ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 27 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 27 Αυγούστου.

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και μας καλεί να επιστρέψουμε στα «βασικά».

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σε ένα ζώδιο της γης και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται στην έξαρση της δηλαδή στο καταλληλότερο περιβάλλον για να αποδώσει τα μέγιστα μας καλεί να δούμε περισσότερο τις πρακτικές μας ανάγκες, να είμαστε πιο οργανωμένοι και πειθαρχημένοι αλλά να φροντίζουμε παράλληλα να διαθέτουμε χρόνο σε αυτά που επιθυμούμε.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Μετά από μερικές ιδιαίτερα έντονες ημέρες και ίσως φορτισμένες σε συναισθηματικό επίπεδο περνώντας η Σελήνη στον Ταύρο σας καλεί να δείτε πρακτικά θέματα κυρίως των οικονομικών και των επαγγελματικών σας. Προσέξτε τα έξοδα όμως και δείξτε πειθαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια πιο αγχωτική μέρα για σας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είναι η Παρασκευή. Από την άλλη βέβαια σας θέλει πρωταγωνιστές της αφού θα βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Προσπαθήστε να περιορίσετε όσο μπορείτε το στρες και ας είστε έτοιμοι για αλλαγές της τελευταίας στιγμής και ίσως κάποιες πιέσεις στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πιέζετε τον εαυτό σας και μην τον ζορίζετε. Οι τάσεις φυγής αυξάνονται και πληθύνονται σήμερα γι’ αυτό ίσως να μην μπορείτε να είστε συγκεντρωμένοι στα πρακτικά θέματα. Αν μπορείτε να κανονίσετε μια έξοδο με ένα φίλο-η θα νιώσετε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια αρκετά κοινωνική μέρα για σας με ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους. Ίσως νοιώθετε κάπως μπερδεμένοι σε σχέση με τους στόχους σας αλλά σε λίγο καιρό θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα όμως από αυτά που μπορείτε να ασχοληθείτε.

ΛΕΩΝ: Πιο απαιτητική η σημερινή μέρα και ο μόνος τρόπος για να πάνε όλα καλά είναι να είστε παρόντες σε ό,τι κάνετε και να μην σκέφτεστε άλλα. Τα θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού θα σας απασχολήσουν αλλά μπορείτε να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί αν δεν αφήσετε την προσοχή σας να διασπαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά πιο συμπαθητική η μέρα σήμερα καθώς η Σελήνη παίρνει θέση στον Ταύρο και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Προσπαθήστε να κάνετε μια αλλαγή στο πρόγραμμα σας, ανακαλύψτε πράγματα που σας ενθουσιάζουν.

ΖΥΓΟΣ: Η Παρασκευή δεν είναι μια δύσκολη μέρα μολονότι έχει μια εντελώς πρακτική χροιά. Θέματα οικονομικά ή τα θέματα μιας συμφωνίας θα σας απασχολήσουν στη διάρκεια της και μπορεί να πιεστείτε λίγο καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο δημιουργεί τετράγωνο με τον Κρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα και ενδεχομένως να σας αγχώσουν πιο πολύ. Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο ίσως δεχτείτε κάποια πίεση από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέσα στην φρενίτιδα των πληροφοριών βρείτε χρόνο σήμερα να ασχοληθείτε με τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης ή για να τελειώνετε με εκκρεμότητες των επαγγελματικών. Θα είναι μια παραγωγική μέρα για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετά πιο ήπια η Παρασκευή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σας κάνει τα κέφια. Μάλιστα θα μπορούσε να υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον για σας. Στη διάρκεια της μέρας μπορεί να σας απασχολήσει ένα οικονομικό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε την παρόρμηση και την βιασύνη σας όταν προσπαθείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Μπορεί να μην είναι η πιο κεφάτη μέρα καθώς η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με τον Κρόνο στο ζώδιο σας μπορεί όμως να είναι ιδιαίτερα παραγωγική και να τελειώνετε με εκκρεμότητες για να χαρείτε το γουηκέντ.

ΙΧΘΥΕΣ: Μέρα με έμφαση στην επικοινωνία και ίσως έχετε κάποιες καλές ιδέες ή μπορεί να έχετε μια ξαφνική έμπνευση που θα διευκολύνει την δουλειά σας. Είναι ακόμη μια θετική μέρα για να δείτε φίλους που έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους ή να κανονίσετε μια έξοδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 3 ζώδια που θα έχουν ευκαιρίες το τελευταίο γουηκέντ του Αυγούστου 2021

– Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο 2021: Η επανάσταση ξεκινά από μέσα μας

-Καλές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2021