ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 25 Ιουλίου

{"origin":"gallery","uid":"15F2A8BB-1CEE-4AB4-8D30-A2CB5147D822_1627173625816","source":"other"}

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 25 Ιουλίου.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και φυσικά βρισκόμαστε στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου μόνο που οι όψεις σήμερα ειδικά προς τις απογευματινές ώρες είναι πιο αιχμηρές. Ο Ερμής λίγο πριν την έξοδο του από τον Καρκίνο πέφτει πάνω στον Πλούτωναενώ η Σελήνη αργά τη νύχτα σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Είναι σημαντικό να διατηρούμε τα όρια μας τόσο τα δικά μας όσο και των άλλων, να τα σεβόμαστε και να προσέχουμε τους τρόπους μας. Αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνούμε σε όλα αλλά μπορεί να διαφωνούμε αλλά να το κάνουμε όσο πιο πολιτισμένα γίνεται είτε αυτό αφορά την επικοινωνία δια ζώσης, τις δημοσιεύσεις μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε ακόμη και την οδηγική μας συμπεριφορά.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Δεν είναι εύκολο να βρείτε μεγάλη ηρεμία σήμερα όπου κι αν είστε γιατί κάποιος είτε από το προσωπικό σας περιβάλλον είτε ακόμη κι από τη δουλειά μπορεί να σας προκαλεί. Προσέξτε πως αντιδράτε αν δεν θέλετε να δυσκολέψετε περισσότερο μια κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργεί ένα υπόβαθρο απαισιοδοξίας και μάλιστα μπορεί να έχετε την τάση να υπερβάλλετε βλέποντας πρώτα το λάθος και την δυσαρμονία και μετά το θετικό. Τα επαγγελματικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μολονότι στο μεγαλύτερο μέρος της η μέρα δεν είναι αρνητική κάποιες συζητήσεις ή θέματα περί των οικονομικών μπορεί να σας ζορίσουν ή να νιώσετε πιεσμένοι. Προτιμήστε τέτοιες συζητήσεις να τις αναβάλλετε για μια καλύτερη στιγμή.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος σας κρύβει κάτι κι όσο προσπαθείτε εσείς να εκμαιεύσετε κάτι τόσο πιο πολύ αντιστέκεται. Η υπόνοια ότι κάτι δεν γνωρίζετε ή κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας στο παρασκήνιο μπορεί να σας κάνει να παρανοήσετε! Όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα να πιέσετε περισσότερο.

ΛΕΩΝ: Στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου μπορεί ακόμη να νιώθετε πιεσμένοι σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση είτε στο χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια κοινωνική μέρα σήμερα για σας με συζητήσεις με φίλους και γνωστούς ίσως όμως να πιεστείτε να αποκαλύψετε πιο δικά σας πράγματα και πιθανώς να μη το θέλετε κάτι τέτοιο τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις σήμερα και κρατηθείτε μακριά από δράματα άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Μολονότι η σελήνη από τον Υδροχόο δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας η όψη της με τον Άρη και η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σας βρουν σε μια νοητική υπερένταση και πιθανώς να έχετε και κάποιους καυγάδες με άτομα από τη δουλειά ή ακόμη κι ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα η επικοινωνία με τους άλλους χαρακτηρίζεται από ένταση καθώς ο Ερμής έρχεται αντιμέτωπος με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερο άγχος και στρες από τη δική σας πλευρά και ίσως και κάποιες έντονες αντιδράσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο δημιουργώντας ένα υπόβαθρο εξωστρέφειας στη σημερινή μέρα. Από την άλλη δεν σταματούν να σας ζορίζουν θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, τα διαρκώς αυξανόμενα έξοδα και οι δυσκολίες που συναντάτε στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιο απαιτητική η σημερινή μέρα με την αντίθεση του Ερμή – Πλούτωνα κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Προσέξτε σοφά όχι μόνο τα λόγια αλλά και τις μάχες που δίνετε σήμερα γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και πιθανές ρήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας επεκτείνοντας την επιρροή της Πανσελήνου και στη σημερινή μέρα. Ενδεχομένως να νιώθετε πιο πιεσμένοι τις βραδινές ώρες ιδιαίτερα αν έχετε κάποια πρακτικά επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Πιο απαιτητική η σημερινή μέρα κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση κυρίως όταν εκφράζετε υποκειμενικές απόψεις ή από την άλλη να μην υπάρχει συντονισμός στις διαθέσεις σας με τους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς χειρίζονται τους άλλους τα 12 ζώδια και ποιες τακτικές ελέγχου χρησιμοποιούν

Τα καυτά ζευγάρια του καλοκαιριού 2021

– Πώς είναι ο ιδανικός γάμος για τις 12 νύφες του ζωδιακού