ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας που δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα αλλά και τις σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Έτσι από τις 08:37 μέχρι τις 18:58 η Σελήνη δεν θα σχηματίζει καθόλου όψεις (αυτό σημαίνει Σελήνη κενής πορείας) πριν περάσει στις 18:59 στον Λέοντα προσφέροντας την ευκαιρία για ένα πολύ διασκεδαστικό κι όμορφο βράδυ Παρασκευής.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα είναι επηρεασμένο από την αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βαραίνει αρκετά την ατμόσφαιρα και δημιουργεί κλίμα έντασης.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Το στρες μπορεί να φεύγει αλλά αν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτό δεν φεύγει αν δεν το επιλύσετε. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις όμως όταν είναι και το σωστό timing. Από αργά το απόγευμα μετά τις 19:00 η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα, η ενέργεια αλλάζει γίνεται πιο εξωστρεφής και πιο δημιουργική έτσι έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βρείτε και λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να νιώθετε ένταση αφού βρίσκεστε ανάμεσα σε δυο κόσμους αυτή την στιγμή. Από την μία έχετε μια αίσθηση ελευθερίας κι από την άλλη δεν σταματούν κάποιες δεσμεύσεις του παρελθόντος να σας θυμίζουν την παρουσία τους. Η μέρα έχει ένταση αλλά το βράδυ προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε πολλά στο μέλλον αλλά από να μένετε με σταυρωμένα χέρια ξεκινήστε από μία μικρή αλλαγή που μπορεί να φέρει τις μεγαλύτερες. Σήμερα θα πιεστείτε περισσότερο μέχρι το βραδάκι αλλά μετά η διάθεση σας θα βελτιωθεί και πιθανώς να αποφασίσετε μια έξοδο ή και μία κοντινή απόδραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το να βάλετε προτεραιότητες είναι το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Κυρίως να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες που προέκυψαν την περίοδο του καλοκαιριού. Σήμερα όμως τις πρωινές ώρες προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή ένα στενό συνεργάτη. Το βράδυ πολύ πιο ήρεμο και διασκεδαστικό.

ΛΕΩΝ: Η επιστροφή της σελήνης στο ζώδιο σας σήμερα το βράδυ σάς θυμίζει ότι θέλετε να κάνετε τα πράγματα όπως επιθυμείτε εσείς αλλά δεν μπορείτε να αγνοείτε τις επιθυμίες των άλλων. Μέχρι το βράδυ η μέρα έχει ένταση και πιθανώς να κουραστείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσοχή σήμερα σε κρίσεις, επικρίσεις και γενικώς σε θέματα επικοινωνίας με φίλους και συνεργάτες. Έχετε την τάση να χρωματίζετε με πολύ έντονο συναίσθημα τα λόγια σας. Το βράδυ βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε λίγο περισσότερο τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Προσπαθήστε να κλείνετε εκκρεμότητες με δουλειές που έχετε αρχίσει παρά να σκέφτεστε τι καινούριο θα κάνετε. Ακόμη μην δίνετε λαβές για σχόλια σήμερα το πρωί προσπαθώντας να περάσετε το δικό σας. Το βράδυ σαφώς πιο ευχάριστο ιδιαίτερα αν κανονίσετε κάτι με φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μολονότι θα θέλατε να είστε πιο ελεύθεροι για να κάνετε αυτά που επιθυμείτε δεν έχετε αυτή την πολυτέλεια σήμερα. Δείτε πιο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας και ασχοληθείτε με πειθαρχία με αυτές. Προσέξτε όμως στην επικοινωνία μην γίνεστε ισχυρογνώμονες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεργάτες σας μπορεί να είναι πιο υποστηρικτικοί σήμερα απέναντι σας. Δεν είναι κακό να τους δείξετε ότι τους έχετε ανάγκη! Αντίθετα αν έχετε πιο ψυχρό ύφος τους απομακρύνετε. Θέματα που αφορούν τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν πιο έντονα. Το βράδυ απείρως πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον και κυρίως αυτό της δουλειάς, να δείχνει μια ελαφριά ψυχρότητα αυτές τις μέρες. Μην το παίρνετε όμως προσωπικά ειδικά αυτή την περίοδο. Αποφύγετε τις εντάσεις. Το βράδυ με τη Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να έχετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καιρός να δείτε κατάματα μία συγκεκριμένη σχέση που μπορεί να σας ταλαιπωρεί κυρίως στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε ιδιαίτερα κι αυτό να σας προκαλεί εσωτερική ένταση. Το βράδυ έχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και ευκαιρίες για διασκέδαση.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι ευθύνες, η κούραση και γενικώς ό,τι δεν σας αφήνει να χαρείτε πολύ ελεύθερο χρόνο σάς ταλαιπωρούν ψυχικά. Προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες σήμερα αλλά και άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που έχουν χειριστικές συμπεριφορές. Θέματα της φυσικής σας κατάστασης θα σας απασχολήσουν το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποιους ευνοούν τα νέα ξεκινήματα με τη δυνατή Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07/09/2021;
Τα 4 πιο δημιουργικά ζώδια
Καλές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2021