ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου.

Ο Ήλιος κι ο Άρης βρίσκονται και οι δύο στον Ζυγό και χρωματίζουν αυτή την ημέρα ως ιδιαίτερα δυναμική. Βέβαια αυτή η σύνοδος, συνήθως φέρνει κι εντάσεις. Νευρικότητα, ευθιξία, ανυπομονησία κι αντίδραση ίσως μας χαρακτηρίσουμε σήμερα. Ίσως επίσης περίεργα συμβάντα να μας βγάλουν εκτός προγράμματος. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βάλουμε μπροστά το έγω μας. Ο Ζυγός βοηθά στο να διατηρηθούν ισορροπίες αλλά χρειάζεται και η δική μας σχετική προσπάθεια.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και προς το μεσημέρι θα έρθει σε αντίθεση με τον Ουρανό πράγμα που ίσως προκαλέσει απρόοπτα που θα πρέπει να διαχειριστούμε.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε φρένο στην αβεβαιότητα για να μην σας παρασύρει και τα όριά σας στις προσωπικές κι επαγγελματικές σας σχέσεις. Αν νιώσετε ότι κάποιος στην δουλειά σας επικρίνει και σας επιτίθεται μην αντιδράσετε παρορμητικά, αλλά αργότερα με καθαρό μυαλό. Επίσης προσοχή στις παρορμητικές αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να νιώσετε εκνευρισμό και την τάση να αντιδράτε παρορμητικά, ιδιαίτερα στη δουλειά σήμερα. Τάσεις που θα πρέπει να τιθασεύσετε. Αν βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας, δεν πρόκειται να βελτιώσετε την κατάσταση. Προσέξτε στις μετακινήσεις σας και στον χειρισμό εργαλείων και μηχανημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπερένταση και έντονη διαίσθηση για κάποιο πρόσωπο ή μία κατάσταση στη δουλειά σας ίσως νιώθετε σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν σκεφτείτε κάποιον κι αμέσως μετά χτυπήσει στο τηλέφωνο μία κλήση του. Η ημέρα χρειάζεται προσοχή στις συντροφικές σχέσεις σας ή στη σχέση με τα παιδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ημέρα ξεκινά πιεστικά γιατί η σύνοδος Ήλιου – Άρη, ίσως προκαλέσει μια παραπάνω ένταση σε κάποιες σχέσεις. Πρέπει να επανεξετάσετε πόσο εξαρτητικές είναι οι σχέσεις σας. Μπορεί να νιώθετε ότι θέλετε παραπάνω ασφάλεια αλλά μην κάνετε το λάθος να παραχωρήσετε την ανεξαρτησία σας σε κάποιον άλλο. Τα θέματα με το σπίτι και τα χρήματα είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο μέσα στην ημέρα.

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα ψάχνετε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στο σπίτι σας. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και στα δύο πεδία και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ικανοποιήσετε και τις δικές σας ανάγκες μέσα σε όλα αυτά. Η επιρροή της Αφροδίτης από τον Τοξότη σάς ευνοεί, αφού δεν σας αφήνει να πέσετε ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πιέσεις έρχονται από την δουλειά και τις αυξημένες υποχρεώσεις σας και σας επιβαρύνουν σε μία περίοδο που έχετε ήδη κουραστεί πνευματικά και ψυχολογικά. Είναι σημαντικό να βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας, να χαλαρώνετε και να επανεστιάζετε στις προτεραιότητές σας. Ίσως σήμερα υπάρξει ένταση στη δουλειά, ενδεχομένως με κάποιον άνδρα με τον οποίο συνεργάζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Πιο πιεστικό ίσως γίνει το πρόγραμμά σας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια διαφωνία με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον σας. Η συμπεριφορά τους ίσως είναι πιο καυστική γιατί έχουν πάρει πιο προσωπικά κάποια πράγματα κι εσείς πρέπει να επιδείξετε υπομονή και ψυχραιμία. Η Σελήνη σας κάνει πιο ευαίσθητους αλλά εσείς έχετε το όπλο της διπλωματίας που σας βοηθά να μην πέφτετε σε λάθος αντιδράσεις. Επιπλέον η Αφροδίτη από τον Ταύρο ενισχύει περισσότερο το επικοινωνιακό ταλέντο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως σήμερα βρεθείτε ανάμεσα σε μία διαφωνία μεταξύ ατόμων του επαγγελματικού ή οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η ένταση στην ατμόσφαιρα που ενισχύεται από τη σύνοδο Ήλιου – Άρη ίσως σας προκαλέσει να συμμετέχετε κι εσείς, αλλά καλό θα ήταν να προτιμήσετε την αποστασιοποίηση. Η μέρα δεν θέλει εγωισμό αλλά κατανόηση και η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό ευνοεί τις ψύχραιμες αντιδράσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό βρίσκεται στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας και στην καθημερινότητά σας. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο να διαθέσετε στον εαυτό σας. Η ένταση είναι αυξημένη και στη δουλειά, ενώ είναι πιθανό να επηρεάσει και τις φιλικές σχέσεις σας στις οποίες ίσως χρειαστεί να βάλετε τα όριά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ημέρα ξεκινά με πίεση που ίσως νιώθετε για θέματα που αφορούν τα παιδιά σας ή κάποια ερωτική σχέση σας. Είναι ωστόσο προσωρινή κι έτσι θα υποχωρήσει πριν σας κουράσει. Προσοχή πρέπει να δείξετε στα παρορμητικά σας έξοδα. Πριν πάρετε αποφάσεις για ακριβές αγορές κάντε μία δεύτερη σκέψη. Το φινάλε της εβδομάδας αναμένεται απαιτητικό στον τομέα της δουλειάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη ένταση σήμερα. Ίσως κατηγορηθείτε για εγωιστική συμπεριφορά, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από τις διενέξεις και δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις και στον χειρισμό εργαλείων και μηχανημάτων. Ίσως προκύψουν επίσης απρόοπτα συμβάντα στη δουλειά ή το σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ: Πίεση είναι η λέξη κλειδί στην αρχή της σημερινής μέρας στην καθημερινότητά σας. Ίσως είστε περισσότερο αφηρημένοι και να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε. Αν έχετε πολλά να κάνετε προσπαθήστε να τα διαχειριστείτε σπάζοντας τον όγκο της δουλειάς σε μικρότερα κομμάτια. Η κούραση που ίσως νιώσετε ίσως είναι σημάδι ότι πρέπει να φροντίσετε παραπάνω τον εαυτό σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πώς θα μας επηρεάσει η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από τις 07/10/2021;
– Τι σημαίνει όταν λείπει κάποιο στοιχείο (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό) από τον αστρολογικό χάρτη σας και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό
– Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 07/10/2021;