ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον εκφραστικό και δημιουργικό Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας μια αντίθεση με τον πλανήτη που έχει τη τάση να μεγεθύνει ό,τι αγγίζει δηλαδή τον Δία. Στην περίπτωση της Σελήνης ο Δίας μεγεθύνει και εντείνει το συναίσθημα μας. Θα έχουμε την τάση λοιπόν να τα βλέπουμε όλα πιο προσωπικά και πιο δραματικά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Προς το βράδυ αρχίζει η επιρροή της έντονης όψης Αφροδίτης – Πλούτωνα που ολοκληρώνεται αύριο η οποία αγγίζει πιο πολύ Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις εντάσεις στις σχέσεις σας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η βασική προτεραιότητα της μέρας πρέπει να είναι να διασκεδάσετε, να ξεκουραστείτε, να δείτε φίλους και γενικότερα να είστε πιο θετικοί σε προσκλήσεις, επαφές και βόλτες. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε όμως τους χειρισμούς στις σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη Σελήνη απέναντι από τον Δία σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τη δουλειά σας. Είστε σε ένα πολύ θετικό και δημιουργικό μονοπάτι αυτή την περίοδο και τίποτε δε φαίνεται να σας χαλάει την καθημερινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τόσα που θέλετε να κάνετε ή σχεδιάζετε δεν ξέρω πως θα μπορέσετε να τα χωρέσετε μέσα στο 24ωρο αυτό τον καιρό. Παρόλα αυτά σήμερα κοιτάξτε εκτός από υποχρεώσεις να ασχοληθείτε και με αυτά που σας διασκεδάζουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Κυριακή σας ζητά να απλοποιήσετε τη ζωή σας κι αυτό για σας τους Καρκίνους απλά σημαίνει να σταματήσετε να σκέφτεστε και να υπεραναλύετε ό,τι σας απασχολεί σε βαθμό που στο τέλος πέφτετε σε αδιέξοδο. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε τις οικογενειακές σχέσεις από το βράδυ.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας και έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Δία. Έτσι η Κυριακή είναι μια θαυμάσια μέρα για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους, να προσπαθήσετε από κοινού για μια δραστηριότητα ή πολύ απλά να χαρείτε τη μέρα με συντροφιά που μόνο καλό θα σας κάνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα πιεστικό επαγγελματικό θέμα. Μπορεί κάποιο πρόσωπο από τη δουλειά να σας βοηθήσει σε ένα δικό σας πρότζεκτ ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες να εμφανιστεί ένας νέος πελάτης. Όπως και να έχει τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αλλά θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να μην έχετε σχεδιάσει κάτι ιδιαίτερο για να περάσετε την Κυριακή αλλά ένας φίλος ή και περισσότεροι μπορεί να σας προτείνουν κάτι το οποίο να σας ενθουσιάσει. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί μια προσωπική σχέση να σας δημιουργήσει ένταση προς το βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με έγνοιες για τα επαγγελματικά θα κυλήσει η Κυριακή μολονότι θα θέλετε να ασχοληθείτε και λίγο παραπάνω με την οικογένεια και το σπίτι σας. Μπορεί βέβαια να ακούσετε και παράπονα
ότι ίσως δεν ασχολείστε αρκετά μαζί τους. Προσπαθήστε να τους εξηγήσετε όμως για το κομβικό σημείο που βρίσκεστε σε θέματα καριέρας και θα δείξουν κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια σούπερ επικοινωνιακή μέρα είναι για σας η Κυριακή με τη Σελήνη στον Λέοντα σε όψη αντίθεσης με τον Δία να σας δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες με φίλους, με τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να αρπάξετε την ευκαιρία να αλλάξετε και λίγο παραστάσεις ή να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μες τη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα και μάλιστα μπορεί να έχετε κάποια συζήτηση για το πως θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα μια κατάσταση ή μια επένδυση. Ενδεχομένως να έχετε και μια καλή ιδέα να βγάλετε χρήματα. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε περισσότερο στις προσωπικές σας σχέσεις τις εντάσεις απόψε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σας στον Λέοντα δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις επαφές σας με τους άλλους κι έτσι μπορεί να έχετε πολλές συζητήσεις σήμερα. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε θέματα συμφωνιών.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα της δουλειάς ή των υποχρεώσεων σας θα σας απασχολήσουν κατά κόρον σήμερα. Μπορεί να οργανώνετε καλύτερα τις υποχρεώσεις που έχετε την επόμενη εβδομάδα ή μπορεί να ασχολείστε με ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Να γιατί βαριέστε στις σχέσεις σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας
Αυτά είναι τα 4 πιο ανταγωνιστικά ζώδια
Καλές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2021