ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 26 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 26 Αυγούστου.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, είναι μια ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Επίσης είναι εξαιρετική για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε ως στόχο 2-3 σημαντικά πράγματα που θέλετε να εκτελέσετε και να δώστε εκεί την αποκλειστική σας προσοχή. Μια σούπερ δυναμική και αποτελεσματική μέρα απλώνεται μπροστά σας, οπότε καλύτερα να μην αφήσετε την ενέργεια σας να διαχέεται από δω κι από κει χωρίς σκοπό.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα έχετε την πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα ή να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες, ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο μέρα είναι η Πέμπτη, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ενεργοποιώντας δυο ιδιαίτερα ευαίσθητους και συναισθηματικούς οίκους του ωροσκοπίου σας, τον 4ο και τον 8ο οίκο. Η μέρα θα κλείσει πιο ευχάριστα σίγουρα σε σχέση με το πώς ξεκινά και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους τις βραδινές ώρες που θα σας φτιάξει και τα κέφια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Τα επαγγελματικά σας σχέδια ή αυτά των σπουδών, είναι τα πιο σημαντικά της μέρας. Όμως το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές, έντονη επικοινωνία και συζητήσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Ιδιαίτερα παραγωγική η σημερινή μέρα, αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε και είναι προτεραιότητα και δεν χάσετε χρόνο με διάφορα πράγματα που σας τραβούν την προσοχή, χωρίς να σας βοηθούν κάπου. Το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο για να χαλαρώσετε μετά από μια πολυάσχολη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ένστικτο σας και η πνευματική σας υπόσταση σας φέρνουν σε προνομιακή θέση, ώστε να επιτύχετε σήμερα τους στόχους σας. Βέβαια, κάποιες στιγμές ο Πλούτωνας -όταν εμπλέκεται σε όψεις ακόμη κι αρμονικές- μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ανήσυχοι, όχι απαραίτητα για κάτι συγκεκριμένο.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα ενεργοποιεούνται πιο προσωπικοί και ευαίσθητοι οίκοι στο ωροσκόπιό σας και μπορεί να σας κατατρέχουν προβλήματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή κάνοντας τη διάθεση σας λίγο πιο άτονη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα είναι ιδανική μέρα σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των φίλων και των συνεργατών και ο Πλούτωνας με τον οποίο σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου μέσα στον τομέα της επικοινωνίας. Έτσι μπορεί να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη, να συντάξετε τις δυνάμεις σας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν ή να δεχτείτε μια πρόταση από μια ομάδα για να συνεργαστείτε μαζί τους πάνω σε έναν κοινό στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα εστιάσετε την προσοχή σας στους τομείς της καριέρας και των οικονομικών, κάνοντας όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να βγείτε κερδισμένοι. Αν στα οικονομικά έχετε κάνει ατασθαλίες τώρα το καλοκαίρι και δεν είστε προσεκτικοί, ίσως πρέπει να δείτε καλύτερα πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα και να φέρετε μια ισορροπία στο πορτοφόλι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γενικά θα είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να σας στήριξαν έστω και λίγο στο παρελθόν και να νιώθετε μαζί τους να συνδέεστε πιο έντονα. Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και νέους φίλους και να επεκτείνετε τον κύκλο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Σήμερα, ενισχύεται το ένστικτό σας και μάλλον μόνο αυτό μπορείτε με ασφάλεια να εμπιστευτείτε. Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να συμπεριφέρονται με περίεργο τρόπο, κάτι που δεν σας δίνει σιγουριά για να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν και να σας προτείνουν.

ΙΧΘΥΕΣ:Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω της βοήθειας κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Μάλιστα, σήμερα μπορεί να δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος ή από έναν παλιό συνεργάτη.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/08/2021 – 29/08/2021

– Πως θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 16/08/2021 μέχρι τις 10/09/2021

– Τα 3 πιο επικριτικά ζώδια