ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 30 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 23 Αυγούστου.

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού κι αυτή είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση όλης της εβδομάδας καθώς θα μας διευκολύνει αρκετά σε θέματα επικοινωνίας, θα βελτιώσει τις επαφές και τις σχέσεις μας και θα μας κάνει πιο πρόθυμους να συνεργαστούμε με τους άλλους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Μάλιστα στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει μέχρι τις 6/11 κατά παρέκκλιση αφού στο τέλος Σεπτεμβρίου θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι τις 26/9 για εκκινήσεις, υπογραφές, σημαντικές αγορές, συμφωνίες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Νέες συνεργασίες μπορεί να φέρει η πορεία του Ερμή στον Ζυγό ή την πιθανότητα να κάνετε μια νέα γνωριμία που να σας ενθουσιάσει ερωτικά. Γενικότερα εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο στην ζωή σας γεμάτη επαφές και συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας. Προσοχή σε θέματα υγείας. Καλή περίοδος για να κάνετε ένα τσεκ απ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ερμής θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας ενώ ξεκινά για σας τώρα μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος και θετική σε ό,τι αφορά τα επιχειρηματικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο μολονότι δεν είναι η πιο θετική όψη του Ερμή για το δικό σας ζώδιο. Επίσης είναι πιθανόν να σκέφτεστε θέματα που αφορούν τις ρίζες σας, το παρελθόν ή άτομα που έχουν φύγει από την ζωή σας. Προσοχή στην γραφειοκρατία. Νέα ξεκινήματα και πιθανές αλλαγές στο σπίτι ή μετακομίσεις.

ΛΕΩΝ: Ευνοϊκή η νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό για το δικό σας ζώδιο, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας, με οτιδήποτε αφορά γνώσεις, τεχνολογία, διαδίκτυο, εμπορικές συναλλαγές. Μια περίοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά την επαγγελματική σας εμπειρία και γενικώς να σημειώσετε πρόοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: O Ερμής περνώντας στον Ζυγό στον τομέα των οικονομικών, σας βάζει σε διαδικασίες να ψαχτείτε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα σας, με θέματα φορολογικά, να κάνετε κάποιες αγορές πιθανώς για το σπίτι ή για σας τους ίδιους. Ενώ δεν είναι απίθανο να συζητήσετε πολύ για οικονομικά τις επόμενες μέρες

ΖΥΓΟΣ: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας, αυξάνει τους ρυθμούς στην ζωή σας, σας χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευνοεί τους πειραματισμούς. Καιρός να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με πολλούς τρόπους και κυρίως να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια πιο κουραστική περίοδος, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και ίσως όχι φανερά για να μπορέσετε να παρουσιάσετε έργο τους επόμενους μήνες σηματοδοτεί ο Ερμής από τον Ζυγό. Ακόμη είναι πιθανόν να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Ή μπορεί ακόμη να υπάρχει κάτι που αφορά σε προσωπικό επίπεδο που διατηρείτε κρυφό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η θέση του Ερμή στον Ζυγό είναι ιδανική για να δείτε τους στόχους σας, να ζητήσετε βοήθεια από συνεργάτες και φίλους, ώστε να τους υλοποιήσετε, να συσφίξετε τις σχέσεις σας με αυτούς που εργάζεστε μαζί τους, να κάνετε νέους φίλους και να ασχοληθείτε έντονα και με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πέσετε με τα μούτρα στην καριέρα και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Είναι η εποχή για να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στον επαγγελματικό στίβο και γενικώς να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ερμής σε μια πιο βολική θέση ευνοεί την πνευματική εργασία, οτιδήποτε αφορά τον τομέα των σπουδών, το εμπόριο ενώ στις επόμενες ημέρες μπορεί να αυξηθούν οι επαγγελματικές συζητήσεις. Γενικά θα ευνοηθείτε στην επικοινωνία ιδιαίτερα σε ότι αφορά το διαδίκτυο αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια περίοδο με πολλά μυστικά αλλά και πολύ παρασκήνιο σηματοδοτεί ο Ερμής. Εκτός από αυτό θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα περιουσιακά σας στοιχεία ή μπορεί να συζητήσετε οικονομικά ζητήματα με κάποιο ειδικό.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Φίλοι ή εραστές; Ποια ζώδια μπορούν να εξελίξουν μια φιλία σε ερωτική σχέση

13 Πράγματα που αξίζεις να πάρεις από μία σχέση

Η αξεπέραστη ομορφιά της Αφροδίτης στον Ζυγό