ΖΩΔΙΑ

Οι καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια του Νερού από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Η Άση Μπήλιου μοιράζεται με το κοινό του ladylike.gr τις καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Πώς θα εξελιχθεί το ερωτικό σκηνικό για τα ζώδια του Νερού;

Τα ζώδια του Νερού βρίσκονται στο στοιχείο τους, εφόσον μιλάμε για καλοκαίρι. Το θέμα είναι αν η εποχή θα τους φερθεί έτσι όπως τους αξίζει. Θα βρουν τον έρωτα; Θα χωρίσουν; Θα περάσουν ένα πολύ καυτό, γεμάτο φλερτ καλοκαίρι; Ας δούμε τι μάς λέει η Άση Μπήλιου.

Καρκίνος

Δεν περνάς πολύ καλά το τελευταίο διάστημα αλλά τώρα θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Οι πρώτες 15 μέρες του Αυγούστου θα είναι ζάχαρη.

Σκορπιός

Το μυαλό σου ταξιδεύει μονίμως και οι περισσότεροι Σκορπιοί θα τα βρούνε λίγο σκούρα μέχρι το τέλος Ιουλίου, αλλά όχι τόσο στα ερωτικά. Μετά όμως, ξεκινά το καλοκαίρι και θα το απολαύσεις στο φουλ.

Ιχθύς

Μέχρι τις 21 Ιουλίου, προτεραιότητα είναι η δουλειά, κυρίως για τους αδέσμευτους. Μετά όμως τα βλέπεις αλλιώς και νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται, ειδικά στις αρχές Αυγούστου. Μην λες όχι σε εξόδους όλη την ώρα.