ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του δικού σου

Unsplash

Σίγουρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε το ποιον θα γοητεύσουμε και με ποιον θα έχουμε χημεία. Οι παράγοντες της ερωτικής έλξης είναι πάρα πολλοί και οι επιλογές μας μπορεί να βασίζονται είτε σε ανθρώπους που έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα είτε σε αυτούς που έχουν το κομμάτι που μας λείπει και οι οποίοι μπορούν να μας συμπληρώσουν.

Σίγουρα τα ζώδια που μοιράζονται το ίδιο στοιχείο, δηλαδή γη, φωτιά, αέρα και νερό, έχουν πολλά κοινά και λειτουργούν πιο αρμονικά μεταξύ τους. Όμως πολλές φορές και τα αντίθετα έλκονται και μπορεί να πάθεις έρωτα κεραυνοβόλο με ένα ζώδιο του οποίου την ύπαρξη αγνοούσες ή να του ασκείς τεράστια γοητεία.

Ας δούμε τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να γοητευθούν από το ζώδιό σου.

Κριός

Οι Καρκίνοι έλκονται από εσάς, διότι νιώθουν ότι μπορείτε να τους προσφέρετε την προστασία που ψάχνουν στη ζωή τους. Επίσης, τους αρέσει το γεγονός ότι τους παρακινείτε να κάνουν διάφορα πράγματα και να γίνουν πιο δυναμικοί, αφήνοντας λίγο την ευαισθησία τους πίσω.

Οι Ζυγοί, από την άλλη, βλέπουν στα μάτια σας την ορμή και την αποφασιστικότητα που τους λείπει. Είστε το κομμάτι που μπορεί να συμπληρώσει το παζλ για να ολοκληρώσουν τη μεγάλη εικόνα. Ο παρορμητισμός σας τους φοβίζει λίγο, αλλά ταυτόχρονα τους γοητεύει πολύ, διότι εκεί που οι Ζυγοί θα σκέφτονται για ώρες κάτι εσείς θα έχετε κάνει 10 βήματα μπροστά. Δεν είναι εύκολη η σχέση σας, αλλά λειτουργεί εξισορροπητικά και για τους δύο.

Όσο για τους Τοξότες, βλέπουν σε εσάς έναν άξιο συνοδοιπόρο και αντίπαλο μαζί. Μπορείτε να δημιουργήσετε, να διασκεδάσετε, να λειτουργήσετε χωρίς να καταπιέζει ο ένας τον άλλον. Βέβαια, οι καβγάδες δε θα λείπουν, αλλά για εσάς θα είναι η φλόγα που σας κρατάει μαζί.

Ταύρος

Οι Λέοντες ελκύονται από τον σταθερό χαρακτήρα σας και το γεγονός ότι μπορείτε να τους προσφέρετε ασφάλεια. Κάνουν μεγάλα όνειρα που δίπλα σας μπορούν να τα κάνουν πραγματικότητα. Η γενναιοδωρία σας τους συγκινεί αφάνταστα και μαζί μπορείτε να απολαύσετε μια ζωή ευτυχισμένη.

Με τους Ζυγούς έχετε την ίδια αισθητική και αγάπη για τις τέχνες και το ωραίο και αυτό το διακρίνουν από την πρώτη στιγμή που θα σας γνωρίσουν. Έχετε κοινό κώδικα, λατρεύετε τα ακριβά και τα ποιοτικά πράγματα και θέλετε να απολαμβάνετε όλα τα καλά που προσφέρει η ζωή.

Οι Αιγόκεροι έλκονται από εσάς, διότι μπορείτε να τροφοδοτήσετε την ανάγκη τους για σιγουριά. Θέλουν τόσο πολύ να δημιουργήσουν μια σταθερή ζωή που όλοι θα τη ζηλεύουν και εσείς μπορείτε να τους κάνετε να αισθάνονται ασφαλείς.

Δίδυμοι

Οι Λέοντες γοητεύονται από την επικοινωνιακή σας δεινότητα και πέφτουν στην παγίδα σας και στην αγκαλιά σας. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια σας λειτουργούν σαν μαγνήτης για τα Λιοντάρια, που τους αρέσουν οι άνθρωποι που κάνουν ντόρο και δεν είναι αδιάφοροι.

