ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 1η Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 1η Αυγούστου.

Καλό μήνα! Ο Αύγουστος έφτασε με μια ταξιδιάρικη όψη την σύνοδο Ήλιου – Ερμή αλλά επειδή μιλάμε για το 2021 κάτι θα υπάρχει που σκιάζει ακόμη και τις όμορφες όψεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Στην προκειμένη αυτό το «κάτι» λέγεται Κρόνος και είναι ακριβώς ο πλανήτης πάνω στον οποίο σκοντάφτουν κι ο Ερμής και ο Ήλιος τις επόμενες τρεις μέρες. Άρα θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τη χαρά που συμβολίζουν Ήλιος και Ερμής βρίσκουν εμπόδια στην εκδήλωση τους. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο υπομονετικοί και κυρίως τα σταθερά ζώδια δηλ Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

 

ΚΡΙΟΣ: Μέσα στα δύσκολα πρέπει ψάχνετε να βρείτε τι είναι αυτό που σας αρέσει, σας διασκεδάζει, σας κάνει πιο δημιουργικούς άσχετα αν οι επιλογές σας μπορεί να απογοητεύουν κάποιους. Σημασία σήμερα έχετε εσείς κι αυτά ή αυτοί που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγο πιο ευαίσθητοι καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να ταξιδεύει στο ζώδιο σας. Αν και θα θέλατε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε μπορεί οι απαιτήσεις των άλλων κι ιδιαίτερα της οικογένειας να σας ζορίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από τη μια μπορεί να νιώθετε πιο κοινωνικοί και να έχετε ανάγκη επικοινωνίας με τους άλλους κι από την άλλη μπορεί να είστε σε πειρασμό να ασχοληθείτε με κάτι που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και να χαθείτε από όλους. Αλλά Δίδυμοι είστε ξέρετε να τα χωράτε όλα στο πρόγραμμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμη μια μέρα που οι φίλοι, οι σχέσεις, οι γνωστοί σας δίνουν το παρόν στην ζωή σας με κάθε τρόπο και σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενοι. Από την άλλη είναι μια μέρα θετική και για θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και έλκει τους άλλους όπως το φως τις πεταλούδες. Προσέξτε όμως πόσο αποζητώντας την προσοχή και την αποδοχή των άλλων αναγκάζεστε εσείς να κάνετε συμβιβασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για ξεκούραση, για να φροντίσετε τον εαυτό σας, να «σας» περιποιηθείτε. Αν δεν είστε διακοπές βρείτε διεξόδους φυγής μέσω του διαβάσματος ενός βιβλίου, μέσω της δημιουργίας ή ακόμη και το παιχνιδιού!

ΖΥΓΟΣ: Με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή η προσοχή σας είναι στραμμένη στους φίλους, τους συνεργάτες, τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους. Αλλά πιθανώς κάποιος από αυτούς είτε να σας ασκεί κριτική είτε να προσπαθεί να σας πείσει ότι κάπως αλλιώς πρέπει να ζείτε τη ζωή σας κι αυτό να σας εκνευρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από τη μια οι προσωπικές σας σχέσεις και ανάγκες κι από την άλλη η καριέρα, η επαγγελματική σας ζωή και ο κοινωνικός περίγυρος βρίσκονται σε μια άτυπη κόντρα και πιθανώς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: η σύνοδος Ήλιου-Ερμή δυναμιτίζει τις τάσεις φυγής σας καθώς θα θέλατε να μπείτε στο πρώτο πλοίο ή αεροπλάνο και να φύγετε μακριά κι από την άλλη νιώθετε ότι φορτώνεστε όλο και περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις που σας κρατούν καθηλωμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια μέρα άκρως δημιουργική, ευχάριστη και με ευκαιρίες να περάσετε όμορφα δεν πρέπει να την σκιάζουν οι διαρκείς σκέψεις και αγωνίες για το αύριο και τα οικονομικά σας. Απολαύστε αυτή την Κυριακή και θα δείτε από αύριο πως θα το αντιμετωπίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια σημαντική σχέση για σας θα τραβήξει την προσοχή σας σήμερα καθώς μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί. Προσπαθήστε όμως να μην είστε επικριτικοί και αυστηροί ούτε με τον εαυτό σας ούτε με τους άλλους. Να έχετε στιβαρά όρια αλλά να είστε γενναιόδωροι.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια ωραία Κυριακή ξετυλίγεται μπροστά σας με τη Σελήνη στον Ταύρο αλλά και με πολλές σκέψεις που αφορούν την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την φροντίδα του εαυτού σας. Καιρός να την αποκαταστήσετε αν την έχετε διαταράξει!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 02/08/2021 – 08/08/2021

Πώς θα είναι ο Αύγουστος 2021 αστρολογικά;

– Καλές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2021 για όλα τα ζώδια