ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά μέχρι τις απογευματινές ώρες η επιρροή της είναι πιο ήπια αφού διαμορφώνει μεγάλο τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Γίνεται με αυτόν τον τρόπο πιο ευνοϊκή για τις σχέσεις μας αλλά και για να βρούμε λύσεις για την καθημερινότητά μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Προς το βράδυ σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή οπότε η ένταση αυξάνεται. Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου, δείξτε παραπάνω προσοχή για να μην πιέσετε τους γύρω σας και στο πώς θα αντιδράσετε στις δικές τους πιέσεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού επηρεάζεται από τις δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή και η ένταση θα είναι μεγαλύτερη, όπως και η τάση για βιασύνη. Στις προσωπικές σχέσεις ίσως νιώσετε ότι δεν παίρνετε τη φροντίδα που θέλετε και σε οικογενειακό επίπεδο πρέπει να διαχειριστείτε μία απαιτητική οικογενειακή κατάσταση. Προσοχή στον παρορμητισμό σας. Επενδύστε χρόνο να ασχοληθείτε με το σπίτι ή τους δικού σας ανθρώπους για να χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Από το απόγευμα και μετά ίσως νιώσετε εκνευρισμό, παρορμητική διάθεση και βιασύνη. Μην αφήσετε χώρο για δύσκολες συζητήσεις στον χώρο της δουλειάς και δείξτε προσοχή στην οδήγηση ή τον χειρισμό μηχανημάτων. Οι τσακωμοί με άτομα που δεν γνωρίζετε δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, πόσο μάλλον σήμερα. Τα οικονομικά ίσως αποτελέσουν ζήτημα που θα σας απασχολήσει. Δείξτε παραπάνω προσοχή στα έξοδά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη στον Καρκίνω, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ίσως μπείτε σε πειρασμούς εξόδων, οπότε καλό θα ήταν να δείξετε προσοχή σε περιττές αγορές. Αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών γιατί θα είναι αδιέξοδες και θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στο να είστε παραγωγικοί σε θέματα εργασίας. Αφήστε τα οικονομικά έξω από τις συζητήσεις με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας το βράδυ της Πέμπτης γιατί ίσως φέρουν εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα κυλήσει δημιουργικά αλλά δεν παύει να είναι μία απαιτητική ημέρα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Από το απόγευμα και μετά ίσως γίνεται αρκετά ανταγωνιστικοί ή πιεστικοί με συνεργάτες και τους οικείους σας. Αν νιώθετε ότι έχετε κάνει θυσίες για το σύντροφο ή την οικογένεια σας ή στο χώρο εργασίας μπορεί να νιώσετε ότι σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμα και απέναντι σε άτομα που δεν πρέπει. Είναι θέματα που πρέπει να συζητήσετε απλά καλύτερα να μην το κάνετε με θυμό και ένταση. Η κυκλοθυμία σας θα είναι έντονη.

ΛΕΩΝ: Σήμερα δεν είναι μία ημέρα που θα νιώθετε την ενέργειά σας στα ύψη, οπότε μη γεμίσετε το πρόγραμμά σας υποχρεώσεις. Όσο πιο χαλαροί είστε και μείνετε στις βασικές σας προτεραιότητες τόσο καλύτερα θα νιώθετε. Στον χώρο της εργασίας ίσως επικρατεί ένα ζωηρό παρασκήνιο. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας αφορούν κι αποφύγετε το κουτσομπολιό. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούρασή σας και τη φυσική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η έμφαση σήμερα δίνεται στους τομείς των φίλων, των συνεργασιών και των στόχων που έχετε θέσει. Ίσως τα πράγματα να μην μοιάζουν υπό έλεγχο εξαιτίας των οικονομικών και πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις συζητήσεις για χρήματα. Δεν είναι καλή μέρα για να ζητήσετε μία αύξηση ή να συζητήσετε τις διαφωνίες για τη διαχείριση των οικονομικών με τον σύντροφο ή την οικογένεια, ή και έναν συνεργάτη σας. Μπορεί να νιώθετε βιασύνη για την επίτευξη των στόχων σας και να απογοητεύεστε όταν δεν γίνεται άμεσα. Είμαστε στην φάση ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Ερμή που δεν βοηθά να υπάρχουν εξελίξεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Ένταση έτοιμη να πυροδοτηθεί με το παραμικρό δημιουργείται από το απόγευμα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Χρησιμοποιείστε όσο γίνεται τη διπλωματία στις αντιδράσεις σας για να βγείτε κερδισμένοι. Πιέζοντας δεν θα βγάλετε άκρη. Αν νιώθετε πιεσμένοι από ανώτερους σας, πάρτε χρόνο να ηρεμήσετε πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Υπερασπιστείτε το δίκαιο απλά με μεγαλύτερη ψυχραιμία και ευγένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα ξεκινά ήρεμα αλλά στην πορεία της κάποιος, ίσως στον χώρο εργασίας σας ή όπου περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, σας κάνει να νιώθετε ότι μέσα σας «βράζετε» ή πώς σας επιτίθενται. Μην δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει και προσπαθήστε να αποφύγετε εντελώς οποιαδήποτε συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η νευρικότητα επικρατεί από το απόγευμα και μετά. Αποφύγετε συζητήσεις και κυρίως τσακωμούς για τα οικονομικά σήμερα. Τα πνεύματα είναι οξυμένα κι είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και την οδήγηση αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις που θα είναι σήμερα απαιτητικές. Μην πιέζετε και μην πιέζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα ξεκινά χαλαρά αλλά οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις αυξάνονται μέσα στην ημέρα. Ένταση θα νιώσετε είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι και πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία για να αποκλιμακωθεί. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση είναι σχεδόν απίθανο να το βρείτε σήμερα. Μην αντιδράσετε παρορμητικά. Η ορμή που νιώθετε ίσως είναι ιδανική για ένα βράδυ πάθους με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης έρχονται στο προσκήνιο για εσάς. Η πίεση, ο όγκος δουλειάς και οι απαιτήσεις τρίτων επιβαρύνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Δείξτε προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους στην δουλειά για να αποφύγετε μία κατάσταση να φτάσει στα άκρα. Μιλήστε με επιχειρήματα χωρίς να κάνετε επίθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να ξέρετε τι μπορεί να βοηθήσει κάποιον στη δουλειά ή στις προσωπικές του σχέσεις όμως αν δεν σας ρωτήσει τι νομίζετε γι’ αυτό είναι καλύτερα να μην επεμβαίνετε. Αν βλέπετε κάτι κι εκείνοι δεν θέλουν να το δουν δεν θα κερδίσετε τίποτα από αυτό. Διαφορετικά θα φανείτε πιεστικοί ή επικριτικοί χωρίς να είναι αυτή η πρόθεση σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή μέχρι το απόγευμα για να επιλύσετε τις δικές σας υποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Καλές και δύσκολες μέρες του Οκτωβρίου 2021 για τα 12 ζώδια
– Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Τι να περιμένουμε;
– Tι συμβολίζουν οι 12 οίκοι στην αστρολογία