ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Σήμερα έχουμε αλλαγή πορείας για τον Πλούτωνα που γυρίζει μετά από 5 σχεδόν μήνες ορθός στον Αιγόκερω δημιουργώντας ένα κύμα εξελίξεων, αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη που αν μη τι άλλο μπορεί να είναι πιο βοηθητική να βρούμε το κέφι μας, να επιλέξουμε πιο διασκεδαστικές στιγμές και πράγματα να κάνουμε και να νιώθουμε λίγο πιο ελεύθεροι στις σχέσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σε ταραγμένα συναισθηματικά ύδατα κινείται σήμερα η Σελήνη καθώς είμαστε στα απόνερα της επιρροής της χθεσινής νέας Σελήνης που κοντράρεται με τον Πλούτωνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας από τις 8:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 που προχωρά στον Σκορπιό.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Από τις 8:03 μέχρι τις 17:22 η Σελήνη βγαίνει σε φάση κενής πορείας και ευνοεί να τελειώνετε με εκκρεμότητες, αλλά όχι να αρχίσετε κάτι καινούριο. Η Σελήνη στον Σκορπιό από το απόγευμα κι έπειτα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιουργεί αστάθεια ή βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ή οικονομικές σας ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη κενή πορείας μετά τις 08:03 και μέχρι τις 17:22 το απόγευμα δεν προσφέρεται για εκκινήσεις ή σοβαρές αποφάσεις. Παρόλα αυτά θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε.  Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στον Σκορπιό, ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και κάνει το αποψινό βράδυ ιδιαίτερα κοινωνικό. Προσέξτε όμως και την παρόρμηση στα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό η δουλειά, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, οι επαφές με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία από σήμερα και θα συμβάλλει σε οικονομικές εξελίξεις ενώ η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σας κάνει πιο κοινωνικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας ή έχετε αγωνία για την εξέλιξη των επαγγελματικών. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι κι έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν θα έχετε περισσότερο κέφι. Το αποψινό βράδυ είναι πιο δημιουργικό παρά την κούραση που θα νιώθετε.

ΛΕΩΝ: Με την Σελήνη σε φάση κενής πορείας από τις 08:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 το απόγευμα προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες και μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και την φροντίδα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη κενή πορείας από τις 08:03 μέχρι τις 17:22 το απόγευμα δεν είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα. Από τότε και έπειτα η επιρροή της Σελήνης από τον Σκορπιό είναι πιο ανάλαφρη για σας, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή την διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για να κάνετε πιο χαλαρές συζητήσεις μαζί τους. Το μόνο εκνευριστικό,  είναι ότι μπορεί να προκύψει κάτι στην δουλειά που να σας ενοχλήσει στιγμιαία ή μια πληροφορία που να σας κάνει να αναστατωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Από το απόγευμα και έπειτα που η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό κι η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη κι έτσι ξαναβρίσκετε την ενεργητικότητα σας, είστε πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον και μάλιστα μπορεί να υπάρχει και μια πιο ανάλαφρη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Σήμερα επιστρέφει κι ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία φέρνοντας εξελίξεις στο μέτωπο της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Σαφώς τα οικονομικά θέματα θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και το επόμενο διάστημα αλλά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη θα έχετε ευκαιρίες να πάνε πολύ καλά. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα ευνοήσει ιδιαίτερα και την επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέχρι το απόγευμα η μέρα προσφέρεται για να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Από το απόγευμα κι έπειτα και καθώς η σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νοιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Στα σπουδαία νέα της ημέρας η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις 5/11. Ενώ ο ορθόδρομος ο Πλούτωνας από σήμερα θα συμβάλλει στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέχρι το απόγευμα, εκτείνεται το πιο απαιτητικό και κουραστικό μέρος της σημερινής μέρας. Μετά, η διάθεση αλλάζει και η σελήνη στον Σκορπιό ελαφραίνει την ατμόσφαιρα παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη ικανοποίηση και χαρά και κυρίως με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στο ζώδιο σας θα φέρει εξελίξεις στην πορεία των επόμενων μηνών, αλλά η Αφροδίτη από τον Τοξότη δείχνει μυστική δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλετε ιδιαίτερο κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν. Το απόγευμα η Σελήνη μπαίνοντας στον Σκορπιό μπορεί να σας αναστατώσει λίγο την διάθεση και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η μέρα καθώς η Σελήνη στον Ζυγό κινείται σε ένα πιο άβολο σε σχέση με το δικό σας ζώδιο και δημιουργεί εκνευρισμό σε σχέσεις. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνά στον Σκορπιό, βοηθά την διάθεση σας και τις επαφές σας να γίνουν κάπως πιο ανάλαφρες. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από σήμερα θα δώσει ώθηση στους στόχους σας ενώ η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πώς θα μας επηρεάσει η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από τις 07/10/2021;

– Τι σημαίνει όταν λείπει κάποιο στοιχείο (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό) από τον αστρολογικό χάρτη σας και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021