ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη θα παραμείνει στους Διδύμους σήμερα σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Άρη δημιουργώντας καλές προδιαγραφές για να έχουμε επαφές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να ακολουθήσουμε διασκεδαστικές δραστηριότητες και γενικώς να περάσουμε ευχάριστα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και κάνει την Κυριακή μια ευχάριστη μέρα για να κανονίσετε κάτι με τους φίλους ή το ταίρι σας και γενικά να το ρίξετε λίγο έξω για να μαζέψετε δυνάμεις για την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα χρειάζεται να προσέχετε περισσότερο στις επαφές και στα οικονομικά σας. Μην γίνεστε πολύ παρορμητικοί με τα έξοδα και μην δίνετε υποσχέσεις που μπορεί να μην κρατήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο πιεστική καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας αυξάνοντας τις υποχρεώσεις και το άγχος σας. Παρόλα αυτά είναι βοηθητική για τους στόχους και τις σχέσεις σας ενώ το τρίγωνο με τον Άρη θα ευνοήσει θέματα καριέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιο κουρασμένοι ή εξαντλημένοι από τις υποχρεώσεις της εβδομάδας σήμερα χρειάζεται να είστε προσεκτικοί για να μην γίνουν λάθη αν έχετε κάποιες εκκρεμότητες δουλειάς να φέρετε εις πέρας. Βρείτε χρόνο όμως και να διαθέσετε κάποιες πιο χαλαρές στιγμές στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στις εκκρεμότητες της εβδομάδας αλλά με λίγο περισσότερο κέφι που δίνει η Σελήνη στους Διδύμους. Παρόλα αυτά είναι μια εξαιρετική μέρα και για επικοινωνία αλλά και εξόδους με τους φίλους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα λίγο πιο πιεστική μέρα κυρίως από πλευράς υποχρεώσεων καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της καριέρας αλλά και των κοινωνικών υποχρεώσεων.

 

ΖΥΓΟΣ: Η Κυριακή σας βρίσκει σε νοητική υπερδιέγερση. Η Σελήνη στρέφει το βλέμμα σας στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές και στα μελλοντικά σας σχέδια. Σε κάθε περίπτωση είναι η κατάλληλη μέρα για να το ρίξετε λίγο έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα αλλά προσέξτε στις συναλλαγές σας. Η Αφροδίτη θα είναι βοηθητική στα ερωτικά και τα οικονομικά όσο παραμένει στο ζώδιο σας γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας είναι αυτές που θα σας απασχολήσουν σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους και θέλει προσοχή γιατί μπορεί να υπάρχει ένταση εξαιτίας των πολλών σας υποχρεώσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Eπαγγελματικές σχέσεις και θέματα υγείας απορροφούν την προσοχή σας σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει να εκφραστείτε καλύτερα αλλά και να διαπραγματευτείτε καλύτερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο χαλαρή η σημερινή μέρα μολονότι η Σελήνη στους Διδύμους εντείνει κάπως τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας αυξάνοντας επαφές, συζητήσεις. Η μέρα είναι θετική και για τα ερωτικά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους είναι πιο πιεστική καθώς στρέφει την προσοχή σας σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας και σας κλείνει λίγο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 4 ζώδια που έχουν το «ανικανοποίητο»

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021