ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, το σώμα μας. Θετική μέρα για να
ξεκινήσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να κάνουμε μια πιο αυστηρή δίαιτα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη την διάρκεια της ημέρας και η πιο σημαντική της όψη θα είναι το τρίγωνο με τον Ουρανό. Θα σχηματίσει άλλες δυο όψεις, αλλά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Θέματα που αφορούν στην υγεία, τα θέματα της παιδείας, το περιβάλλον, αλλά και το εργασιακό, θα μας προβληματίσουν περισσότερο.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Φτιάξτε από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Η Σελήνη στην Παρθένο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στην δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πιθανόν να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με την δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με την δουλειά αλλά και τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί γιατί ακόμη οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως θέλετε καθώς είμαστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Η Σελήνη από την Παρθένο, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση.

ΛΕΩΝ: Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική. Είναι ταυτόχρονα μια μέρα που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες και της δουλειάς, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στην ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες και όχι των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα επαγγελματικά, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Από την άλλη μην ξεχνάτε ότι με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας δεν είναι εύκολο να συντονίζεστε με τους συνεργάτες ή με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον που κινείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα είναι λίγο πιο φιλική προς το ζώδιο σας βοηθώντας σας να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί την συλλογική εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν την σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε για αύριο ή μεθαύριο που έχουμε μα νευρική νέα Σελήνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια ειδικά τις βραδινές ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Από αυτή τη θέση στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για τις επόμενες μέρες 2 ημέρες με την νευρική νέα Σελήνη.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα καθώς η Σελήνη ενεργοποιεί από αυτή την θέση τον ανάδρομο φαινομενικά Ερμή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν από την «αντιδραστική» Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06/10/2021

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021