ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 6 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 6 Αυγούστου.

Η Σελήνη στον Καρκίνο ευαίσθητη, ευσυγκίνητη και λίγο κυκλοθυμική, ευνοεί σήμερα πιο πολύ την οικογενειακή θαλπωρή και τις σχέσεις που μας δίνουν αίσθηση οικογένειας ή ασφάλειας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα και η επιρροή του τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού που επηρεάζει από σήμερα ενώ είναι ακριβές αύριο ανεβάζουν τους τόνους στις διαπροσωπικές σχέσεις και δημιουργούν απρόοπτα και πιο δύσκολες συνθήκες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η Παρασκευή ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα έρχεται με εντάσεις στις σχέσεις. Πιθανώς να νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή ότι θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλει το ταίρι σας. Πείτε το αλλά με τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιο συναισθηματικοί και πιο εκδηλωτικοί σήμερα. Ζητάτε φροντίδες, αν δεν τις πάρετε όμως μπορεί να αρχίσει η γκρίνια. Προσέξτε πόσο υπερφορτώνετε το πρόγραμμα σας και μην υπόσχεστε σε όλους εξυπηρετήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εστιάστε στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και οικονομικών σήμερα αλλά αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και να εμπλακείτε σε ξένες υποθέσεις. Προσοχή στην επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιο έντονη κυκλοθυμία στην διάθεση σας αλλά και πιθανές αλλαγές στο πρόγραμμα και τα πλάνα σας που, πιθανώς, δεν περιμένατε. Οι μέρες έχουν απρόοπτα και πρέπει να δείξετε προσαρμοστικότητα κι ευελιξία.

ΛΕΩΝ: Μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά. Χρειάζεστε ξεκούραση. Αν έχετε μια αλλαγή στο πρόγραμμα σας ή κάτι απρόοπτο στα επαγγελματικά διαχειριστείτε το με ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ανάγκες των άλλων γύρω σας φαίνεται να είναι πιο επείγουσες σε σχέση με τις δικές σας κι αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να σας κάνει άνω κάτω το πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ: Φαίνεται πως τα επαγγελματικά δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Πιθανώς όμως έχετε και τους λόγους σας ή προκύπτουν απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές που χρειάζεται να διαχειριστείτε εκτάκτως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να κάνει καλό στην διάθεση σας σήμερα που τα συναισθήματα έχουν τον πρώτο λόγο. Όμως μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική μεταβολή στο πρόγραμμα σας ή και μια περίεργη συμπεριφορά είτε από ένα συνεργάτη είτε ένα φίλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν μπορείτε να τους σώσετε όλους και το να προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε μάλλον περισσότερο σας απογοητεύει. Εστιάστε στις δικές σας υποθέσεις και προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ανασφάλειες για κάποια σχέση βγαίνουν περίπατο σήμερα και σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Αυτό μπορεί να αφορά στην προσωπική σας ζωή αλλά και στα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κολλάτε σε συγκεκριμένα προγράμματα τις μέρες που έρχονται αν δεν θέλετε να απογοητευτείτε. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και μην παίρνετε προσωπικά ότι συμβαίνει στο χώρο δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Πιο βαθιά στα δύσκολα των σχέσεων βουτάτε σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Προσπαθήστε να εκφράσετε όμως τα συναισθήματα σας ακόμη κι αν είναι αρνητικά και μην καταπιέζεστε. Απλά κάντε το με ενσυναίσθηση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου 2021 φέρνει χαοτικές αλλαγές. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

– Πώς αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τις περιόδους κρίσης, τον πόνο και τις δυσκολίες της ζωής

– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η ανατρεπτική Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου 2021;