ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου.

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κυρίαρχη επιρροή της μέρας που δημιουργεί μια αίσθηση ατονίας, είμαστε λίγο πιο αφηρημένοι ίσως στις καθημερινές μας επαφές και ίσως αισθανόμαστε κάποιο είδος σύγχυσης. Ενώ είναι όψη που συνήθως δίνει έμπνευση σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες κτλ στα πρακτικά θέματα μας κάνει κάπως αφηρημένους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για λήψη σημαντικών ή δεσμευτικών αποφάσεων και πρέπει να είμαστε κι αρκετά συγκρατημένοι σε νέες γνωριμίες που δεν γνωρίζουμε τους άλλους σε βάθος αλλά και σε υποσχέσεις που δίνουμε ή παίρνουμε ελαφρά τη καρδία. Θέματα που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα, τα καύσιμα, τα χημικά, τα φάρμακα θα μας απασχολήσουν στην επικαιρότητα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από την λογική σας αυτές τις μέρες. Το ίδιο δυνατά μπορεί να μιλά και η ισχυρογνωμοσύνη κάποιου από το περιβάλλον της δουλειάς σας. Προσπαθήστε να απέχετε από συγκρούσεις και εστιάστε στις δικές σας προτεραιότητες. Δεν είναι καλή μέρα για αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται την βοήθεια σας ή μπορεί να έχετε μια συγκεχυμένη αίσθηση για κάποιον συνεργάτη ή φίλο. Επειδή σήμερα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τι είναι αλήθεια ή ψέμα καλύτερα να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εξέλιξη σας σε θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο ή να σας δημιουργεί σύγχυση. Από την άλλη κάποιοι ίσως δεν σέβονται τα όρια σας και γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικοί. Αυτό μπορεί να το νιώσετε και σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον όχι όμως ουτοπικά. Αυτό αφορά τόσο τις σπουδές όσο και τα επαγγελματικά σας. Μην χάνετε την ενέργεια σας σε αδιέξοδες καταστάσεις. Μείνετε σταθεροί στα πλάνα σας κι ακούστε με αρκετή καχυποψία υποσχέσεις σήμερα.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε οικονομικό ρίσκο και φυσικά φανείτε καχύποπτοι απέναντι σε όσους σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Θέματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση αυτή την στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην πιέζετε τα πράγματα σε μια σχέση. Κρατήστε κάποια θέματα μυστικά ειδικά αν σας τα έχουν εκμυστηρευθεί άλλοι.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους εκτός αν αυτοί περιλαμβάνουν ένα ταξίδι ή κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό που σας εμπνέει. Από την άλλη προσοχή στις σειρήνες που μπορεί να σας παραπλανήσουν σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς, μοιράστε τις ευθύνες. Προσέξτε την σύγχυση σε θέματα οικονομικά. Η ανοχή δεν βοηθά. Θέματα που αφορούν σε μια ερωτική ή φιλική σχέση μπορεί να σας στενοχωρήσουν ή να σας δημιουργήσουν ερωτηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε τα όρια όσο κι αν είναι δύσκολο σε αυτά που μοιράζεστε με ανθρώπους που τώρα γνωρίζετε. Μην βιάζεστε και μην υποκύπτετε σε χειρισμούς. Η μέρα έρχεται με κάποια πίεση ή άγχος σε θέματα δουλειάς ή σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η όψη Άρη – Ποσειδώνα επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε στην καθημερινότητα σας και την δουλειά. Μπορεί να είστε αφηρημένοι ή να έχετε την αίσθηση ότι δεν πατάτε έδαφος. Από την άλλη μπορεί να νοιώθετε μεγαλύτερη πίεση μέσα σας και να βγαίνει λίγο άτσαλα στην επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα ειδικά σήμερα με την όψη Άρη – Ποσειδώνα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η φαντασία σας, παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αυτές τις μέρες. Αποφύγετε επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και να ρίξετε ευθύνες στον εαυτό σας ή άλλους χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα. Το τοπίο σύντομα θα ξεκαθαρίσει.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 4 πιο δημιουργικά ζώδια
– Καλές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2021
– Ερμής στον Ζυγό 2021: Επικοινωνία με το… γάντι!