Οι Παρθένοι, από την άλλη, ταυτίζονται μαζί σας στο επίπεδο της επικοινωνίας, καθώς μιλάτε την ίδια γλώσσα και εκπέμπετε στην ίδια συχνότητα. Αρέσει και στους δύο σας να συλλέγετε πληροφορίες και γνώσεις και να τις μοιράζεστε και μπορεί να μιλάτε με τις ώρες για πολλά και διάφορα θέματα και στο τέλος οι Παρθένοι θα γοητευθούν από εσάς που μπορέσατε και κρατήσατε το ενδιαφέρον τους αμείωτο.

Οι Τοξότες βλέπουν σε εσάς την περιπετειώδη και αεικίνητη πλευρά σας και ενθουσιάζονται μαζί σας. Τους μαγεύει το γεγονός ότι βρίσκουν σε εσάς τον συνοδοιπόρο τους για τα μεγάλα τους όνειρα και τα ατελείωτα ταξίδια που θέλουν να κάνουν, αφού και εσείς αναζητάτε συνεχώς να ανακαλύψετε νέα μέρη και δεν θα πείτε όχι σε καμία πρόταση που θα σας κάνουν, όσο «τρελή» και αν είναι.

Καρκίνος

Δεδομένου ότι οι Σκορπιοί λαχταρούν να βρουν την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια σε μια σχέση, βλέπουν σε εσάς έναν άνθρωπο αξιόπιστο που μπορεί να τους καλύψει σε συναισθηματικό επίπεδο. Νιώθουν αμέσως μια οικειότητα και αισθάνονται ότι θα λειτουργείτε υποστηρικτικά και αυτό τους δημιουργεί μια έλξη.

Οι Αιγόκεροι είναι ακριβώς το αντίθετο από εσάς και είναι αυτό που αποδεικνύει ότι τα αντίθετα έλκονται. Διακρίνουν στον χαρακτήρα σας αυτό που τους λείπει και μπορεί να τους φέρει σε ισορροπία, δηλαδή το ατέλειωτο συναίσθημά σας που φωτίζει την απρόσιτη καρδιά τους και δε θέλουν να σας χάσουν.

Με τους Ιχθύες, όπως και με τους Σκορπιούς, ανήκετε στο ίδιο στοιχείο του νερού και έχετε την ίδια συναισθηματική και διαισθητική προσέγγιση στη ζωή. Οι Ιχθύες βρίσκουν ένα λιμάνι σε εσάς και αισθάνονται ότι μπορούν να αφήσουν την ευάλωτη καρδιά τους στα σωστά χέρια.

Λέων

Οι Ζυγοί εκπροσωπούν ένα ζώδιο που αγαπά την καλαισθησία και την καλή ζωή και γνωρίζοντας σας ξέρουν ότι εσείς μπορείτε να την υποστηρίξετε. Γοητεύονται από τη γενναιοδωρία σας, αλλά και από το γεγονός ότι είστε ηγετικές προσωπικότητες και δε θα χρειάζεται να λαμβάνουν αυτοί τις δύσκολες αποφάσεις.

Οι Σκορπιοί προσελκύονται από την αίσθηση που τους βγάζετε ότι είστε σοβαροί και ότι ευνοείτε αυτά που λέτε. Θεωρούν ότι μαζί σας η δέσμευση θα είναι ουσιαστική και ότι δε θα πατάνε σε κινούμενη άμμο και δε θα αισθάνονται ανασφάλεια. Επίσης τους γοητεύει και το… δεσποτικό στιλ σας που όμως ενδόμυχα θέλουν να πατάξουν.

Οι Ιχθύες θαυμάζουν την υπεροχή που βγάζετε, ενώ εκείνοι μένουν στο περιθώριο για να σας αφήνουν να λάμπετε. Γοητεύονται από την αποφασιστικότητα σας και εμπνέονται, έτσι ώστε να ανθίσουν και αυτοί και να μπορέσουν να αναδείξουν τα ταλέντα τους. Νιώθουν δίπλα σας ασφαλείς και σίγουροι.

