ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 29 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 29 Αυγούστου.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο σχηματίζοντας ένα τρίγωνο προς τον Πλούτωνα κι ένα τρίγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ψάξουμε σε βάθος αυτά που μας ενδιαφέρουν και να μη μείνουμε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Είναι ακόμη μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Το βράδυ η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους χαρίζοντας μια ελαφράδα και μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Έμφαση στην επικοινωνία έχει η σημερινή μέρα αλλά αν διακρίνετε ότι κάποιος προσπαθεί να μάθει πληροφορίες και μυστικά σας ειδικά αν αφορούν στη δουλειά καλύτερα να το αποφύγετε μέχρι να σιγουρευθείτε ότι δεν υπάρχουν συμφεροντολογικά κίνητρα από πίσω. Το βράδυ πολύ πιο ανάλαφρο και θετικό να επικοινωνήσετε με φίλους ή για μια έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Κυριακή προσφέρεται αν θέλετε να κάνετε μια βόλτα, μια εκδρομή, να αλλάξετε παραστάσεις, να επικοινωνήσετε με φίλους και γενικώς να χαρείτε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα. Ακόμη προσφέρεται για να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και τρόπους δουλειάς που θα σας διευκολύνουν τη νέα εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Κυριακή προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να «σας» περιποιηθείτε, να κάνετε ό,τι σας ξεκουράζει και σας χαλαρώνει και βέβαια να περιποιηθείτε λίγο και το χώρο του σπιτιού. Μάλιστα όταν περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να καλέσετε φίλους σπίτι σας και να περάσετε μια όμορφη βραδιά αν δεν θέλετε να βγείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σούπερ κοινωνική η Κυριακή για σας και μπορεί να έχετε προσκλήσεις για να περάσετε τη μέρα με φίλους ή άτομα από την οικογένεια. Βέβαια μπορεί να μπερδευτείτε λίγο και να μην ξέρετε τι να αποφασίσετε να ακολουθήσετε αλλά αφήστε τη διαίσθηση σας να σας οδηγήσει.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να είναι Κυριακή αλλά πιθανώς μέρος της να χρειαστεί να εργαστείτε ή μπορεί να έχεε συζητήσεις για δουλειές και οικονομικά ζητήματα. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να δεχτείτε και μια καλή οικονομική πρόταση. Το βράδυ με τη Σελήνη στους Διδύμους θα είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια γήινη Σελήνη ιδιαίτερα θετική προς το δικό σας ζώδιο από τον Ταύρο κάνει την Κυριακή μια αρκετά απλή και εύκολη μέρα που μπορείτε κάλλιστα να εκμεταλλευτείτε είτε για να κάνετε την όποια προετοιμασία για τη δουλειά της εβδομάδας που έρχεται είτε για να χαλαρώσετε και να κανονίσετε εξόδους και συναντήσεις με φίλους.

ΖΥΓΟΣ: Στο μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής η Σελήνη στον Ταύρο παραπέμπει σε πρακτικές έννοιες που μπορεί να έχετε και διάφορες υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Προσπαθήστε να ζητήσετε τη βοήθεια κι άλλων προκειμένου να τελειώνετε γρήγορα με τα «πρέπει» και να ασχοληθείτε το βράδυ που είναι πιο ευχάριστο με όσα σας αρέσουν και σας διασκεδάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη εστιάζει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας και κάποια από αυτές τις επαφές μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσέξτε ιδιαίτερα πως θα εκφράσετε τα συναισθήματα αυτά που μπορεί να έχετε ιδιαίτερα αν είναι δυσαρέσκεια ή θυμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στον Ταύρο παραπέμπει σε δουλειά, θέματα που αφορούν στην υγεία και γενικώς σε υποχρεώσεις ακόμη και σήμερα που είναι Κυριακή. Πιθανώς να χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες ή να φροντίσετε θέματα που αφορούν στην φυσική σας κατάσταση. Όμως η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και υποχρεώσεις. Εκμεταλλευτείτε το βράδυ που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους για μια έξοδο με φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον φιλικό σας Ταύρο και κάνει την Κυριακή μια μέρα για να χαρείτε με το ταίρι σας, τα παιδιά σας αν είστε γονείς και να κάνετε δημιουργικά σχέδια. Επειδή από το βράδυ και μετά θα σας απασχολεί περισσότερο η δουλειά σας εκμεταλλευτείτε τη μέρα μέχρι το απόγευμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας απασχολούν τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας αλλά μπορεί να νιώθετε λίγο πιο βαριά τη διάθεση σας. Το βράδυ όμως είναι πολύ ευνοϊκό για το ζώδιο σας καθώς η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και ξαναβρίσκετε την εξωστρέφεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Στο μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και με τη θετική της όψη προς τον Ερμή στην Παρθένο την κάνει ιδανική για να βρεθείτε με φίλους, να αλλάξετε παραστάσεις, να κάνετε μια έξοδο ή να πάτε στην κοντινότερη παραλία για να χαρείτε λίγο καλοκαίρι ακόμη.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

-Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/08/2021 – 05/09/2021

-Ερμής στον Ζυγό 2021: Επικοινωνία με το… γάντι!

-Καλές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2021