ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

Η σπουδαιότερη αστρολογική όψη της ημέρας είναι η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την επιρροή αυτής της όψης που είναι ισχυρή μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξεις και γνωριμίες αλλά και ξαφνικές επιθυμίες για αγορές.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σε γενικές γραμμές δεν είναι μια καλή μέρα για πολύ σοβαρές αποφάσεις τόσο στα οικονομικά, όσο και στα αισθηματικά. Ακόμη αποφύγετε να πειραματιστείτε με νέες μεθόδους σε θέματα ομορφιάς για να μην έχετε «περίεργα αποτελέσματα».

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. ο πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή την στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά, είτε για τα οικογενειακά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από την ζωή σας σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να πείτε κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» σε ανθρώπους που δοκίμασαν
τα νεύρα σας απλώς ελπίζατε να αλλάξει κάτι από μόνο του. Να θυμάστε όμως ότι η Αφροδίτη ο πλανήτης της διπλωματίας φέρνει θετικά αποτελέσματα όταν είστε διπλωμάτες,
ευγενικοί και όχι πιεστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού στον άξονα των οίκων της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της καθημερινότητας της δουλειάς σας αλλά και της ψυχολογίας σας μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερη ένταση σήμερα. Να επιδιώξετε ένα πολιτισμένο διάλογο ακόμη κι αν υπάρχουν διαφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περίεργη μέρα η Πέμπτη κι αυτό πρέπει να θυμάστε αγαπητοί μου Καρκίνοι ότι δεν έχετε μόνο εσείς τα δικά σας θέματα που σας απασχολούν, αλλά κι οι άλλοι, άρα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δείξετε κατανόηση. Σήμερα ακόμη αν είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου, ίσως έχετε κάποιες εκπλήξεις από το περιβάλλον των φίλων ή των συνεργατών σας. Νέες γνωριμίες επίσης είναι μέσα στα πλαίσια της επιρροής της όψης Αφροδίτης-Ουρανού.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να θέλετε κάποιες αλλαγές να γίνουν στο χώρο του σπιτιού ή στο χώρο της δουλειάς, κυρίως αν είστε γεννημένοι αρχές Αυγούστου κι όταν αυτό δεν είναι εφικτό σας πιάνουν νεύρα ή έχετε ανησυχία. Η αίσθηση του απροόπτου θα είναι πιο εμφανής σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ιδιαίτερα «ανήσυχη νοητικά» ημέρα. Ιδέες, σκέψεις έρχονται με καταιγιστική ταχύτητα στο μυαλό σας και κάποια από αυτές μπορεί να σας δώσει και μια απρόβλεπτη λύση σε ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες απρόοπτες συναντήσεις που θα σας ενθουσιάσουν ειδικά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ: Πριν φορτώσετε το καλάθι στην on-line αγορά σας καλό θα ήταν να έχετε κάνει ένα καλό έλεγχο στα έξοδα και τα έσοδα σας για να μην βγείτε «από τα παράθυρα». Ακόμη καλό είναι να δείτε θέματα που άπτονται των κοινών οικονομικών με το σύντροφο ή την οικογένεια σας. Σήμερα προσοχή σε επενδύσεις. Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για υπογραφές ή δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μια σχέση καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω να πάρετε απόσταση και να τα δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένες-οι στις αρχές Νοεμβρίου από σήμερα μέχρι την Κυριακή μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ ίσως και διαδικτυακά που θα σας ενθουσιάσει. Μπορεί επίσης να προκύψει μια πρόταση για μια συνεργασία που δεν περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από χθες επηρεάζει και σήμερα δημιουργώντας εμμονές προσέξτε μην χάσετε πολύτιμο χρόνο κολλώντας σε λεπτομέρειες ή ψάχνετε να βρείτε το λάθος εκεί που δεν υπάρχει. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές και απρόοπτες αλλαγές είτε στο χώρο της δουλειάς, είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού σας κάνει πιο αυθόρμητους σήμερα και ίσως νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Όμως ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου και της αλλαγής. Έτσι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν όπως αλλάζετε κι εσείς κι αυτό να σας δημιουργήσει μια αμήχανη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδεχομένως να υπάρχει μια χωροταξική αλλαγή η οποία είτε γίνεται τώρα, είτε την προγραμματίζετε για το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση αγαπητοί μου Υδροχόοι, οι αλλαγές είναι η μόνη σταθερά στην ζωή μας και θα το διαπιστώσετε και τη χρονιά που έρχεται καθώς εξακολουθείτε να είστε στο επίκεντρο των πιο σημαντικών όψεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα μπορούσε να σημαίνει για σας και ξαφνικά νέα ή εξελίξεις σε θέματα στενών συγγενών, ατόμων από το στενό περιβάλλον σας ή συνεργατών σας. Και με αυτό δεν εννοώ κάτι αρνητικό. Μάλιστα θα μπορούσε να σας γίνει και κάποια πρόταση. Το μυαλό σας φαίνεται ότι κατακλύζεται από νέες και πρωτότυπες ιδέες και έχετε περισσότερη έμπνευση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ήλιος στον Ζυγό – Φθινοπωρινή ισημερία 2021: Ψάχνοντας για ισορροπία στις σχέσεις
– Τα 10 κορυφαία λάθη που κάνουν οι Παρθένοι στις σχέσεις τους
– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/09/2021 – 26/09/2021