ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 11 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου.

Ο Ερμής περνά σήμερα στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/7. Στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο, ο Ερμής μπορεί να έχει έντονες σκέψεις που επηρεάζονται από τα συναισθήματά του, αλλά δείχνει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και έχει ένα πρόθυμο αυτί να ακούσει τα παράπονα κι ένα παρηγορητικό λόγο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Δεν είναι ο πιο αντικειμενικός Ερμής αλλά, συνήθως, οι προθέσεις του είναι καλές.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο μολονότι δεν είναι η πιο θετική όψη του Ερμή για το δικό σας ζώδιο αφού σχηματίζει τετράγωνο. Επίσης είναι πιθανόν να σκέφτεστε θέματα που αφορούν τις ρίζες σας, το παρελθόν ή άτομα που έχουν φύγει από την ζωή σας. Προσοχή στην γραφειοκρατία.

ΤΑΥΡΟΣ: Ευνοϊκή η θέση του Ερμή για το δικό σας ζώδιο, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας, να ταξιδέψετε, να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά την επαγγελματική σας εμπειρία και γενικώς να σημειώσετε πρόοδο. Βοηθητικός και για ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής στον τομέα των οικονομικών, σας βάζει σε διαδικασίες να ψαχτείτε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα σας, με θέματα φορολογικά, να κάνετε κάποιες αγορές πιθανώς για το σπίτι ή για σας τους ίδιους. Ενώ δεν είναι απίθανο να συζητήσετε πολύ για οικονομικά τις επόμενες μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής εντατικοποιεί τους ρυθμούς στην ζωή σας, σάς χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευνοεί τους πειραματισμούς. Καιρός να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με πολλούς τρόπους και κυρίως να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας αλλά και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Πιθανά ταξίδια και διαπραγματεύσεις.

ΛΕΩΝ: Μία περίοδο με πολλά μυστικά αλλά και πολύ παρασκήνιο σηματοδοτεί ο Ερμής. Εκτός από αυτό θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, θέματα καριέρας ή προετοιμασία για τους επόμενους στόχους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα γίνετε ακόμη πιο κοινωνικοί, ενώ οι προσκλήσεις δεν θα σταματήσουν να έρχονται για διάφορες κοινωνικές ή φιλικές εκδηλώσεις. Ακόμη θα δουλέψετε σκληρά πάνω σε κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα πέσετε με τα μούτρα στην καριέρα και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Είναι η εποχή για να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στον επαγγελματικό στίβο και γενικώς να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ερμής σε μια πιο βολική θέση ευνοεί την πνευματική εργασία, οτιδήποτε αφορά τον τομέα των σπουδών, το εμπόριο, ενώ στις επόμενες ημέρες μπορεί να αυξηθούν οι επαγγελματικές συζητήσεις. Πιθανώς να σχεδιάσετε κάποιο ταξιδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ερμής σας προτρέπει να δείτε καλύτερα τα θέματα των οικονομικών και να τα διαχειριστείτε με μεγαλύτερη σύνεση. Μπορεί τώρα να προκύψουν οικονομικές διαπραγματεύσεις και διακανονισμοί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέες συνεργασίες μπορεί να φέρει η πορεία του Ερμή ή την πιθανότητα να κάνετε μία νέα γνωριμία που να σας ενθουσιάσει ερωτικά. Γενικότερα εγκαινιάζει μία πιο κοινωνική περίοδο στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία πιο κουραστική περίοδος, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και ίσως όχι φανερά Ακόμη είναι πιθανόν να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Περισσότερες ευθύνες στη δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ: Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ερμής θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας, ενώ ξεκινά μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδος και μάλιστα μπορεί να προκύψει μία σχέση με ένα νεότερο άτομο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερμής στον Καρκίνο 2021: Όταν το μυαλό συναντά την καρδιά

– Κρόνος και καριέρα: Πώς συνδέεται το ζώδιο του Κρόνου με την καριέρα μας και τις επαγγελματικές μας επιλογές

– Τα 5 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες