ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 30 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 30 Ιουλίου.

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι το βράδύ όπου θα περάσει στον Ταύρο. Η πιο απαιτητική όψη που σχηματίζει παραμένοντας στον Κριό είναι ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού: Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη πίεση και ένταση μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Πριν φύγει απο τον Κριό, η Σελήνη θα σχηματίσει επίσης ένα εξάγωνο με τον Διά κι έτσι ό,τι κι αν έχει προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας, το βράδυ δείχνει να επιλύεται με θετικό τρόπο.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Οι Κριοί κυρίως του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να βρεθούν να τσακώνονται για το παραμικρό καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα προκαλεί ένταση. Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκετε, σας προκαλεί κυκλοθυμία και την τάση να εκφράσετε τα παράπονά σας. Το βράδυ η διάθεσή σας βελτιώνεται ειδικά αν κανονίσετε να βρίσκεστε κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα σκηνικό πολέμου, ίσως και παρασκηνιακού έχει στήσει η Σελήνη από τον Κριό με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα. Ίσως κάποιοι συζητούν πίσω από την πλάτη σας για σας, βασισμένοι σε μία δική σας ίσως επιθετική στάση. Δώστε το περιθώριο στον εαυτό σας να «μαλακώσει» και επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις. Το βράδυ τα πράγματα βελτιώνονται με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιό σας. Επιλέξτε να περάσετε το βράδυ σας κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έμφαση μέχρι το απόγευμα δίνεται στα οικονομικά και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας γι’ αυτά. Αν σκοπεύετε να ζητήσετε αύξηση καλύτερα να μην το κάνετε σήμερα, ενώ ίσως προκύψουν διαφωνίες με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Αν το πρόβλημα δεν είναι τα οικονομικά ίσως προκύψουν διαφωνίες για θέματα συμπεριφοράς των συνεργατών σας. Το βράδυ σας θα είναι πιο ευχάριστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα μέχρι νωρίς το απόγευμα θα είναι πολύ πιεστική. Οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι διπλωματικές όπως και οι απαντήσεις σας στα θέματα που προκύπτουν για να νιώσετε ότι βγαίνετε κερδισμένοι. Η πίεση δεν οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα. Η λέξη ψυχραιμία είναι το κλειδί σε κάθε πίεση που θα νιώσετε. Το βράδυ προβλέπεται αισιόδοξο με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία και καθώς η πρώτη περνάει στον Ταύρο είστε έτοιμοι για ένα όμορφο σαββατοκύριακο.

ΛΕΩΝ: Μέχρι το απόγευμα ίσως νιώσετε να «βράζετε» κι όχι από τη ζέστη, αλλά από την ένταση. Ίσως γίνεται αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης στο εργασιακό ή όποιο περιβάλλον περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας. Μη δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα απ’ όσο πρέπει. Οι βραδινές ώρες θα είναι σίγουρα καλύτερες, και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε βγαίνοντας με τον σύντροφο ή με φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ημέρα έχει ένταση και καλό θα ήταν να αποφύγετε να τσακωθείτε για οικονομικά ζητήματα. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε το δίκιο σας γιατί οι εντάσεις καραδοκούν, ενώ προσοχή πρέπει να δείξετε και σε συζητήσεις σας με άγνωστα άτομα. Οι δυσκολίες αφορούν και τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας όπου και πάλι θα πρέπει να αποφύγετε τις πιέσεις. Το βράδυ τα πράγματα σίγουρα θα είναι πιο ευνοϊκά.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα απαιτεί ψύχραιμες αντιδράσεις κι όχι παρορμητικές αντιδράσεις εκ μέρους σας στο κλίμα έντασης που δημιουργείται είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Μπορεί να νιώθετε ότι το δίκιο είναι με το μέρος σας αλλά μία αντιπαράθεση σήμερα, δεν θα σας βοηθήσει να το βρείτε. Αντιδράστε αλλά με ψυχραιμία. Το απόγευμα και το βράδυ είναι καλύτερο για διαπραγματεύσεις και συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης έρχονται στο προσκήνιο για τους Σκορπιούς και όσους έχουν ωροσκόπο Σκορπιό. Οι πιέσεις, ο όγκος της εργασίας σας και οι απαιτήσεις τρίτων σας βαραίνουν κι αυτό ίσως επηρεάζει την υγεία σας. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα από το απόγευμα και το εξάγωνο του Δία με τη Σελήνη ίσως φέρει θετική λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίσατε. Από αργά το βράδυ οι προσωπικές σχέσεις μπαίνουν στο επίκεντρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας απασχολούν κι ίσως γίνουν εστία εντάσεων και τσακωμών για σας. Ίσως νιώθετε μεγαλύτερη πίεση να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να τηρήσετε τις προθεσμίες. Από το απόγευμα τα πράγματα βελτιώνονται και μία βραδινή έξοδος με φίλους σίγουρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας γιατί σήμερα η μέρα θα είναι απαιτητική και έντονη μέχρι το απόγευμα. Στις προσωπικές σχέσεις ίσως νιώθετε ότι δεν λαμβάνεται συναισθηματική φροντίδα και σε οικογενειακό επίπεδο ίσως προκύψει μια δύσκολη κατάσταση που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Η παρόρμηση δεν θα σας βοηθήσει τουλάχιστον, όχι σήμερα. Το απόγευμα είναι πιο θετικό κι ίσως προκύψει βελτίωση σε κάποιο οικονομικό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τάσεις εκνευρισμού, παρόρμησης, καυγάδων και βιασύνης σας φέρνει το τετράγωνο της Σελήνης και του Πλούτωνα. Αποφύγετε να μπείτε σε δύσκολες συζητήσεις ειδικά στον επαγγελματικό χώρο σας και δείξτε προσοχή στην υγεία σας, την οδήγηση και τον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων. Αποφύγετε τις εντάσεις με αγνώστους και από το απόγευμα και μετά η διάθεση σας βελτιώνεται αισθητά.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα θα είναι πιο πιεστική τις μεσημεριανές ώρες και προς το απόγευμα και οι εντάσεις επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή αλλά και ζητήματα σχετικά με φίλους ή συνεργάτες. Ελέγξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε επίσης τις συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Από αύριο οι διαπραγματεύσεις θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές για σας, άρα αξίζει η υπομονή. Το βράδυ το κέφι σας φτιάχνει τόσο με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία όσο και με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ποιός είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;

– Καλές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2021 για όλα τα ζώδια

– Με ποια ζώδια μπορείτε να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι και να μείνετε για πάντα φίλοι