ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 29 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Η Σελήνη παραμένει στον πύρινο Κριό και η πιο σημαντική της όψη είναι η σύνοδος με τον Χείρωνα, γεγονός που μας ανησυχεί ίσως για θέματα υγείας, ενώ για κάποιους μπορεί να ξυπνά και πληγές του παρελθόντος.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που ο πλανήτης της δράσης, της αποφασιστικότητας, της γενναιότητας, αλλά και της επιθετικότητας, ο Άρης, παραμένει στον Λέοντα και δημιουργεί τη σχετική ένταση και φασαρία για να μας τραβήξει την προσοχή.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Έχετε άγχος για να ολοκληρώσετε το σημερινό σας πρόγραμμα. Από το βράδυ θα πάρετε αποφάσεις για την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας, ενώ θα αξιοποιήσετε περισσότερε αυτές τις μέρες και για θέματα δουλειάς. 

ΤΑΥΡΟΣ: Κλείστε εκκρεμότητες, γιατί από το βράδυ η ερωτική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και θα δώσετε εκεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειάς σας. Καλή περίοδος για να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσοχή στις αδιέξοδες συζητήσεις και σε ό,τι μπορεί να σπαταλήσει χωρίς λόγο την ενέργειά σας, γιατί θα τη χρειαστείτε. Έχετε αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις, ενώ έρχεται ένα απαιτητικό, αλλά παραγωγικό διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικείτε με δυναμισμό τα επαγγελματικά σας θέλω, ενώ σιγά σιγά αναλαμβάνετε πιο ενεργό επικοινωνιακό ρόλο και θέλετε να επιδείξετε τα ταλέντα σας.

ΛΕΩΝ: Αποχαιρετάτε την παρόρμηση, τη βιασύνη, τον άκρατο ενθουσιασμό και τη δράση με κάθε κόστος και καλωσορίζετε μια κάπως πιο αργή, αλλά ουσιαστική και παραγωγική προσέγγιση στα πράγματα και κυρίως στις οικονομικές σας προσδοκίες. Αφήστε τις πιστωτικές κλειδωμένες μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου και κοιτάξτε πώς θα ανακάμψετε οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από το βράδυ θα αρχίσετε να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας ξανά και θα ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσέξτε περισσότερο σε θέματα υγείας, αλλά και στις σχέσεις σας με τους άλλους, καθώς εύκολα μπορεί να προκύπτουν εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Διάθεση εξωστρέφειας σήμερα, που όμως μπορεί να σας δημιουργήσει μπελάδες. Από το βράδυ και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα θελήσετε να κάνετε εκκαθάριση στη ζωή σας, να κόψετε τις ανώφελες επαφές, αλλά και συνήθειές σας. Δίνετε βαρύτητα στην υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα προηγούνται οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες και θα ασχοληθείτε και με κάποια θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Από το βράδυ καλείστε να κάνετε τα πάντα για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, είτε προσωπικούς, είτε επαγγελματικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έμφαση στην επικοινωνία κι έτσι το επόμενο διάστημα το μότο σας είναι «κάντε πέρα να περάσω κάντε πέρα να διαβώ»! Με τον Άρη στην Παρθένο οι προσπάθειες σας μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου μπορεί να κάνουν σημαντική διαφορά για το επαγγελματικό σας στάτους. Προσοχή στην υγεία και τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί σήμερα να έχετε άγχος για θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Έρχεται όμως ένα διάστημα πολύ υποστηρικτικό για στα σχέδιά σας είτε αυτά αφορούν σπουδές, δουλειά, είτε ακόμη και την ανάγκη για επικοινωνία, να γνωρίσετε νέο κόσμο, να αλλάξετε παραστάσεις, να βάλετε σε εφαρμογή μια καλή ιδέα που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετά από 1,5 περίπου μήνα που η πολιορκία του σας ζόρισε σε πολλά επίπεδα και κυρίως σε αυτό των σχέσεων ή των επαγγελματικών σας υποθέσεων, ο Άρης μετακινείται στην Παρθένο λίγο πριν τα μεσάνυχτα και στρέφει την προσοχή σας κυρίως σε πρακτικά οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Από ‘δω και κάτω ξεκινά ένα πιο πιεστικό διάστημα με τους άλλους στη ζωή σας, αλλά ταυτόχρονα κι ένα διάστημα που οι άλλοι θα καθορίσουν το πλαίσιο της σχέσης ή της συνεργασίας που θα έχετε μαζί τους. Δώστε έμφαση στις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αφροδίτη στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 22/07/2021 – 16/08/2021;

-Άρης στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 29/07/2021 – 14/09/2021

– Καλές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2021 για όλα τα ζώδια