Παρθένος

Οι Ταύροι είναι ένα από τα πιο συντροφικά ζώδια που ψάχνει ασφάλεια στη ζωή του και θεωρεί ότι μπορεί να τη βρει σε εσάς που εκπέμπετε ωριμότητα. Επίσης, οι Ταύροι αγαπούν τα υλικά αγαθά και παλεύουν για να αποκτήσουν περιουσία στη ζωή σας και σε εσάς βρίσκουν έναν σύμμαχο ιδεολογίας, αφού έχετε το ίδιο σκεπτικό!

Οι Αιγόκεροι λατρεύουν την οργανωτικότητα σας και έλκονται από την  ικανότητα σας να αναλύετε τα πάντα με λογική και όχι με συναίσθημα. Έτσι σκέφτονται και αυτοί, έχουν πρόγραμμα και κανόνες στη ζωή τους, οπότε εσείς φαντάζετε στα μάτια τους σαν όαση.

Οι Ιχθύες βρίσκουν σε εσάς το μισό που τους λείπει. Είναι άτομα που ονειροβατούν και εσείς τους γειώνετε και τους δείχνετε τον δρόμο της πραγματικότητας και αυτό τους δημιουργεί την απόλυτη έλξη.

Ζυγός

Με τους Ταύρους μοιράζεστε τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη και είναι σα να έχετε κοινό παρονομαστή. Οι Ταύροι αναζητούν, εκτός από την ασφάλεια, την καλαισθησία στη ζωή τους και δίπλα σας ξέρουν ότι μπορούν να τη βρουν και σας ερωτεύονται αμέσως. Μαζί μπορείτε να απολαύσετε ατελείωτες ρομαντικές στιγμές και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις.

Οι Καρκίνοι εντυπωσιάζονται από τους καλούς σας τρόπους και την ευγένεια σας που τους συγκινεί ιδιαιτέρως, αφού αντιλαμβάνονται αμέσως ότι θα σεβαστείτε την ευαίσθητη καρδιά τους.

Οι Υδροχόοι δε γίνεται να μη συγκινηθούν από την αισθητική σας και την αγάπη σας για τη μόδα, το ωραίο και το καινούριο. Επίσης, επειδή είναι ιδεαλιστές θαυμάζουν την ικανότητα σας να βλέπετε τα πράγματα και από τις δύο πλευρές και να είστε δίκαιοι.

Σκορπιός

Οι Ταύροι είναι το αντίθετο ζώδιο από εσάς, βρίσκονται ακριβώς απέναντί σας στον αστρολογικό σας χάρτη και βλέπουν σ’ εσάς τον άνθρωπο που μπορεί να τους συμπληρώσει, αυτόν που μαζί του μπορούν να φτάσουν στο ζενίθ ή στο ναδίρ και αποτελείτε τεράστια πρόκληση.

Οι Καρκίνοι εκπροσωπούν ένα ζώδιο που έχει έντονο συναισθηματικό κόσμο, αλλά πολλές φορές φοβάται να τον εκφράσει για να μην πληγωθεί. Εσείς όμως μπορείτε να τους κάνετε να ανοίξουν την καρδιά τους και να νιώσουν ασφαλείς δίπλα σας και αυτό τους κάνει να κολλάνε πάνω σας.

Οι Ιχθύες έλκονται από εσάς και σας το δείχνουν άμεσα. Τους συγκινεί και τους εξιτάρει το μυστήριο που αποπνέετε και μαζί ταξιδεύετε στα βάθη του ερωτισμού και της ψυχής σας. Έχετε και οι δύο την ανάγκη για ουσιαστική ένωση και η επικοινωνία μεταξύ σας είναι κάτι συγκλονιστικό. Δε θα χρειάζονται λόγια, μόνο με ένα βλέμμα μπορείτε να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον.

Τοξότης

Οι Δίδυμοι που είναι γενικώς «φευγάτοι» βρίσκουν σε εσάς την αδελφή ψυχή τους και έναν άνθρωπο που μπορεί να ακολουθήσει την αδάμαστη φύση τους και ταυτίζονται.

