ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 22 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 22 Αυγούστου.

Την Κυριακή έχουμε την πιο θετική ίσως Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου καθώς πραγματοποιείται η κύρια όψη της Σελήνης είναι η σύνοδος με τον Δία. Όταν ο πλανήτης της επέκτασης, της αισιοδοξίας, της προόδου και της ευμάρειας συναντά σε όψη συνόδου μια Πανσέληνο, μεγεθύνει ακόμη περισσότερο αυτό που νιώθουμε. Με αυτό το φεγγάρι ο κόσμος μπορεί για ορισμένους να δείχνει ένα πιο χαρούμενο μέρος ακόμη και σε περιόδους πανδημίας και δυσκολιών. Στη χειρότερη, ο Δίας απλά θα ανοίξει τους ορίζοντές μας, ακόμη κι αν δεν προκύψουν άλλες ευλογίες στη ζωή μας. Σε κάθε περίπτωση η Πανσέληνος μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για κάποιους από τους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Βέβαια, ακόμη και μια τέτοια όψη χρειάζεται προσοχή. Μπορεί να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες, υπεραισιόδοξη στάση, τάση για ρίσκο ή να μας λείπει η επαφή με την πραγματικότητα και να βλέπουμε τα πράγματα όπως θέλουμε κι όχι όπως είναι. Χρειάζεται προσοχή η υπόθεση «επέκταση» για να μην επεκταθεί η διάμετρος της μέσης μας και τα κιλά μας, αλλά μόνο οι πνευματικοί μας ορίζοντες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Το Σαββατοκύριακο γιορτάζει τη συλλογική δουλειά και τη φιλία. Προσφέρει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας καθώς σχηματίζεται μια από τις πιο θετικές Πανσελήνους της χρονιάς. Εκμεταλλευτείτε τη συνάντηση του φεγγαριού αυτού με τον Δία καθώς φέρνει ένα κύμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας στη ζωή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα μεγάλα σας σχέδια, τους στόχους ζωής, αλλά και τους ανθρώπους που αποτελούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιο όνειρο σας μπορεί να υλοποιηθεί επίσης πιο εύκολα με αυτή την ευεργετική Πανσέληνο. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Κριού, θα επηρεαστείτε πιο άμεσα και θα είστε πιο τυχεροί. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, την Κυριακή το βράδυ, σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας περιόδου (η οποία εκτείνεται μέχρι τις 22/9) που θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα δουλειάς και υγείας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Δία πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της, αν θέλετε να κανονίσετε μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Με αυτή την Πανσέληνο μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στον χώρο της δουλειάς, ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Από την άλλη, αν είστε στο ψάξιμο για να βρείτε μια εργασία που να σας ικανοποιεί τότε μπορεί να προκύψει μια πρόταση αυτές τις ημέρες. Πιο τυχεροί θα είστε όσοι έχετε Ήλιο από τις 25 ως τις 29 μοίρες του Ταύρου. Βέβαια, θα πρέπει να είστε και αρκετά ρεαλιστές και να μην πάρετε κάποιο μη υπολογισμένο ρίσκο. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, το βράδυ της Κυριακής, θα ενισχύσει τις επιθυμίες σας και θα κάνει θέματα παιδιών προτεραιότητα.

ΔIΔΥΜΟΙ: Για εσάς η Πανσέληνος σημαίνει ότι μπορεί να είστε αποδέκτες μιας πολύ θετικής εξέλιξης στη ζωή σας. Η σύνοδος Πανσελήνου-Δία, ειδικά για κάποιους από σας που ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 ως τις 29 μοίρες των Διδύμων, μπορεί να είναι πολύ τυχερή. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά, με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη, αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων, τον κόσμο του διαδικτύου ή της διαφήμισης, μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές. Έρωτας, δημιουργία και παιδιά, μπορεί να είναι αιτία χαράς αυτό το Σαββατοκύριακο ή αυτή την περίοδο γενικότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τυχερή Πανσέληνος και για εσάς τους Καρκίνους. Για το δικό σας ηλιακό ωροσκόπιο συμβολίζει τον τομέα των οικονομικών. Για παράδειγμα, είναι ιδανικές μέρες για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, ή ακόμη και μια αύξηση στη δουλειά σας. Πιθανώς να προκύψει μια ευκαιρία για μια δεύτερη δουλειά που θα αποφέρει χρήματα ή μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε κάποια ικανότητα ή ιδέα σας και να βγάλετε χρήματα. Φυσικά, μπορεί να ωφεληθείτε από μια κληρονομιά, μια γονική παροχή, κάποια ρύθμιση ή διακανονισμό. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 ως τις 29 μοίρες του Καρκίνου, επηρεάζεστε περισσότερο. Την Κυριακή προχωρά στην Παρθένο και ο Ήλιος. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδο, με πολλές δυνατότητες σε σπουδές, αλλά και στα επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ: H Πανσέληνος πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας. Αν και αυτό κανονικά φέρνει λίγη παραπάνω ένταση στις σχέσεις σας, η συγκεκριμένη φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις για κάποιους από εσάς. Όλα αυτά συμβαίνουν χάρη στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται σε σύνοδο με τον τυχερό Δία. Αυτή η όψη ευνοεί συμφωνίες, συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με τον σύντροφο σας για την εξέλιξη της σχέση σας. Αυτή η όψη μπορεί επίσης να φέρει κάποιο άτομο στη ζωή σας και σε προσωπικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια βοηθητική όψη για να έχετε καλύτερη αποδοχή από το περιβάλλον σας, να γίνετε αποδέκτες προτάσεων ή να προβληθεί και η δουλειά σας. Κι εννοείται, εφόσον ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στα γενέθλια σας, θα σας επηρεάζει μέχρι τα επόμενα γενέθλια. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Λέοντα, θα έχετε πιο άμεση επιρροή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα θετικά νέα για εσάς μπορεί να αφορούν επαγγελματικές συζητήσεις, συμφωνίες. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή ακόμη και καλά νέα για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη αυτή την Πανσέληνο, διότι γενικώς σπανίζουν τέτοιες μέρες. Αν σας απασχολεί ένα θέμα υγείας μπορεί να βρείτε τον κατάλληλο γιατρό ή θεραπεία, διατροφή ή άσκηση και να βελτιώσετε τις άμυνες του οργανισμού σας. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 έως τις 29 μοίρες της Παρθένου, επηρεάζεστε πιο άμεσα. Το βράδυ της Κυριακής ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας και ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια, που θα είναι πιο ικανοποιητικά.

