και να εκφραστείτε με ποικίλους τρόπους. Ευνοεί την ενασχόληση με σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έμφαση στα οικονομικά. Ίσως κάνετε συζητήσεις για ένα οικονομικό θέμα αυτές τις μέρες ή προσπαθήσετε να βρείτε άκρη με μια χρηματοδότηση. Ενδεχομένως να προκύψει μια νέα πηγή εσόδων. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα έξοδα αλλά και τις όποιες επενδύσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών ξεκινά με την νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Δραστηριοποιηθείτε. Διώξτε τους φόβους πιστεύοντας στις δυνατότητες σας. Δείτε πως μπορείτε να κάνετε αλλαγές μακροπρόθεσμα αλλά μην βιαστείτε.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με τη υγεία σας αλλά κυρίως με τα συναισθήματα σας και την ψυχική σας υγεία. Ίσως νοιώθετε αδύναμοι ή όχι τόσο ενεργητικοί όσο έχετε συνηθίσει στο παρελθόν. Πετάξτε ό,τι σας είναι ανώφελο. Κινηθείτε προς το παρόν μυστικά και παρασκηνιακά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ιδιαίτερα δραστήριο και με έμφαση στις σχέσεις το επόμενο διάστημα που επηρεάζει η νέα Σελήνη. Εργάζεστε μαζί με άλλους, κάνετε αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα μολονότι μπορεί αυτή την στιγμή οι στόχοι σας να μην είναι ξεκάθαροι ακόμη.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάζετε ευθύνες στην δουλειά ή μπορεί να υπάρχουν νέα δεδομένα στην καριέρα που σας αγχώνουν. Μπορεί να επωμίζεστε περισσότερες ευθύνες ή να υπάρχουν αλλαγές στο περιβάλλον της εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το επαγγελματικό σας μέλλον σας αγχώνει. Ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές φέρνει η νέα Σελήνη. Νέα επαγγελματικά δεδομένα αλλά θα πρέπει να φανείτε τολμηροί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η νέα Σελήνη. Μια νέα πηγή εσόδων μπορεί να προκύψει αλλά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Προσοχή σε λογαριασμούς, έξοδα κτλ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει η νέα Σελήνη σήμερα απέναντι σας στον Καρκίνο. Ίσως όμως δεν βλέπετε ξεκάθαρα αυτή την στιγμή την άλλη πλευρά. Πάρτε το χρόνο σας. Προοπτικές για νέες σχέσεις ή συνεργασίες αλλά διερευνήστε κάθε λεπτομέρεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σας αγχώνουν λίγο. Ίσως έχετε ερωτηματικά ή αλλαγές σε θέματα δουλειάς. Προσοχή σε θέματα υγείας. Μην δοκιμάζετε ανεξέλεγκτα θεραπείες ή δίαιτες επειδή «έπιασαν» σε κάποιον άλλο. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η προσωπική σας ζωή προτεραιότητα. Σχέσεις καινούριες, σχέσεις που επιστρέφουν ή σχέσεις που τελειώνουν αλλά με μεγαλύτερη αισιοδοξία από δω και κάτω.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ποια 4 ζώδια θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη στις 10/07/2021;

Ερμής στον Καρκίνο 2021: Όταν το μυαλό συναντά την καρδιά

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/07/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια