ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 8 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 8 Αυγούστου.

Λίγη ένταση παραπάνω, εκνευρισμοί, αλλαγές της τελευταίας στιγμής, απρόσμενα γεγονότα είναι το μενού της νέας Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Νέα σελήνη φέρνει το τέλος μίας κατάστασης και την προοπτική ενός νέου ξεκινήματος μέσα όμως από ποικίλες προκλήσεις και δυσκολίες. Οι δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο κλείνουν την πρώτη χαοτική εβδομάδα του Αυγούστου.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η προσωπική σας ζωή προτεραιότητα! Σχέσεις καινούριες, σχέσεις που επιστρέφουν ή σχέσεις που τελειώνουν. Οι προοπτικές όμως είναι θετικές μακροπρόθεσμα, όποιο κι αν είναι το σενάριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέματα σπιτιού, μίας μετακόμισης, αλλαγών στο χώρο αλλά και ευκαιρία να βρεθείτε με την οικογένεια σας πιο κοντά σας δίνει η νέα Σελήνη στον Λέοντα. Θα έχετε ίσως μεγαλύτερο στρες ή πίεση στο χώρο του σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετακινήσεις, ταξίδια είτε για δουλειά είτε για αναψυχή, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις κυρίως στα επαγγελματικά φέρνει η νέα Σελήνη από σήμερα. Ενασχόληση με σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια θα σας απασχολήσουν μέχρι το τέλος του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιέσεις στα οικονομικά για ένα πιο ασφαλές μέλλον. Ενδεχομένως να προκύψει μία νέα πηγή εσόδων αλλά πιθανώς μετά το τέλος μίας άλλης. Η νέα Σελήνη ρίχνει ένα σπόρο και μέχρι το τέλος του μήνα θα δείτε τα αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ: Ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών ξεκινά με δύναμη κι αποφασιστικότητα με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας αλλά και με αρκετές δυσκολίες και προβλήματα. Το σημαντικό είναι να είστε ευέλικτοι και να καλωσορίσετε τις όποιες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τη υγεία σας και τα επαγγελματικά. Παρασκήνιο ή μυστικές συζητήσεις αλλά τα ξεκαθαρίσματα στο τέλος του μήνα.

ΖΥΓΟΣ: ιδιαίτερα δραστήριο και με έντονη κοινωνικότητα το επόμενο διάστημα. Εργάζεστε μαζί με άλλους για ένα κοινό σκοπό αλλά μπορεί να συναντήσετε εμπόδια από συνθήκες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάζετε ευθύνες στην δουλειά ή μπορεί να υπάρχουν νέα δεδομένα στην καριέρα. Προσοχή αυτές τις μέρες σχέσεις και υγεία οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το επαγγελματικό σας μέλλον σας αγχώνει. Ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές με πιθανά εμπόδια. Νέα επαγγελματικά δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο. Μία νέα πηγή εσόδων μπορεί να προκύψει ξαφνικά όμως στη θέση κάποιας άλλη που τελείωσε. Προσοχή σε λογαριασμούς, έξοδα κτλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναθεωρήσεις σε σχέσεις! Αυξημένες υποχρεώσεις και εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσετε στην καθημερινότητα σας. Προοπτικές για νέες σχέσεις ή συνεργασίες μέχρι το τέλος του μήνα.

ΙΧΘΥΕΣ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σας αγχώνουν λίγο. Βάλτε σε μία τάξη την καθημερινότητα, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση για να μην νιώθετε ότι υπάρχει χάος στη ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τι δεν πρέπει να ρωτήσετε τα 12 ζώδια
– Τα 5 ζώδια που νοιάζονται πολύ για τους άλλους
– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η ανατρεπτική Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου 2021;