ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 13 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 13 Αυγούστου.

Η σημερινή είναι μία από τις πιο απαιτητικές ημέρες του Αυγούστου κι όχι επειδή είναι Παρασκευή και 13, αλλά επειδή ο Άρης κι ο Κρόνος βρίσκονται σε μία παράξενη όψη, χιαστί που τους συνδέει σε δύο ζώδια ασύμβατα μεταξύ τους. Η ισορροπία ανάμεσα στους δύο πλανήτες και τις επιρροές τους δεν είναι εύκολη, ειδικά αν σκεφτούμε ότι ο ένας είναι το γκάζι (Άρης) κι ο άλλος το φρένο (Κρόνος).

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η σημερινή ημέρα είναι από εκείνες που θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πώς συμπεριφερόμαστε στους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες που θα δώσουμε. Στις σχέσεις μας, άλλωστε, σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας. Η μέρα επίσης απαιτει συγκέντρωση στην οδήγηση και τον χειρισμό μηχανημάτων.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα δεν μπορείτε εύκολα να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερεντατικά κι αυτό δεν βοηθά ούτε τη σωματική σας χαλάρωση, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε διακοπές. Η ημέρα θα είναι γεμάτη με επαφές με άλλα πρόσωπα και πολλές ευκαιρίες για συζητήσεις. Προσοχή στον τρόπο σας, γιατί εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα αν στη συζήτηση μπουν θέματα δουλειάς ή υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητές σας στη δουλειά, να περάσετε χρόνο κάνοντας self care, να περάσετε ποιοτικό χρόνο σε ένα ωραίο γεύμα με τους αγαπημένους μας και να οργανώσετε καλύτερα το σπίτι σας. Μόνο αγκάθι, οι πιθανές εντάσεις με τον σύντροφο ή με τα παιδιά σας, αν έχετε, κυρίως για όσους είναι γεννημένοι προς το τέλος του Απριλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτά που σας ευχαριστούν και διαταράσσουν τη ρουτίνα έρχονται στο προσκήνιο και σας φέρνουν χαμόγελο στα χείλη. Ο έρωτας, τα παιδιά, οι δραστηριότητές σας, τα αθλήματα είναι κάποια απ’ όσα θα σας προκαλέσουν σήμερα χαρά. Για τους γεννημένους προς το τέλος του Μαΐου, η μέρα, λόγω της όψης Άρη – Κρόνου, ίσως ενέχει εκνευρισμό, θυμό και επιθετικότητα. Προσοχή στην επικοινωνία και ψυχραιμία στην οδήγηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσοχή σας στρέφεται στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως νιώσετε ότι οι ανάγκες των ανθρώπων που θεωρείται δικούς σας να σας «πνίγουν» ή απλά θέλετε για λίγο την ηρεμία σας αλλά η μέρα δεν βοηθά. Στους γεννημένους τέλος Ιουνίου η ένταση είναι μάλλον μεγαλύτερη και ίσως προέρχεται από θέματα οικονομικής φύσης.

ΛΕΩΝ: Πρακτικοί χειρισμοί απαιτούνται σήμερα τόσο στην επικοινωνία με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Για τους γεννημένους τέλος Ιουλίου, είναι απαραίτητη η υπομονή αν ταξιδεύετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό και τα αρνητικά συναισθήματα που ίσως προκύψουν μέσα στην ημέρα και σκεφτείτε πριν αντιδράσετε αν νιώσετε να πιέζεστε περισσότερο από κάποιο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις για ιδεολογικούς λόγους, αν θέλετε να αποφύγετε το αχρείαστο στρες. Ίσως κάποιος προκαλέσει μια συζήτηση μαζί σας για να σας παρασύρει σε μία κουβέντα γεμάτη ένταση και αρνητισμό. Αν είστε γεννημένοι τέλος Αυγούστου δείξτε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό, ασχοληθείτε με τα οικονομικά και με θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ: Αυτή είναι μια μέρα που σας φέρνει σε επαφή με κόσμο κι αυτό είναι πάντα ευχάριστο για τους Ζυγούς. Προσοχή στην οδήγηση αλλά και στη σχέση με τον σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σας. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε θέματα που ξέρετε ότι σας επηρεάζουν ψυχολογικά ή που σας φέρνουν σε σημείο να χάνετε την ψυχραιμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα περιέχει κυκλοθυμία για σάς. Από τη μία θέλετε να απολαύσετε τη μοναξιά σας, από την άλλη θέματα που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Ίσως νιώθετε θυμό και καταπίεση σε αυτή τη σχέση αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Καλύτερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να προτιμήσετε τη μέρα για ξεκούραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με εξαίρεση εκείνους που είναι γεννημένοι γύρω στις 2-3/12 που πιέζονται ίσως από επαγγελματικά ζητήματα ή θέματα υγείας, οι υπόλοιποι Τοξότες περνούν μια ημέρα ανέμελη γεμάτη συναντήσεις με φίλους ή συνεργάτες με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αντιπαραθέσεις διά ζώσης ή online.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη στον Ζυγό σας προβληματίζει στα ζητήματα καριέρας ή σας σπρώχνει να κάνετε συζητήσεις για τέτοια θέματα με φίλους ή συνεργάτες. Η ημέρα είναι πιεστική κι ένα τηλεφώνημα ίσως χαλάσει την ηρεμία σας ακόμα κι αν βρίσκεστε σε διακοπές. Αν είστε γεννημένη στο τέλος Δεκεμβρίου αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις για ιδεολογικούς λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα ειδικά για τους γεννημένους στο τέλος Ιανουαρίου, σας κάνει πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Αυτές μπορεί να αφορούν προσωπικές, φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η αιτία πίσω από τον εκνευρισμό ίσως είναι τα οικονομικά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Στα βαθιά των σχέσεων, των συναισθημάτων και των οικονομικών σας ρίχνει η σημερινή μέρα. Οι γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου θα έχετε να διαχειριστείτε και κάποιες εντάσεις και αντιπαραθέσεις, είτε στη σχέση με τον σύντροφό σας ή με συνεργάτες σας. Προσοχή απαιτούν τα θέματα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τι πρέπει να πείτε στα 12 ζώδια για να ηρεμήσουν
Η θέση του σημαντικότερου πλανήτη στους οίκους
Ποια 4 ζώδια θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο το Δεκαπενταύγουστο 2021;