ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 20 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 20 Αυγούστου.

H Παρασκευή έχει δύο σημαντικές όψεις: η πρώτη είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία και η δεύτερη το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Και οι δυο όψεις έχουν θετικά στοιχεία. Η αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει τύχη ή να βλέπουμε τα πράγματα να έχουν μια τέτοια εξαιρετική ροή στη μέρα μας, που να νιώθουμε κάπως τυχεροί.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Βέβαια, αυτή η όψη φημίζεται και για την υπερβολή και την υπεραισιοδοξία και, αν δεν είμαστε κάπως πειθαρχημένοι, μπορεί να εξανεμίσουμε τις καλές προοπτικές της.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Συγκέντρωση και πειθαρχία θα έχετε μέχρι το μεσημέρι με τη Σελήνη στον Αιγόκερω κι έτσι θα βγει πιο εύκολα η δουλειά. Ακολουθεί έντονη επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους, να κάνετε κάποια σχέδια για το βράδυ σας μαζί τους ή για το γουηκέντ, ενώ με κάποιον τρόπο σας χαλαρώνει μετά την υπερπροσπάθεια των προηγούμενων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ: Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, μάλλον δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές -ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωής σας- δεν θα σας επιτρέψουν χαλαρούς ρυθμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα, όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και έχετε αρκετή δουλειά. Αξιοποιήστε την περίοδο αυτή για να ξαναμπείτε σε φόρμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα ξεκινά κάπως πιεστικά σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών μέχρι το μεσημέρι, το διάστημα δηλαδή που η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Πίεση στα πρακτικά της καθημερινότητας, ενώ στη συνέχεια, προς το μεσημέρι, ίσως σας απασχολήσει ιδιαίτερα μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία. Επειδή ταυτόχρονα σήμερα υπάρχει η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία, προσοχή στις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με άγχος και συσσωρευμένη κούραση ξεκινά η μέρα. Σήμερα όμως ο Ερμής από το ζώδιο σας σχηματίζει μια ιδιαίτερα δημιουργική όψη τριγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θετική μέρα για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές.

ΖΥΓΟΣ: Η Παρασκευή έρχεται με περισσότερη ανακούφιση μετά τις τελευταίες δυο μέρες που σας πίεσαν περισσότερο και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε διαφυγή σε πιο ευχάριστες και χαλαρές διεξόδους. Η αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε μια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο κι αρχίζει με πίεση σε θέματα δουλειάς ή σπιτιού, απαιτώντας συγκέντρωση και καλό αυτοέλεγχο. Στην ίδια κατεύθυνση δρα και η αντίθεση Ήλιου από τον τομέα της καριέρας με τον Δία στον τομέα του σπιτιού. Από το απόγευμα και έπειτα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια σας και γενικώς θα περιοριστείτε περισσότερο στο σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας, είτε στον φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, είτε ακόμη και στη δουλειά σας. Σήμερα το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού είναι μια βοηθητική όψη, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο μέσα στο γουηκέντ, διότι ακολουθεί και η όψη Άρη-Ουρανού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να σκέφτεστε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε. Η όψη αυτή θα είναι βοηθητική για το ζώδιο σας, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς, αλλά και στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας δημιουργεί από τη μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Σήμερα έχουμε και μια όψη που η τάση της είναι η υπερβολή, καθώς ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Δία στο ζώδιο σας, οπότε δείξτε ιδιαίτερη προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαιτήσεις σε πρακτικό επίπεδο και μεγαλύτερη πίεση από συνεργάτες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Σήμερα φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει, ώστε να απολαύσετε κάποιες ώρες ξενοιασιάς μέσα στο Σαββατοκύριακο κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

– Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο 2021: Η επανάσταση ξεκινά από μέσα μας

– Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Λέων με τα 12 ζώδια