Οι Υδροχόοι, υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας όπως και εσείς εξάλλου, νιώθουν όταν σας γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι σε αυτό τον κόσμο και ότι βρήκαν κάποιον που να μπορούν να συνεννοηθούν και μαγεύονται από τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας που τους ταξιδεύουν και τους ανοίγουν τους ορίζοντες τους.

Όσο για τους Ιχθύες προσελκύονται από την ικανότητά σας να φιλοσοφείτε τη ζωή και σας θαυμάζουν που περιφρονείτε τη ρουτίνα και τον καθωσπρεπισμό όπως και αυτοί. Με τη φαντασία τους και την αποφασιστικότητα σας μπορείτε να φτάσετε μακριά.

Αιγόκερως

Τους Ταύρους τους έλκει ο τρόπος σκέψης σας και ότι είστε γειωμένοι και πειθαρχημένοι και θεωρούν ότι μαζί μπορείτε να φτάσετε πολύ ψηλά και να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Επίσης έχετε και οι δύο λατρεία στα υλικά αγαθά και έντονη σεξουαλικότητα.

Οι Καρκίνοι εμπνέονται από τη σταθερότητα σας, η οποία ταιριάζει πολύ στην ανάγκη τους να δημιουργήσουν σωστές βάσεις στη ζωή τους. Δεν νιώθουν ανασφάλεια δίπλα σας και μπορούν να αντλήσουν δύναμη και κουράγιο από τη σιγουριά που αποπνέετε.

Και οι Παρθένοι βλέπουν σε εσάς τον εαυτό τους κατά κάποιον τρόπο, αφού είστε και οι δύο λάτρεις του προγράμματος και αποφεύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Νιώθουν ασφάλεια και μπορούν να στηριχθούν πάνω σας.

Υδροχόος

Οι κοινωνικοί και εξωστρεφείς Δίδυμοι βρίσκουν ένα κανάλι σωστής επικοινωνίας μαζί σας και συγκινούνται από το ενδιαφέρον σας για τα κοινωνικά θέματα, έστω και αν τα προσεγγίζετε από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Οι Λέοντες, που βρίσκονται απέναντί σας στον αστρολογικό χάρτη, θαυμάζουν σε εσάς τον ελεύθερο και πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σας και το γεγονός ότι δεν νοιάζεστε για τη γνώμη των άλλων. Τους δίνετε μια αίσθηση ελευθερίας που λειτουργεί ισορροπητικά στη ζωή τους.

Οι δε Σκορπιοί σας πλησιάζουν γιατί προσπαθούν να σας «εξηγήσουν» και να ανακαλύψουν το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την ψυχρή και υπολογιστική σας φύση. Τους ιντριγκάρει το γεγονός ότι δεν εκφράζετε τα συναισθήματα σας και θέλουν να λιώσουν τον «πάγο» σας με τη φλόγα τους.

Ιχθύς

Οι Λέοντες εμπνέονται από τη δημιουργική σας πλευρά και αν ενώσετε τις δυνάμεις σας μπορείτε να διαπρέψετε. Επίσης, το γεγονός ότι είστε εύπλαστοι, αλλά και ότι εκδηλώνετε τον θαυμασμό σας για αυτούς τους κολακεύει πάρα πολύ και σας προτιμούν, διότι ενισχύετε το εγώ τους.

Οι Παρθένοι είναι το αντίθετο σας. Ζουν με απόλυτη οργάνωση, ζείτε στο χάος, θέλουν πρόγραμμα, θέλετε ευελιξία, αναλύουν τα πάντα με λογική, αντιδράτε με συναίσθημα. Και όμως τα αντίθετα έλκονται και οι Παρθένοι θέλουν από εσάς την ηρεμία σας.

Οι Σκορπιοί έλκονται από εσάς διότι μπορείτε να τους καταλάβετε και να τους οδηγήσετε σε μονοπάτια μαγικά. Η μυστηριώδης και διαισθητική φύση και των δύο σάς κάνει να επικοινωνείτε μοναδικά και να αισθάνεστε ότι μπορείτε να διαβάσετε ο ένας τη σκέψη του άλλου.