ΖΥΓΟΣ: Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο σχηματίζεται μια πολύ τυχερή όψη συνόδου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου. Αξιοποιήστε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τον έρωτα. Μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία, ένα φλερτ που να οδηγήσει σε μια ωραία σχέση. Μπορεί να έχετε κάποιο νέο για μια εγκυμοσύνη ή αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά πιθανώς να έχουν κάποια επιτυχία που θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε υπερήφανοι γι’ αυτά. Είναι μια καλή Πανσέληνος να προβάλλετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας, ειδικά αν είστε καλλιτέχνες. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Ζυγού, θα νιώσετε πιο άμεσα την επιρροή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Kάποιοι από εσάς μπορεί να επωφεληθείτε σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, αφού ο Ήλιος είναι φυσικός κυβερνήτης του τομέα της καριέρας και διελαύνει σε αυτό τον τομέα. Πάντα η συνάντηση των φώτων Ήλιου και Σελήνης με τον Δία προσφέρει αισιοδοξία και, παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι αυτή την εποχή, δεν αφήνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να σβήσει. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Σκορπιού, επηρεάζεστε πιο άμεσα. Και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές και η υπεραισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε την Πανσέληνο στον Υδροχόο, που μάλιστα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Δία. Σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, τη βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμά σας τις επόμενες ημέρες και να κερδίσετε χρόνο. Αν δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στην εκπαίδευση, στη διαφήμιση, στο μάρκετινγκ, σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και στο ίντερνετ, μπορεί να έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση και με οικονομικό όφελος. Επηρεάζεστε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά, να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία, ευνοείστε ιδιαίτερα. Ή ακόμη, αν έχετε κάποιες οφειλές και θέλετε να επιτύχετε συμφέρουσες λύσεις και διακανονισμούς, ίσως πρέπει να το προσπαθήσετε περισσότερο. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Αιγόκερου, επηρεάζεστε περισσότερο. Από την Κυριακή το βράδυ όμως θα έχετε και έναν σύμμαχο για να σας δίνει θάρρος και αισιοδοξία που δεν είναι άλλος από την είσοδο του Ήλιου στη φιλική σας Παρθένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: H δεύτερη Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτό το καλοκαίρι στο ζώδιο σας είναι από τις θετικές του χρόνου κυρίως για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, το μέλλον σας γενικότερα. Ο Δίας στο ζώδιο σας ανοίγει τους ορίζοντες σας με μοναδικό τρόπο. Είναι για σας μια περίοδος σποράς. Τώρα θα σπείρετε το καινούριο που θα αποδώσει τα επόμενα χρόνια στη ζωή σας. Είναι μια θετική Πανσέληνος αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιον ανώτερο στη δουλειά, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο. Πολλές φορές ο Δίας, βέβαια, μπορεί να φέρει και κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο. Να φέρει το τέλος μιας κατάστασης. Αυτό δείτε το μόνο σαν ένα πολύ καλό σημάδι που θα σας οδηγήσει σε κάτι άλλο που σας ταιριάζει περισσότερο, είτε πρόκειται για σχέση είτε για δουλειά. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Υδροχόου, θα επηρεαστείτε πιο άμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ: Τις πρωινές ώρες της Κυριακής ολοκληρώνεται η δεύτερη κατά σειρά Πανσέληνος στον Υδροχόο, η οποία όμως είναι απείρως πιο τυχερή, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Δία. Οι τομείς που μπορείτε να ωφεληθείτε είναι αυτός των επαγγελματικών και αυτός της υγείας σε όλα τα επίπεδα, πνευματικό, σωματικό και ψυχολογικό. Ενδεχομένως να συζητιέται το όνομα σας σε κάποιους επαγγελματικούς κύκλους και να σας έρθει μια θετική πρόταση. Από την άλλη, μπορεί να βρίσκετε τον κατάλληλο θεραπευτή, γιατρό ή θεραπεία, για να απαλλαχθείτε από κάποιο πρόβλημα. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 έως τις 29 μοίρες των Ιχθύων, θα επηρεαστείτε περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Φίλοι ή εραστές; Ποια ζώδια μπορούν να εξελίξουν μια φιλία σε ερωτική σχέση

13 Πράγματα που αξίζεις να πάρεις από μία σχέση

Η αξεπέραστη ομορφιά της Αφροδίτης στον Ζυγό