ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 10 Οκτωβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη είναι πιο αισιόδοξη και μας επιτρέπει μέσα σε όλα τα «πρέπει» μας να βρούμε και χρόνο για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Μάλιστα σήμερα σχηματίζει θετικές όψεις με τους πλανήτες στον Ζυγό δημιουργώντας τη θετικότερη συνθήκη για τις σχέσεις μας και για να είμαστε πιο εξωστρεφείς.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Φυσικά όσο δυναμική κι αν είναι αυτή η Σελήνη ίσως δεν προλαβαίνουμε να τα χωρέσουμε όλα σε μια μέρα αλλά τουλάχιστον θα έχουμε κάπως καλύτερη διάθεση και καλές προθέσεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Κυκλοθυμία και εναλλαγές ανάμεσα στο πνεύμα περιπέτειας και την επιθυμία σας να ξεκουραστείτε και να μείνετε σπίτι μπορεί να νιώσετε σήμερα. Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική μέρα για σας που σας επιτρέπει να κάνετε και πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε που εκμυστηρεύεστε τα μυστικά σας σήμερα ειδικά αν αυτά αναφέρονται στη δουλειά. Αν μπορείτε να βρείτε χρόνο μέσα στη μέρα να αλλάξετε παραστάσεις θα ήταν υπέροχο. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας και σας τρέχει με επαφές, ραντεβού, συζητήσεις αλλά και εξωστρεφή διάθεση. Να είστε ευέλικτοι όμως με τα πλάνα σας μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος κυβερνήτης σας σήμερα σχηματίζει μια πιο απαιτητική όψη με τον Άρη και μπορεί να φέρει μικροαναποδιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να υπάρχουν έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις σήμερα  και να ανατρέψουν κάπως τα σχέδια σας ή μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε κάπως παραπάνω με τις εκκρεμότητες που έχετε στην καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ: Στα δύσκολα έχετε την Σελήνη από τον Τοξότη να σας δίνει ενέργεια, θάρρος και καλή διάθεση! Σήμερα είναι μια πιο συμπαθητική μέρα για τις σχέσεις σας αρκεί να μην είστε βιαστικοί αλλά και απόλυτοι στις κρίσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσοχή στις σχέσεις σας αυτές τις μέρες κυρίως ερωτικές αλλά κι αυτές με μικρότερα άτομα σε ηλικία. Η σύνοδος Ερμή – Άρη μπορεί να σας κάνει κάπως βιαστικούς στα συμπεράσματα σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να αράξετε περισσότερο στο σπίτι και να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε λίγο περισσότερο τις συναισθηματικές σας εκκρεμότητες αυτές τις μέρες και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις. Προσοχή στην κριτική που ασκείτε όμως σήμερα γιατί με τη σύνοδο Ερμή- Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να στενοχωρήσετε κάποιον άθελά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μοιραστείτε τις σκέψεις σας ιδιαίτερα αυτές που σας βαραίνουν περισσότερο για να νιώσετε καλύτερα! Σήμερα είναι μια πιο ουδέτερη αλλά όχι τόσο δύσκολη μέρα. Οπότε αξιοποιήστε την προς όφελος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Κυριακή βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιό σας κι είναι σίγουρα πιο δική σας μέρα, δυστυχώς όχι απαλλαγμένη από άγχος και υποχρεώσεις αλλά και με κάπως ερωτική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε την τρυφερή σας πλευρά σήμερα και βρείτε τρόπους να  περάσετε την Κυριακή όμορφα με το σύντροφο ή ένα φίλο-η. Αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις κυρίως στο χώρο της δουλειάς ή με συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρά τις πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις σας τα κέφια σας δεν χαλάνε ειδικά σήμερα μολονότι ένας συνεργάτης ή ένας φίλος μπορεί να σας ζορίσουν. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε να κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην βάζετε βάρη στην πλάτη σας. Δεν είστε εσείς υπεύθυνοι για όλους και φυσικά δεν μπορείτε να τους ευχαριστήσετε όλους. Προσοχή στα οικονομικά σήμερα και σίγουρα αποφύγετε να κάνετε παρορμητικά έξοδα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06/10/2021: Πάθος, επιθετικότητα και εκδίκηση

Feng Shui: O γελαστός Βούδας φέρνει αφθονία και τύχη

Ποια είναι τα πιο δυνατά σημεία στην εμφάνιση κάθε ζωδίου που το κάνουν ακαταμάχητο;